Boc i-a inmuiat pe sindicalisti: CSDR amana protestele (Video)

Luni, 20 Septembrie 2010, ora 11:10
3367 citiri
Boc i-a inmuiat pe sindicalisti: CSDR amana protestele (Video)

Protestele anuntate pentru luni incep sa fie amanate, primii care au "abandonat cursa" fiind cei de la CSDR.

Ioan Baciu, presedintele CSDR, a anuntat luni, la Realitatea Tv, ca protestul care ar fi trebuit sa se desfasoare incepand cu primele ore ale diminetii a fost amanat, pentru ca premierul Emil Boc i-a promis o intalnire.

"Am avut o intalnire (cu Emil Boc, n.red.), s-a negociat legislatia. Pozitia noastra a ramas ferma si am cerut ca premierul sa ne dea in scris data la care va avea loc intalnirea. Pana pe 2 octombrie ne vom intalni pentru discutii pe legea unica de salarizare. Nu vom picheta pana cand (Emil Boc, n.red.)nu ne va transmite in scris data intalnirii", a declarat Baciu.

Acesta a precizat ca decizia este temporara si ca in cazul in care negocierile cu premierul nu vor decurge bine se vor relua actiunile de protest.

La randul sau, vicepresedintele CSDR, Aurel Cornea, a declarat, tot pentru Realitatea TV, ca "premierul ne-a trimis o invitatie scrisa, la discutii, pentru saptamana 27 septembrie - 2 octombrie, dupa ce se intoarce de la New York, unde participa la o reuniune ONU".

Sindicalistii de la CSDR trebuiau sa participe, luni si marti, la o actiune de protest in fata Guvernului.

Liderul CSDR, Ioan Baciu, a declarat, sambata, dupa intalnirea de la Guvern, ca premierul nu a vrut sa discute decat punctele care nu implica alocarea de bani, dar s-a angajat sa coreleze legislatia muncii cu cea europeana.

Citeste si:
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Nicușor Dan, după un concurs între școli din București: ”Dezvoltarea sportului de masă este o necesitate”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, la premierea echipelor finaliste ale unui concurs sportiv desfăşurat între şcolile bucureştene, că dezvoltarea sportului de...
Traian Băsescu a provocat un accident rutier în Capitală și a ajuns la poliție
Traian Băsescu a provocat un accident rutier în Capitală și a ajuns la poliție
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a provocat, duminică dimineață, o tamponare ușoară și a mers să raporteze accidentul la Brigada Rutieră Buucrești. Potrivit...
Comentarii
ETC
rank 1
Dpdv politic. Deocamdata...In ciuda tuturor fraudelor gosolone, Guvernul Basescu e liniar 6% de ceva timp.