Aberatia zilei: Cautam batran batut la mitingul PSD, oferim recompensa

Miercuri, 15 Mai 2019, ora 07:00
17940 citiri
Aberatia zilei: Cautam batran batut la mitingul PSD, oferim recompensa
Foto: Arhiva Facebook/Ministerul de Interne

Dupa ce Liviu Dragnea a avut viziuni halucinante, cu batrani calcati in picioare de huligani cu ochi injectati de droguri, Carmen Dan le ordona jandarmilor sa caute victimele si in gaura de sarpe, ca sa-i faca "pohta ce-a pohtit" seful ei de partid in plina campanie electorala.

Celor care nu se uita la televiziunile de propaganda le spunem noi ca Liviu Dragnea a declarat public ca la mitingurile PSD au fost "oameni in varsta pusi jos si carora le-au dat cu picioarele in burta niste tineri cu ochii injectati".

Daca insisti, citeste mai multe aici: Dupa ce Dragnea a vazut batrani batuti de protestari la Iasi, Jandarmeria cauta dovezile. La Politie nu exista nicio plangere.

Desi in zona se aflau sute de jandarmi, nimeni n-a vazut si n-a auzit de asa ceva, dovada raspunsurile oficiale primite la solicitarea Ziare.com. Jandarmii ezita si spun ca abia acum au pornit la vanatoare de huligani, in timp ce Politia recunoaste ca nu a inregistrat vreo plangere.

Inca nu? Nu-i nimic, o face Carmen Dan, conform programului de guvernare.

"In acest moment, structurile de politie si structurile de jandarmerie, cele care au intervenit, fac o evaluare serioasa, vizualizeaza imagini si identifica persoane pentru a putea face ceea ce dispune inclusiv codul penal. Vor face demersul legal de a se sesiza din oficiu, de a sesiza parchetul competent, deoarece cred ca este evident pentru toata lumea ca au depasit planul contraventional si au trecut in cel penal", a declarat marti ministrul de Interne, Carmen Dan, citata de Agerpres.

Un fel de a pune carul inainte boilor (pe banii nostri!) - "Stim noi ca s-a intamplat, a decis sefu', mai avem nevoie si de niste probe, ceva acolo, de ochii lumii", ca sa fie "evident pentru toata lumea".

Carcotasii rad pe Internet si sustin ca scopul urmarit de ministrul care s-a umplut de ridicol cu microfonul gasit in priza nu ar fi aflarea adevarului, ci cu totul altul: intimidarea protestatarilor care se strang la mitingurile PSD ca sa huiduie si sa scandeze mai ceva ca la meciurile de pe maidan.

Chiar si intelegand asta, trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem ca, tinand cont de antecedentele PSD, nu e deloc exclus sa vedem in zilele urmatoare imagini "doveditoare" cu batausi de pe la protestele din Rusia sau din Franta (de ce nu, doar europeni suntem si noi, si ei), cata vreme n-ar fi prima oara cand PSD ne suceste mintile cu fake-images.

Pe de alta parte, ii reamintim ministrului Carmen Dan ca o jurnalista a fost agresata la Iasi de un sustinator al PSD, dar nimeni nu il cauta pe agresor. Si nu e singurul caz de acest gen.

Uita-te la imaginile cu jurnalista din Iasi lovita de unul dintre manifestantii de la mitingul PSD (Video), poate il recunosti si il dai pe mana Politiei.

Cat despre strategia de campanie, reteta PSD-PRM e simpla si veche. Sa nu uitam ca pe vremea tatucului Iliescu minerii au gasit "droguri la Peneteu si masina de facut bani" (sanchi!).

Iar revenind in zilele noastre, nu trebuie sa uitam vreodata ca regimul Dragnea mai intai a sustinut ca "mii de oameni nevinovati" au fost trimisi de judecatori la inchisoare si abia dupa aceea a modificat legislatia si a fortat rastalmacirea prevederilor Constitutiei ca sa demonstreze ca presupusele victime ar fi si existat.

O concluzie e simpla: PSD foloseste toate armele populiste in campanie, inclusiv autovictimizarea, oricat de mult s-ar afunda in ridicol. Din fericire pentru noi, Gabriela Firea s-a abtinut si nu ne-a aratat la televizor sarma pe care a avut-o in colon si nici Doina Popa nu ne-a prezentat dovezile palpabile ale intoxicarii sale cu mercur...

UPDATE: Acest articol a fost publicat initial marti seara. La scurt timp, Gabriela Firea a prezentat la televizor imagini cu sarma din colon. Daca insisti sa le vezi, o poti face AICI. Asteptam si replica Doinei Pana.

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
#Carmen Dan protestatari anchetati , #proteste