A saptea zi de proteste - fumigene, violente si zeci de oameni retinuti

Vineri, 20 Ianuarie 2012, ora 00:35
37827 citiri
A saptea zi de proteste - fumigene, violente si zeci de oameni retinuti
Foto: Ziare.com/Alexandru Nistor

Mii de oameni au iesit, din nou, sa-si scandeze nemultumirile in strada. Capitala a fost, joi, scena a doua mitinguri diferite: un mars politic, organizat de USL, si protestul din Piata Universitatii, ajuns la a saptea zi.

In jurul orei 19:00, participantii la cele doua mitinguri s-au unit in Piata Universitatii, dupa ce s-au imbrancit cu jandarmii care au incercat sa-i impiedice.

Imbranceli si violente au avut loc si spre miezul noptii, in jurul orei 23:00, cand jandarmii au intervenit in forta pentru a-i determina pe manifestanti sa se retraga pe trotuare, eliberand carosabilul.

La "Mitingul pentru libertate" organizat de Uniunea Social Liberala in Piata Arcului de Triumf au participat aproximativ 10.000 de oameni, potrivit organizatorilor, si 7.000 potrivit Jandarmeriei. Lideri ai Opozitiei i-au indemnat pe manifestanti sa schimbe impreuna Romania, sa dea jos regimul lui Traian Basescu.

Mitingul USL nu a fost lipsit de incidente. Doi oameni au lesinat, iar manifestantii au blocat, partial, Piata Victoriei, desi mitingul nu era autorizat pentru acea zona.

De cealalta parte, in Piata Universitatii, oamenii au iesit din nou in strada, pentru a saptea zi de proteste.

La inceput mai putini, numarul lor a crescut odata cu lasarea serii. Manifestantii de la Universitate se delimiteaza de mitingul politic, subliniind ca Opozitia confisca, dupa sase zile de tacere, protestul oamenilor simpli.

Ziare.com v-a prezentat in format LIVE TEXT cele mai noi detalii despre desfasurarea evenimentelor de strada:

23.55 - Mitingul din Piata Universitatii a luat sfarsit, protestatarii fiind evacuati de jandarmi.

23.45 - Traficul in Piata Universitatii a fost redeschis circulatiei.

23.30 - Cativa tineri incearca sa se intoarca in Piata Universitatii, dar drumul le-a fost blocat de jandarmi. Peste 48 de protestatari au fost retinuti, potrivit Realitatea TV.

23.23 - Unul dintre protestatari a fost bruscat de Jandarmi pe trotuarul de la intrarea in Univesitate. Barbatul a cazut la pamant, sufocat de gazele lagrimogene, iar atunci cand jandarmii au incercat sa-l urce intr-o duba, s-a agatat de usa masinii. Mai multi oameni ai legii l-au tarat practic cativa metri, dupa care l-au lasat sa zaca pe caldaram pana cand un echipaj al SMURD l-a transportat pe protestatar la spital.

23.15 - Jandarmii au inceput sa alerge protestatari pentru a-i retine. Echipele de jurnalisti nu sunt lasate sa se apropie de dubele Jadarmeriei.

23.10 - Jandarmii au format dispozitive pe cate trei randuri si inainteaza spre Piata Romana, pentru a elibera carosabilul. Ei sunt huiduiti de manifestanti.

23.05 - Situatia s-a mai calmat in Piata Universitatii, jandarmii au format cordoane de securitate si au pus garduri pentru a-i impiedica pe protestatari sa reocupe strada.

23.00 - O femeie aflata pe scarile din piata, spre Teatrul National, a fost ranita de scutul unui jandarm care evacua locul. Potrivit Realitatea TV, femeia a fost ranita la spate. Ea a primit ingrijiri medicale de la paramedicii SMURD.

22.57 - Piata Universitatii s-a golit aproape de manifestanti, care au fugit de jandarmi pe strazile invecinate.

22.53 - Jandarmii au inceput o actiune in forta, incercand sa determine retragerea protestatarilor. A inceput o lupta intre jandarmii care au venit in forta dinspre Piata Romana si dinspre Piata Unirii. Protestatarii fug pe stradutele invecinate.

22.45 - Un protestatar l-a atacat pe operatorul Romania TV, i-a scos cablul de camera de luat vederi.

