Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cativa protestatari au aruncat cu oua in Ministerul Justitiei. Jandarmii nu i-au putut opri (Foto&Video)

Luni, 25 Februarie 2019, ora 09:41
6665 citiri
Cativa protestatari au aruncat cu oua in Ministerul Justitiei. Jandarmii nu i-au putut opri (Foto&Video)
Foto: Facebook/ Cristi Gherasim

Cativa protestatari au manifestat, luni dimineata, in fata Ministerului Justitiei. Manifestantii au venit cu mai multe cofraje cu oua, pe care le-au aruncat in cladire.

In plus, au adus o masina cu remorca, pe care au improvizat un fel de cusca din plasa de Buzau. Pe aceasta au desfasurat un banner mare cu o fotografie in care apare ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si pe care scria "Ia d-aici un OUg! Ocupa-te de adevaratele probleme ale Justitiei!".

Din cusca, doi protestatari au aruncat minute in sir cu oua spre institutie. Jandarmii au incercat sa ajunga la acestia, insa nu au putut din cauza custii.

Cristian Mihai Dide a fost legitimat de jandarmi.

Iata cateva imagini de la Minsiterul Justitiei:

UPDATE Patru dintre protestatari au sanctionati contraventional de Jandarmeria Bucuresti.

"Cele patru persoane implicate in incident au fost sanctionate contraventional cu amenzi in valoare totala de 5.000 de lei pentru tulburarea linistii publice, aruncarea asupra unei constructii cu obiecte care murdaresc si constituirea unui grup pentru actiuni contrare ordinii publice.

Sediul Ministerului Justitiei face parte din categoria obiectivelor de importanta deosebita pentru activitatea statului, a carui paza este asigurata permanent cu jandarmi, conform Hotararii de Guvern nr. 1486 din 2005 privind asigurarea pazei si protectiei obiectivelor, bunurilor si valorilor cu efective de jandarmi", precizeaza Jandarmeria Capitalei.

Amintim ca saptamana trecuta a fost, de asemenea, marcata de astfel de evenimente. Mai multe persoane au aruncat, marti seara, cu ketchup pe peretii ministerului.

Citeste si Protestatarii care au dat cu ketchup la Ministerul Justitiei au fost amendati

Apoi, joi, protestatarii au aruncat din nou cu ketchup la intrarea in sediul Ministerului Justitiei si cu mustar pe o masina a institutiei.

Manifestarile au avut loc dupa ce Guvernul a modificat, prin ordonanta de urgenta, Legile Justitiei, la initiativa lui Tudorel Toader.

De altfel, mii de oameni au iesit, duminica seara, in toata tara, sa protesteze fata de OUG 7.

Vezi cum s-au desfasurat protestele in toata tara - "Nu mor procurorii cand vor infractorii!": Romanii din toata tara au iesit in strada, pentru a-i sustine pe magistrati (Foto, Video)

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#protest Ministerul Justitiei, #protest oua Ministerul Justitiei , #proteste