(Foto&Video) Romanii nu s-au lasat intimidati si au iesit din nou in strada. Peste 200.000 de oameni au cerut anularea ordonantei care ii scapa pe corupti

Vineri, 03 Februarie 2017, ora 01:00
74025 citiri
(Foto&Video) Romanii nu s-au lasat intimidati si au iesit din nou in strada. Peste 200.000 de oameni au cerut anularea ordonantei care ii scapa pe corupti
Foto: Ziare.com

Romanii au iesit din nou in strada si joi, dupa ce sute de mii de oameni din intreaga tara, dar si de peste hotare au cerut, miercuri, Guvernului sa retraga ordonanta care amputeaza Codurile Penale.

In Bucuresti, oamenii s-au dus in Piata Victoriei, la Guvern, inca de la orele pranzului. Dupa ce evenimentele au degenerat miercuri din cauza unor grupuri de huligani, mai multi protestatari au mers in Piata cu flori, pe care le-au impartit fortelor de ordine.

Spre seara, pe masura ce oamenii au inceput sa iasa de la serviciu, numarul demonstrantilor a inceput din nou sa creasca in fata Guvernului. Oamenii nu s-au lasat intimidati.

In total, peste 200.000 de oameni au cerut retragerea Ordonantei Iordache, in tara si in strainatate, iar liderul PSD Liviu Dragnea, care anuntase deja in cursul zilei ca nu are de gand sa faca acest lucru, a fost tinta ironiilor si a furiei lor.

La Bucuresti s-au adunat 80.000 de oameni, in punctul culminant al manifestatiilor.

In alte orase ale tarii, numarul participantilor a fost similar sau mai mare decat la protestele de miercuri: 30.000 de oameni au iesit la Cluj-Napoca, 15.000 de oameni au cantat imnul si i-au aplaudat pe jandarmi la Iasi, 8.000 de oameni au iesit la Constanta si au strigat "Dragnea, nu uita, te asteptam la DNA", 12.000 de oameni au marsaluit prin Sibiu, 15.000 de oameni au strigat la Timisoara "Grindeanu, ai patat onoarea din Banat" si "Bucuresti, lupta Bucuresti", 8.000 de protestari au iesit la Brasov, 4.000 de oameni au protestat la Arad si au strigat "Laura, nu uita, noi suntem de partea ta", iar la Alba Iulia 2.000 de oameni au scandat "Sa va fie frica, Ardealul se ridica!", la Ploiesti au iesit 5.000 de oameni, la cel mai mare protest care are loc in ultimii ani in oras, si cate 3.000 de oameni au protestat la Galati si Craiova.

Romanii au iesit in strada si in strainatate, la Londra, Helsinki si Frankfurt, dar si in multe alte orase europene.

Ziare.com a prezentat in format LIVE TEXT desfasurarea protestelor pasnice de joi:

00:35 - Doar cateva zeci de persoane au mai ramas in Piata Victoriei. Oamenii ii aplauda pe jandarmi, care se pregatesc si ei sa plece la casele lor. Se mai striga "Jos mustata!".

23:47 - Un grup de cateva mii de persoane inca mai protesteaza pasnic in Piata Victoriei din Bucuresti, cu steaguri tricolore, chiar in zona in care miercuri seara, pe la aceasta ora, vedeam lupte de strada intre huligani si jandarmi.

Foto: Ziare.com

23:30 - In Piata Victoriei au mai ramas doar cateva mii oameni, iar piata continua sa se goleasca.

22:30 - Dupa ce au cantat impreuna imnul national si au lansat cateva lampioane, bucurestenii incep sa plece spre casele lor, dupa ce si-au spus pentru ce-a dea treia seara la rand punctul de vedere privind ordonantele PSD.

Sute de tineri s-au adunat in grupuri in jurul unor artisti care si-au adus cu ei si instrumentele muzicale.

Foto: Ziare.com

Iar protestele pasnice de la Bucuresti au fost transmise in direct de BBC si alte posturi straine.