22.45 - Mai multi tineri suporteri de la fantani au luat gardurile folosite de jandarmi si se indreapta cu ele spre fortele de ordine. Jandarmii au incercat sa "stranga randurile", dupa ce protestatarii s-au mai rarit in Piata Universitatii. S-au folosit de gaze lacrimogene, iar protestatarii arunca cu tot felul de obiecte spre obiecte inspre fortele de ordine.

22.40 - Ludovic Orban a povestit, la Realitatea TV, cum l-au lovit manifestantii din Piata Universitatii, atunci cand s-a dus in mijlocul lor, joi. "99% erau oameni care ma cunosc, care ma sustin, care s-au strans in jurul meu. Intre ei - 10-12 oameni care poate nu ma plac. Din cei 10, m-au si lovit, pe la spate asa, cum se face in stilul asta. Le recunosc dreptul de a fi in piata si a protesta, dar nu m-am bucurat foarte mult - un cot, un genunchi, asa se intampla in multime", a spus Orban.

22.30 - Purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat, Victoria Nuland, a cerut manifestantilor si autoritatilor romane sa se "abtina" de la orice "violenta", relateaza AFP.

22.22 - "Daca ne-am da demisia din Parlament noi, membrii partidelor din Opozitie, probabil ca Puterea s-ar apuca sa organizeze alegeri anticipate numai in circumscriptiile noastre.(...) Pe de alta parte, cred ca radicalizarea fara violenta a protestului, amplificarea lui, duce catre un singur lucru", a declarat liderul PNL Crin Antonescu la Antena 3.

22.10 - Moment deosebit in Piata Universitatii: toti oamenii topaie si striga "Libertate!".

21.59 - Protestatarii striga, intr-un singur glas: "Demisia!".

21.50 - Tot mai multe petarde sunt aruncate in mijlocul multimii, in zona grupurilor suporterilor sportivi.

21.44 - Printre manifestantii de la Universitate se afla un barbat cu o masca ce-l infatiseaza pe Traian Basescu, care merge printre oameni cu mainile incatusate.

21.40 - "Mitingul pentru libertate" organizat joi in Bucuresti, in zona Piata Arcului de Triumf - Soseaua Kiseleff, a reunit un numar aproximativ de 23.000 de manifestanti, transmite PNL, printr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

21.30 - Aproximativ 1.000 de persoane manifesteaza pe platoul din fata Casei de Cultura din Alexandria.

21.20 - Cateva zeci de protestatari pleaca din Piata Universitatii si se pare ca se indreapta din nou spre Piata Victoriei, potrivit RTV.

21.15 - Pe langa cei 1200 de participanti de la protestul din Sibiu, un catel, Hector, defileaza cu pancarte pe care sunt scrise mesaje impotriva sefului statului si a eutanasierii cainilor, realiteaza Realitatea TV.

21.05 - Un foc a fost facut la Universitate, in fata Arhitecturii, in partea unde sunt concentrati ultrasii.

21.00 - Peste 250 de persoane protesteaza la Oradea, in cadrul actiunii unii manifestanti dand foc unei poze a presedintelui Traian Basescu, iar altii au adus o figurina despre care spuneau ca il reprezinta pe seful statului si pe care au spanzurat-o, relateaza Realitatea TV..

20.55 - Cativa protestatari s-au imbrancit, conflictul pornind de la o persoana care a adus la protest un stegulet portocaliu, inscriptionat cu sigla PDL. Steguletul a fost ars de unii protestatari.

20.50 - Patru persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, in Piata Universitatii. Acestea au facut atacuri de panica sau au acuzat stari de lesin, anunta NewsIn.

20.40 - Ioan Dascalu, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, a precizat, in cadrul unei scurte declaratii de presa, ca "Jandarmeria si Politia nu vor interveni in forta atata vreme cat oamenii din Piata Universitatii manifesteaza pasnic si civilizati". Potrivit estimarilor oficialului, in piata se afla aproximativ 1.500 de oameni.

20.30 -Un cordon masiv de jandarmi a fost format intre gura de metrou de la TNB si cea de la Universitate, anunta corespondentul Ziare.com.

20.20 - Peste 400 de oameni au iesit si joi seara in strada in cea de-a cincea zi de proteste la Bistrita. Mare parte dintre cei care au protestat au fost persoane venit din satele din judet, PSD anuntandu-si primarii ca vor participa si ei la miting, scrie Adevarul.

20.10 - Peste doua sute de persoane protesteaza in centrul municipiului Targu Mures si striga "Hotii", iar o persoana are o pancarta cu fotografia liderului UDMR, Kelemen Hunor, avand o sapca marinareasca, iar in locul siglei formatiunii este desenata o frunza de marijuana, anunta Mediafax.

20.00 - Jandarmii au format cordoane pe toate laturile pietei, la iesirile spre Piata Romana si spre Piata Unirii.

19.55 - Pe Facebook, Victor Ponta face un apel la calm in Piata Universitatii: "Ar fi pacat ca protestele sa degenereze, mai ales dupa aceste zile minunate, in care romanii au demonstrat pasnic", scrie liderul PSD.

19.50 - Un grup de tineri a aprins o torta in zona fantanilor de la Universitate. Jandarmii nu au intervenit.

19.42 - Protestul pare oarecum impartit in doua: in fata Teatrului National se striga impotriva lui Basescu, iar in fata Arhitecturii scandarile sunt si impotriva Opozitiei, relateaza corespondentul Ziare.com.

19.40 - Aproximativ 200 de romani s-au adunat in fata ambasadei Romaniei din Viena, in semn de solidaritate cu protestele din Romania, anunta Antena 3.

19.37 - O batrana prezenta in Piata Universitatii ii tot intreaba pe jandarmi: "De ce ati dat cu gaze lacrimogene?". Acestia nu ii raspund nimic, relateaza corespondentul Ziare.com.

19.30 - 9.000 de oameni sunt, potrivit Antena 3, in Piata Universitatii.

19.23 - Un grup de ultrasi a ajuns in Piata Universitatii, la fantana din fata Institutului de Arhitectura. Ei scandeaza: "Nu il vrem pe Basescu, nici pe Ponta nici pe Antonescu!", relateaza corespondentul Ziare.com.

19.17 - Doi protestatari au fost retinuti in Piata Universitatii, avand asupra lor arme albe, anunta Realitatea TV.

19.10 - Potrivit estimarilor Jandarmeriei, in Piata Universitatii sunt 1.500 de oameni.

19.06 - Trei protestatari au fost retinuti de politie, in Pasajul Universitatii. Potrivit Realitatea TV, acestia aveau asupra lor materiale cu care urmau sa fabrice cocktailuri Molotov.

19.00 - Protestele continua si in Drobeta Turnu Severin. Nemultumiti de traiul pe care-l duc, aproape 700 de oameni s-au adunat in fata prefecturii.

18.55 - Piata Universitatii este blocata total de manifestantii care striga impotriva actualei Puteri.

18.50 - Penelistul Ludovic Orban este din nou huiduit, in Piata Universitatii. Jandarmii au reusit sa-l scoata din multime.

18.46 - Protestatarii venind de pe bulevardul Magheru au rupt cordonul de securitate al jandarmilor, s-au imbrancit cu ei si, pana la urma, au reusit sa intre in Piata Universitatii.

18.42 - Bulevardul Magheru din Bucuresti este blocat pe sensul de mers spre Universitate dinspre Piata Victoriei, de catre manifestantii de la mitingul USL care se indreapta spre locul manifestatiei din ultimele sapte zile.

18.30 - Peste 1.000 de persoane au participat, joi, la mitingul organizat de USL Arges, actiunea desfasurandu-se fara incidente, informeaza NewsIn.

18.20 - 15 persoane s-au adunat in centrul orasului Alba Iulia, majoritatea copii, care poarta pancarde cu mesajul "Basescu, noi ce mancam?", anunta Antena 3.

18.17 - Bulevardul Lascar Catargiu din Bucuresti este blocat pe un sens de mers, de manifestantii de la Arcul de Triumf care se indreapta spre Piata Universitatii. Bulevardul Ana Ipatescu este, la fel, blocat. In Piata Victoriei masinile circula pe toate benzile, traficul nu mai este blocat. Bulevardul Ana Ipatescu este, la fel, blocat.

18.15 - La fantana de la Universitate au ajuns aproximativ 100 de membri ai organizatiei extremiste "Noua Dreapta", care scandeaza impotriva Guvernului.

18.10 - Numarul manifestantilor din Piata Universitatii incepe sa creasca.