Foto & video: Ziare.com

22:20 - Jurnalistul elvetian care a realizat interviul in care Liviu Dragnea vorbeste de anticoruptie ca despre un bullshit a publicat si inregistrarea, cu precizarea ca seful PSD are probleme de memorie.

Foto: Ziare.com, Piata Victoriei

22:15 - Intre timp, fostul deputat PSD Aurelia Cristea, initiatoarea legii antifumat, care si-a dat demisia din partid in semn de protest, sustine ca "Iordache n-a facut nimic fara girul dlui Dragnea. In acest moment, PSD este condus dictatorial de dl Liviu Dragnea si de cateva slugi pe care le are in jurul dansului".

22:00 - In Piata Victoriei din Bucuresti s-au adunat 80.000 de oameni, joi seara, pana la aceasta ora. Protestele s-au desfasurat pana acum fara incidente.

Oamenii se pregatesc chiar acum sa intoneze la unison imnul national al Romaniei, "Desteapta-te, romane!", transmite corespondentul Ziare.com din fata Guvernului.

21:55 - Zeci de mii de oameni au iesit la proteste in Bucuresti, iar multi dintre ei s-au dovedit foarte inventivi in privinta sloganurilor folosite:

Foto: Ziare.com

Iar voluntarii le-au impartit ceai cald protestatarilor care au indurat ore intregi de frig pentru a-si striga nemultumirea fata de Ordonantele de Guvern care ii scape pe corupti.

Foto: Ziare.com

21:30 - Ultimele estimari arata ca numarul protestatarilor se apropie vertiginos de 200.000 de persoane, in Bucuresti si alte orase ale tarii, pe masura ce oamenii se alatura marsurilor care au loc pe strazile unor orase ca Timisoara, Iasi, Cluj, Brasov sau Constanta, iar tot mai multi oameni s-au alaturat multimii din fata Guvernului, la Bucuresti.

"Daca strada cedeaza, Dragnea va trece la dictatura", comenteaza jurnalistul C.T.Popescu evenimentele de joi seara, la Digi24.

Foto: captura Digi24

21:28 - Iata ca se poate! Jandarmii au descoperit agitatori care aveau la ei petarde inainte ca acestia sa ajunga in Piata Victoriei, pe strazile adiacente.

21:20 - Si la Constanta au iesit in strada mii de oameni si au plecat in mars pe strazile orasului.

21:10 - Numarul participantilor la protestul de la Arad a ajuns la aproximativ 4.000, iar circulatia rutiera in centrul orasului este complet blocata, traficul fiind dirijat pe strazi secundare. Oamenii scandeaza "Laura, nu uita noi suntem de partea ta", informeaza News.ro.

21:00 - La Bucuresti s-au adunat peste 50.000 de oameni in Piata Victoriei si alte cateva zeci de mii de romani au iesit in alte orase, astfel ca numarul total estimat al protestatarilor ajunge la 150.000 de oameni, la aceasta ora.

Foto: captura Digi24

Bucurestenii au venit si joi seara in numara mare in Piata Victoriei, care este blocata la aceasta ora, la fel ca bulevardele adiacente.

Foto: Ziare.com

20:35 - Si la Iasi au iesit cateva mii de oameni la proteste si au plecat in mars pe strazile orasului. UPDATE: Cele mai noi informatii arata ca la Iasi s-au adunat 15.000 de oameni.

20:30 - Aproximativ 10.000 de oameni marsaluiesc, joi seara, in Sibiu avand o cruce pe care scrie "PSD", dar si un banner urias cu mesajul: "Vrem o tara pentru copiii nostri, nu pentru penalii vostri".

La Cluj-Napoca au iesit in strada 20.000 de oameni, 15.000 protesteaza la Timisoara, in vreme ce la Bucuresti s-au strans 35.000 de oameni in Piata Victoriei.

Se protesteaza si in alte cateva zeci de orase din Romania, astfel ca numarul total ar protestatarilor se apropie deja de 100.000 de persoane, la aceasta ora.

20:21 - Numarul protestatarilor aproape s-a dublat si la Timisoara, unde 15.000 de oameni cer acum retragerea ordonantelor lui Iordache, informeaza Digi24.

20:10 - Si la Timisoara s-au adunat aproximativ 8.000 de oameni, care au cantat "Desteapta-te romane!" si scandeaza "Dragnea si cu Tariceanu o sa scoata carti la anul" si "Alta intrebare, mars la inchisoare", informeaza News.ro.

La Craiova protesteaza in clipa de fata 1.000 de persoane, care striga "De la mic la mare, cerem abrogare".

19:49 - In Piata Victoriei s-au adunat peste 30.000 de oameni care striga "Hotii, hotii!" si "Abrogare!".

Nu se mai cere demisia Guvernului, pentru ca oamenii si-au dat seama ca nu ar rezolva nimic, dar se cere in mod expres retragerea ordonatelor.

Demonstratiile sunt pasnice, insa corespondentul Digi24 la fata locului informeaza ca sunt mai putini copii decat pana acum la proteste, probabil si din cauza violentelor de aseara.

19:34 - In Piata Victoriei s-au adunat pana acum 15.000 de persoane, iar valuri de oameni vin in continuare de la metrou si dinspre Piata Romana. Sunt aceiasi protestatari pasnici care au iesit in strada sa apere anticoruptia si in ultimele zile, tineri, familii cu copii mici, dar si oameni in varsta.

19:29 - Si la Constanta s-au adunat peste 600 de oameni binedispusi care scandeaza, printre altele, "Dragnea nu fi trist, la Jilava ai dentist", "Dragnea si Nicusor (Constantinescu - n.red.) in acelasi dormitor"

19:25 - Bd. Kiseleff si Bd. Lascar Catargiu au fost blocate de protestatari, iar la gurile de metrou din Piata Victoriei este foarte mare aglomeratia, pentru ca mii de bucuresteni continua sa vina la guvern.

19:15 - In fata Guvernului s-au strans deja 10.000 de oameni, informeaza Digi24. Si la Iasi, Timisoara, Cluj, Alba Iulia, Brasov, Galati au iesit in strada mii de oameni, la fel ca in seara precedenta.

19:10 - Jandarmii din Piata Victoriei au cumparat si ei niste flori si au inceput sa le imparta protestatarilor, dupa ce si ei au primit flori de la o fetita venita cu tatal ei in fata Guvernului.

19:05 - Multimea din Piata Victoriei creste de la un minut la altul, pe masura ce valuri de bucuresteni continua sa iasa de la metrou.

18:50 - La protestele din Bucuresti s-au adunat deja 5.000 de persoane. Este cea de-a treia zi de proteste anticoruptie din Romania, dupa ce Guevrnul a adoptat marti seara niste ordonante de urgenta care favorizeaza infractorii cercetati pentru fapte de coruptie, printre care se afla o multime de politicieni.

18:47 - Un cunoscut lant de pizzerii din Romania anunta ca protestatarii care ies joi seara in strada sunt asteptati la o felie de pizza calda, in magazinele sale din Ploiesti, Pitesti, Constanta si Brasov, precum si in cel de pe Bd. Magheru, din centrul Bucurestiului.

Parola este: "alta intrebare", se arata intr-o postare de pe pagina Jerry's Pizza.

18:30 - In Piata Victoriei din Bucuresti s-au adunat deja cateva mii de persoane. Estimarile de la fata locului vorbesc de 4.000 de oameni, care ocupa scuarul din fata Guvernului. Circulatia nu a fost inca oprita in Piata Victoriei.

18:13 - Un tanar se pregateste sa mearga la protest cu o pancarta pe care scrie: "Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie / Tara mea frumoasa, tara mea de dor / Sa scapi de lichele, sa scapi de hotie / La prezentu-ti sumbru, mare viitor".

18:07 - Pe un afis, poza lui Liviu Dragnea a fost editata in asa fel incat sa semene cu Nicolae Ceausescu.

18:00 - Parlamentarii USR l-au asteptat pe hol pe Liviu Dragnea la iesirea de la conferinta si i-au pus in spate afise pe care scria "Rusine", printre altele. "Nu va este rusine ca sunteti comparat cu Ceausescu? Aveti frica de vreun Dumnezeu?", i-a strigat cineva lui Dragnea.