18.00 - Aproximativ 400 de oameni s-au adunat in Piata Sfatului din Brasov. Dupa ce au strigat minute in sir lozinci antiguvernamentale, protestatarii au coborat pe strada Republicii si s-au oprit in fata Primariei unde au scandat "Jos Basescu!" si "Demisia!".

18.55 - O parte din protestatarii din Piata Arcului de Triumf se indreapta, in grupuri mici, catre Piata Universitatii.

17.50 - In Piata Victoriei, oamenii nu vor sa plece, dar au eliberat o parte a carosabilului. Cu steaguri avand siglele PNL, PSD sau USL, pancarte anti-Basescu, ei striga impotriva Puterii. Multi dintre ei sunt tineri.

17.40 - Zona de la Arcul de Triumf este eliberata, oamenii pleaca spre autocare si microbuze.

17.38 - Vladimir Voronin, presedintele Partidului Comunistilor din Republica Moldova, a anuntat ca sustine manifestantii din Romania si ca spera in demisia lui Traian Basescu, potrivit Antena 3.

17.35 - Florin Hulea, purtator de cuvant al Jandarmeriei, a anuntat, la Antena 3, ca organizatorii mitingului USL vor fi amendati pentru ca nu au respectat protocolul, o parte din manifestanti ajungand in Piata Victoriei. Un grup de 20 de tineri s-au imbrancit cu jandarmii din jurul Guvernului.

17.30 - Crin Antonescu si-a incheiat discursul si i-a indemnat pe manifestantii de la Arcul de Triumf sa mearga civilizati acasa.

17.25 - Un preot din Craiova, venit in Piata Arcului de Triumf purtand o masca, i-a spus corespondentului Ziare.com: "Nu am fugit cand eram frumos, fug acum, cand sunt urat".

17.20 - Manifestantii din Piata Arcului de Triumf au ajuns pana in Piata Victoriei, la sediul Guvernului, care este inconjurat de jandarmi. Piata Victoriei este blocata.

17.15 - "Nu stiu pe cine veti vota, dar va iubim, suntem alaturi de voi", a spus Crin Antonescu, pe scena amenajata la Arcul de Triumf, nu inainte de a-i saluta pe manifestantii din Piata Universitatii.

"Ne-ati intrebat cand va scapam de astia si de fiecare data v-am raspuns ca de astia nu putem scapa singuri, avem nevoie de dumneavoastra. Bine ati venit, scapam de astia!", a mai spus liderul PNL.

"Dragi prieteni care protestati fara culoare de partid, vreti acelasi lucru ca si noi, avem de facut cel putin jumatate de drum impreuna. Poate veti putea schimba Puterea fara noi sau poate noi, partidele politice, vom putea schimba Puterea fara voi. Dar nu se pune problema sa schimbam numai Puterea, trebuie sa schimbam Romania, iar Romania nu o putem schimba decat impreuna!", a subliniat Crin Antonescu.

17.12 - Manifestantii din Piata Universitatii au fost aplaudati, la Arcul de Triumf.

17.05 - "Cei care au inghetat acum sunt cei de la Cotroceni si din Palatul Victoriei, noi abia ne-am incalzit", si-a inceput discursul, la Arcul de Triumf, liderul PSD, Victor Ponta. Dupa ce i-a salutat pe toti romanii care au iesit in strada, Ponta a spus: "Vreau sa va transmit tuturor ca toti vrem acelasi lucru: Jos Basescu!".

16.55 - Un nou bilant al Jandarmeriei arata ca in Piata Arcului de Triumf sunt 7.000 de oameni, in timp ce numarul celor de la Universitate a ajuns la 300.

16.53 - Doua persoane au lesinat in multime, la Arcul de Triumf. Acestea au fost transportate de manifestanti spre marginea pietei, unde paramedicii de la SMURD le-au acordat primul ajutor.

16.52 - La Arcul de Triumf a vorbit scurt actorul Emil Hossu: "Nu poate fi iubit cel care nu iubeste pe nimeni. Va multumim. Victorie!". A urcat pe scena si Remus Cernea, liderul Miscarii Verzilor Democrati-Agrarieni. Sorin Rosca Stanescu a anuntat, pe scena, ca se inscrie in PNL.

16.50 - Varujan Vosganian, vicepresedintele PNL, a declarat, pentru B1 TV, la Arcul de Triumf, ca "prezenta noastra aici este un angajament ca, atunci cand se va face trasferul de putere, noi vom prelua principiile romanilor care au iesit in strada".