17:56 - "Romania, trezeste-te!", striga protestatarii din fata Guvernului.

17:53 - Un clip mobilizator postat de Radu Pietreanu pe Facebook este tot mai distribuit pe reteaua de socializare, fiind vizualizat de peste 100.000 de persoane:

17:50 - In Piata Victoriei din Capitala incep sa vina tot mai multi oameni. Traficul inca nu este oprit, iar soferii claxoneaza prelung cand trec pe langa protestatari.

17:46 - Oamenii din Timisoara au creat comunitatea Studentii viziteaza guvernul pentru a se organiza cat mai bine.

17:45 - Protestul de la Timisoara se numeste PAZEA, vin Studentii! - Timisoara.

17:43 - Sunt sute de persoane deja in fata Guvernului si numarul lor creste de la un minut la altul. Acestia striga la unison: "DNA, sa vina sa va ia!".

17:41 - Oamenii din Piata Victoriei au venit cu un banner pe care scrie "Iliescu, cu minerii! Carmen Dan cu huliganii!".

17:40 - Dupa conferinta de presa a lui Liviu Dragnea si a premierului Sorin Grindeanu, oamenii se mobilizeaza si mai mult decat pana acum si anunta ca in curand merg in numar cat mai mare in Piata Victoriei, dar si ies in strada si alte orase din tara.

17:35 - Liderul organizatiei ALDE Sibiu, Robert Paskuj, a anuntat ca demisioneaza din functie din cauza actiunilor "controversate" ale Guvernului si s-a declarat solidar cu protestatarii.

17:25 - Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, joi, ca el face parte din "aripa talibana" a PSD si ca nu-l intereseaza "nici macar 100.000 de ragalii adunate de undeva".

In replica, oamenii transmit pe Facebook "'Ragalii' is the new 'golani'!".

17:15 - "Am o idee: Ei au venit cu huliganii, noi venim cu copiii. Sambata, intre 12:.00 si 16:00, in functie de programul celor mici, propun sa ne luam copiii de mana, in brate, in carucioare, pe umeri si sa facem cel mai pasnic si frumos protest ever, cu propriile lor pancarte si baloane colorate.

In fapt, Romania nu e a noastra, e a lor.

(P.S. - Se aude ca spaga e o bomboana de copil.) ", este un mesaj primit de cei de la Coruptia Ucide pe Facebook.

17:11 - Romanii din Spania vor protesta in fata Ambasadei Romaniei din Madrid.

"Cu toata dragostea alaturi de romanii nostri. Pornim catre ambasada Romaniei din Madrid", a scris pe Facebook un roman din Spania.

17:09 - Pe Facebook se face apel la oamenii din tara sa se alaturie sambata si duminica protestelor din Capitala.

"Strada contra guvernului.

Ce vrem. Renuntarea la OUG

Demisia Guvernului. Acest guvern nu ne mai reprezinta.

Demisia Parlamentului.

Demisia Avocatului Poporului.

Nu dam inapoi", scrie pe pagina de Facebook a evenimentului Toate drumurile duc la Bucuresti. "Revolutia" generatiei noastre.

16:56 - Tot Jandarmeria Romana a lansat un filmulet de exemplu pentru cum trebuie sa se desfasoare protestele.

16:53 - Jandarmeria Romana a preluat hashtagul #NuAsa si lanseaza un scurt ghid pentru protestul se joi seara.

16:51 - Zapada este carata in camioane din Piata Victoriei.

16:50 - Protestul USR continua in Parlament. "Protestam in parlament pana cele doua OUG vor fi abrogate", a scris pe Facebook Iulian Bulai.

16:29 - "Si eu daca sa fi stat numai la televizor in ultimele zile, fara ma uit pe motivarea si deciziile CCR, fara sa ma uit pe ce a adoptat Guvernul, as fi iesit in strada. O asemenea masinarie de dezinformare am mai vazut la Revolutie si dupa Revolutie. Si au mai fost situatii in Romania cand s-a folosit acest sistem profesionist de dezinformare", a spus Liviu Dragnea.

16:26 - Liviu Dragnea a transmis intr-o conferinta de presa ca felicita Ministerul de Interne si Jandarmeria Romana pentru modul in care au actionat miercuri seara in timpul protestelor.

16:05 - Constantenii se vor intalni joi seara la Prefectura Constanta si apoi vor pleca in mars catre sediul PSD.

16:00 - Joi la amiaza se protesteaza si in fata Prefecturii Olt. De la ora 18:00 oamenii din Slatina sunt asteptati in numar cat mai mare pe platoul Prefecturii, informeaza Jurnalul Olteniei.

15:55 - Dupa ce 3.000 de oameni au protestat miercuri seara la Bistrita, joi seara se anunta o noua manifestatie. Protestul inca nu e autorizat, asa ca oamenii se mobilizeaza pe Facebook si spun ca vor iesi la o plimbare, informeaza Observator BN.

15:48 - La Oradea oamenii se vor strange de la ora 18:00 in Piata Unirii si apoi vor marsalui pe traseul: Piata Unirii - str. Traian Mosoi - Piata Emanuil Gojdu - Podul Dacia - Bulevardul Gen. Magheru - str. Republicii - Bdul Stefan cel Mare - str. Transilvaniei si retur pe Bulevardul Stefan cel Mare - str. Republicii - str. George Enescu - Parcul Traian (Institutia Prefectului judetului Bihor) - str. Republicii (pietonal) - str. Piata Regele Ferdinand - podul Sf. Ladislau - Piata Unirii, anuta eBihoreanul.ro.

15:44 - Se anunta proteste pentru joi seara si la Focsani, Carei si Braila.

15:43 - "Mai sunt 8 zile pana la intrarea in vigoare a ordonantelor rusinii, 8 zile pana cand se va putea fura fara raspundere penala in limita a 200.000 de lei. Haideti sa mentinem presiunea asupra Guvernului pana cand ordonantele vor fi retrase.

Haideti sa fim noi 200.000 de lei puternici, hotarati, dar pasnici, care refuza sa fie furati. (Like & Share!)

#faraviolenta", scrie pe Facebook Initiativa Romania.

15:27 - La protestul anuntat pentru joi seara in Timisoara va participa si un consilier local PSD din localitatea hunedoreana Densus, Ciprian Craciunel. Acesta a anuntat, totusi, va nu va demisiona.

"Nu imi voi da demisia. Oameni au ales omul Ciprian, nu partidul. Eu am ales partidul care a promis ceva. Un ceva de care nu se tine cont", a declarat consilierul pentru Gazeta de Dimineata.

15:25 - Joi dupa-amiaza si la Timisoara are loc un protest in fata Prefecturii Timis. Oamenii striga "Iesiti din casa, daca va pasa!", "Nu scapati!", "Plecati din PSD!", "Vrem dreptate, nu imunitate!". Pe pancartele lor scrie: "Jos mainile de pe DNA!", "Ce cautati aici?... Alta intrebare!", "Grindene, te lepezi de Dragnea?", "Grindene, fa-ne o supriza placuta", "Este ieftin si eficient, punem gratii la Parlament", "Grindene, fii barat si convoaca-i la abrogare" sau "Grindene, abroga si hai la o cafa acasa", transmite Nova FM.

15:19 - Angajatii unei firme de salubritate curata zapada si gheata din Piata Victoriei, anunta Mediafax. Circa 100 de persoane incarca zapada si gheata din jurul sediului guvernului in utilaje si in camioane de mare tonaj.

15:08 - "Bietul domn Soros: inca nu a aflat ca sunt tatal lui", a scris pe Facebook filosoful Mihai Sora.

15:04 - A fost realizata o petitie Cerem abrogarea OUG 13/2017 de modificare a Codului Penal.

14:52 - Bucurestenii se mobilizeaza si ofera in continuare cazare pentru cei care vor sa vina la protestul din Capitala. VEZI AICI un document cu toti cei care se ofera sa ajute si cu ce.

14:25 - Pe Internet circula un Kit de supravietuire la protest!

14:20 - Printre cei care se afla joi dupa amiaza in Piata Victoriei sunt multi oameni care au plecat de la birou in pauza de masa. Imaginile cu ei au hashtag #corporatistinpauzademasa.