16.45 - Un microbuz cu numar de Constanta, plin cu protestatari, a accidentat o femeie, pe bdul Theodor Pallady din Bucuresti, anunta RTV. Femeia a fost transportata la Spitalul "Sfantul Pantelimon", in stare grava.

16.37 - Pe scena a urcat naistul Gheorghe Zamfir, care le-a povestit celor prezenti cum a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare, dupa ce Securitatea i-ar fi fabricat probe potrivit carora a tradat tara.

"De peste 50 de ani va port in suflet cu mine, oriunde m-as duce prin lume. (...) Suntem un popor de credinciosi, nu de atei si pagani, ca cei care ne conduc. Cine este Dumnezeul lor? Lucifer! Satana este Dumnezeul lor!", a tipat Gheorge Zamfir la microfon.

"Eu sunt tinut pe tusa si nu mai pomeneste nimeni de ce s-a intamplat cu Gheorghe Zamfir!. Niciun ministru al Culturii nu m-a chemat sa dicute despre situatia culturii romanesti", a mai spus Gheorghe Zamfir.

16.30 - Mitingul USL a inceput oficial cu un discurs al vicepresedintelui PNL, Mircea Diaconu. "Desi suntem dezbinati si alergati de atat amar de absurditati, cat a fost greu, am fost impreuna. Asa cum acum 22 de ani am iesit in strada, asa facem si acum. Se pare ca din 20 in 20 de ani suntem blestemati sa iesim in strada", a spus Diaconu, aclamat de multime.

"Miraculos, cand nu ne mai asteptam, iata ca a izbucnit revolta populara in toata tara. Este timpul sa se auda puterea celor fara de putere. Este timpul pentru alegeri anticipate!", a adaugat vicepresedintele PNL.

16.27 - La Arcul de Triumf se canta imnul Romaniei, "Desteapta-te romane".

16.23 - Crin Antonescu, Victor Ponta si Daniel Constantin au ajuns, impreuna, in Piata Arcului de Triumf, s-au suit pe scena amenajata si au salutat multimea. Impreuna cu cei trei lideri ai USL, la manifestatie au ajuns si alti oficiali ai Uniunii: Radu Stroe, Varujan Vosganian, Rares Manescu, Mihai Voicu, Maria Grapini.

16.20 - In Piata Arcului de Triumf se scandeaza: "Iesiti din casa daca va pasa", "Jos Basescu", "Iesi afara javra ordinara", "Demisia".

16.15 - Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a ajuns in mijlocul manifestantilor de la Piata Arcului de Triumf si sta de vorba cu oamenii. La mitingul PNL au ajuns si Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Invatamantului.

16.10 - "Ne-am fi dorit alt spatiu de desfasurare, pe platoul din fata Palatului Cotroceni, dar nu ne-a fost aprobata cererea. Sunt foarte multi colegi din conducerea partidelor din USL aici si vor mai veni", a spus, la B1TV, Dan Mihalaeche, secretar general adjunct la PNL.

16.05 - "Il dam jos pe chior doar din strada, daca nu pleaca azi, intr-o luna jumate, doua, pleaca sigur", a declarat Radu Mazare pentru B1 TV, in Piata Arcului de Triumf.

15.56 - In Piata Arcului de Triumf se face prezenta - animatorul manifestatiei USL striga, pe rand, toate judetele tarii, oamenii veniti din tara raspunzandu-i cu urale. La microfon s-a anuntat ca la Arcul de Triumf sunt 20.000 de oameni, "nu cateva mii, asa cum se anunta la televizor".

15.50 - In "prima linie" a mitingului USL de la Arcul de Triumf se afla delegatii din Botosani, care scandeaza "Chioru, ghici ghicitoarea mea, cine va pleca?", relateaza corespondentul Ziare.com.

15.45 - Radu Mazare si sustinatoarele sale s-au deplasat in curtea sediului PNL de pe Bulevardul Kiseleff. "Vom purta aceasta costumatie pana pleaca chioru", a explicat Mazare modul in care este imbracat. El s-a dus catre liderul PNL Constanta, Puiu Hasotti, pe care l-a salutat amical: "Ce faci Puiule?"

15.40 - Un autocar cu tineri venind din Prahova a fost oprit, la Fantana Miorita din Bucuresti. Potrivit Antena 3, politia primise o sesizare telefonica potrivit careia in autocar s-ar fi aflat aparatura pirotehnica. Dupa control, care a durat aproximativ o ora, autocarul a fost lasat sa plece.

15.30 - "Dialogul cred ca s-a epuizat in acest moment, noi am transmis mesajul nostru catre oamenii din intraga tara. Oamenii nu vor sa ne puna in locul lor, ei vor sa voteze si sa-si aleaga singuri conducatorii", a declarat, pentru Antena 3, Daniel Constantin, presedintele PC.

15.20 - Se pare ca imnul mitingului USL din Piata Arcului de Triumf este melodia "In lupta cu puterea", cantata de Morometzii, piesa folosita si de Tineretul National Liberal la Conferinta Nationala din mai 2011.

15.10 - Aproximativ 4.000 de persoane s-au strans in zona Arcului de Triumf, informeaza Romania TV. In Piata Universitatii in schimb, s-au strans doar aproximativ 100 de persoane, majoritatea pensionari, care cer demisia presedintelui Basescu si protesteaza pasnic.

15.00 - Potrivit situatiei inregistrate pana la ora 15.00 de Jandarmeria Bucuresti, in Piata Universitatii sunt aproximativ 200 de persoane, in timp ce la Arcul de Triumf s-au adunat in jur de 4.000 de oameni, pentru protestul USL.

14.50 - Aproximativ 600 de jandarmi si scutieri au fost mobilizati in Capitala, pentru a preveni eventualele conflicte.

14.20 - Ministerul de Interne a anuntat ca mentine nivelul de alerta pentru Bucuresti ridicat, din cauza pericolului ca protestele sa degenereze din nou.

14.00 - Cinci autocare pline cu manifestanti au ajuns in Bucuresti, insa acestea au fost tinute de fortele de ordine la intrarea in Capitala, timp de aproximativ o ora.

13.30 - Asociatia Suporterilor Romani a anuntat oficial ca va participa la manifestatiile de strada din Capitala de joi, incepand cu ora 18:00, in Piata Universitatii.

Proteste la Bucuresti: Suporterii anunta ca vin joi la Universitate

12.10 - Protestatarii din Constanta, veniti pentru mitingul USL, au fost alungati de jandarmi din Piata Universitatii din Bucuresti, potrivit Romania Tv.

11.20 - Cateva sute de membri ai USL s-au imbarcat in autocare, sau trenuri si au plecat de la Arad spre Bucuresti.

11.10 - Aproape 600 de simpatizanti PNL din Alba vor participa la miting. PSD-ul se alatura protestelor prin participarea de manifestatii la nivel local.

10.50 - Primarul Constantei, Radu Mazare, a plecat joi dimineata la Bucuresti, la mitingul politic organizat de USL. Edilul este insotit de 2.000 de membri USL, "echipati corespunzator" cu berete rosii.

Mazare vine la protestul USL, insotit de 2.000 de berete rosii

10.30 - Din Buzau sunt asteptate 700 persoane, membri PNL si PC.

09.00 - Din Bihor si Satu Mare sunt asteptati in jur de 300 de membri ai organizatiilor PNL, iar din Botosani, aproape 200 de persoane au confirmat ca participa la mitingul USL.

Opozitia cheama romanii in strada

PNL, cel care a cerut autorizarea protestului, a anuntat ca la marsul si mitingul care au loc joi participa 10.000 de persoane din Bucuresti si din provincie.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a facut un apel catre romani sa se alature "mitingului pentru libertate" organizat de USL, asigurand ca, desi si liderii Opozitiei "sunt departe de a fi perfecti", acestia au un angajament pentru Romania, pentru a o transforma intr-o tara a oamenilor demni si liberi.

La Universitate, oamenii continua sa protesteze, desi Raed Arafat a anuntat ca revine in functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Protestele au inceput, in urma apelurilor de pe Facebook, ca o actiune de sustinere pentru Raed Arafat. Ulterior, s-au transformat in miscari de protest indreptate impotriva lui Traian Basescu si a Guvernului condus de Emil Boc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#protest Piata Universitatii Bucuresti, #miting USL Bucuresti, #mars politic Opozitie USL , #proteste
Comentarii
I
I.E.Feher
rank 1
Trupa lui mazare (fetilli) era interesanta daca aveau ciorapi rosii,