14:18 - In Piata Victoriei se aude melodia trupei Voltaj care a devenit viral joi.

14:15 - "Alta intrebare? Cand dati abrogare", scrie pe pancarta unui protestatar.

13:50 - Masinile care opresc la semafor langa protestatarii de la Guvern claxoneaza in semn de solidaritate.

13:45 - Actorul Dragos Bucur transmite pe Facebook un mesaj prin care cheama oamenii in strada joi seara. "PSD a declarat ca nu retrage ordonanta, iar ministrul de justitie si-a delegat dreptul de semnatura pentru 10 zile! Stiu ca aveti treaba, stiu ca este frig si ca nu aveti chef de demonstratii, dar ne calca in picioare. Ne calca in picioare fara sa uite macar la noi", a notat actorul.

13:40 - Numarul celor care protesteaza in Piata Victoriei din Capitala trece de 100.

13:39 - Un tanar din Cluj Napoca nu renunta sa protesteze oriunde s-ar duce si poarta la el o pancarta pe care scrie "Abrogare. Anticipate". "Protestati, oriunde va aflati! In fiecare zi, pe troleu, la munca, la cafenea, trebuie sa ne aratam indignarea! Eu imi iau pancarta cu mine. Astazi, asa merg la scoala! Jos ordonanta!", scrie pe Facebook Sergiu Chis.

13:35 - Oamenii din Cluj Napoca se pregatesc de proteste cu pancarte pe care scrie "Haine groase si ceai, alt program sa nu ai!".

13:30 - Se anunta protest si la Cluj Napoca pentru aceasta seara, de la ora 18:00, in Piata Unirii.

"Stimati guvernanti, stimate PSD-ALDE, pentru ca nu ati mai gasit mineri ati adus ultrasii sa ne bata si sa compromita cel mai mare protest din Romania. Nu ne temem! Raspundem la violenta voastra cu proteste perfect pasnice si mai masive. In fiecare zi vom fi tot mai multi si vom trezi toata tara pana cand veti intelege ca nu suntem oi si ca nu vom lasa lupii paznici la stana! Aveti o singura optiune: ABROGARE urmata de DEMISIE", se transmite pe pagina de Facebook a evenimentului.

13:20 - Parintii care vor sa mearga la protest, dar nu au unde lasa copiii ii pot duce la o gradinita din Bucuresti. "In atentia Parintilor Protestatari. Daca vreti sa iesiti diseara la protest si nu aveti cu cine sa va lasati copiii acasa, Gradinita Tom Sawyer are usile deschise pentru toti copiii cu varste de peste doi ani pana la o ora nedeterminata. Copiii pot chiar innopta acolo, singura rugaminte este sa le aduceti haine de schimb si o gustare. Garantez pentru minunata educatoare care s-a gandit 'Si 10 copii daca vin, inseamna 20 de oameni in plus la protest'. Multumim Laura si Andreea pentru sprijin", se anunta pe Facebook.

13:18 - Andrei Rosu a mers in Piata Victoriei si a amenajat o masuta pe care scrie si programul sau: "9-17 Birou. 17:- Protest".

13:00 - In fata Guvernului s-au adunat in jur de 20 de persoane pentru a protesta. La un moment dat, cineva a venit cu flori in mana si a inceput sa imparta lalele jandarmilor. "Gata, asta e bastonul meu", a spus unul dintre jandarmi.

Amintim ca Guvernul Grindeanu a adoptat marti noaptea, fara consultarea CSM, ordonanta de urgenta care schimba Codurile Penale in favoarea unor politicieni, printre care Liviu Dragnea si Florin Iordache.

Citeste mai multe despre cum a dat Guvernul lovitura de gratie Justitiei: A modificat Codurile Penale si a trimis gratierea in Parlament "Legile le facem noi. Alta intrebare?"

De asemenea, Guvernul a trimis la Parlament, pentru aprobare in procedura de urgenta, legea gratierii si modificarea legii privind executarea pedepselor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#protest joi piata victoriei, #protest Piata Victoriei , #proteste