Lovitura nu a incetat. Urmeaza DNA? Scenariul horror pentru Romania

Autor: Ioana Ene Dogioiu - Senior editor
Joi, 02 Februarie 2017, ora 07:37
48573 citiri
Lovitura nu a incetat. Urmeaza DNA? Scenariul horror pentru Romania

Ceea ce era previzibil s-a intamplat. PSD da foc tarii la propriu.

Cea mai frumoasa si mai ampla demonstratie absolut pasnica pentru apararea statului de drept si a legii a fost deturnata de agitatori profesionisti, ultrasi extrem de violenti care au pus in aplicare un scenariu identic cu acela din iunie 1990: violente si incendieri.

Dupa-amiaza am auzit ca se va incerca compromiterea protestului cu doua scopuri: schimbarea imaginii manifestarii societatii curate si inhibarea viitoarelor demonstratii. S-a confirmat.

Ultrasii, in mod evident bine organizati si antrenati in lupte de strada, si-au facut treaba si s-a terminat urat.

Daca spectacolul violentelor nu trebuia sa se desfasoare indelung si terifiant, pentru a face tot raul posibil, nu am nicio indoiala ca la cati jandarmi erau la Guvern, cele cateva zeci de ultrasi ar fi fost anihilati foarte repede, cu atat mai mult cu cat SRI sustine, intr-un comunicat, ca a informat din timp ca era pregatita actiunea huliganilor.

"Serviciul Roman de Informatii a actionat potrivit competentelor legale detinute, datele si informatiile obtinute cu privire la intentiile de organizare sau deturnare a actiunilor publice de protest din centrul Capitalei fiind transmise operativ institutiilor legal abilitate sa intervina pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice.

In aceasta situatie a existat un schimb de informatii operativ, potrivit procedurilor stabilite la nivelul institutiilor, cu Ministerul Afacerilor Interne, la nivelul Secretarului de Stat Stefu Viorel si Bogdan Despescu - IGPR, precum si la nivelul Jandarmeriei si SPP", se arata in comunicatul SRI.

Conducerea Ministerului de Interne a stiut, dar nu a impiedicat patrunderea ultrasilor in piata? Deliberat? Minte dna ministru Dan cand spune ca nu stia nimic?

Fosta sotie a lui Ionut Negoita, Carmen Negoita, scrie pe Facebook: "Am stat 4 ore in piata si toata lumea era pasnica. In coltul dreapta al Guvernului era un grup de dubiosi, care pareau ca pregatesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis ca astia fac parte din galerie. Ceea ce se pare ca este adevarat.

Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!"

Era nevoie de spectacol, de tensiune, de maculare? Despre violente trebuia sa se vorbeasca, nu despre sutele de mii de romani iesiti in strada pentru a-si apara tara de atacul infractorilor.

Ca om care a fost acolo, care a vazut cum a decurs protestul si ce oameni au participat la el, care a stat chiar in zona unde peste numai o ora aveau sa se declanseze violentele, ma doare sufletul in fata acestei diversiuni odioase care nu are nimic de-a face cu ceea ce s-a intamplat miercuri seara in Bucuresti, o seara magica a democratiei si maturizarii societatii romanesti.

Zecile de mii de oameni care am fost acolo pana la aceasta diversiune am aratat Romania frumoasa si vie, curata, care nu doreste decat domnia legii si a democratiei.

Ultrasii sunt ai lor, nu ai nostri. Protestul a fost al nostru si nu poate fi confiscat.

Iar ceea ce urmeaza se pare ca va fi si mai urat. De cosmar.

Circula informatii extrem de insistente ca OUG-ul hotiei din crucea noptii a fost doar primul pas dintr-un scenariu cu mult mai amplu care sa arunce Romania intr-un hau. Exista informatia ca urmeaza cat de curand unificarea DNA cu DIICOT, pentru a scapa de Codruta Kovesi si Daniel Horodniceanu, care sa fie inlocuiti cu un om agreat de Liviu Dragnea.

Urmatorii pe lista ar trebui sa fie procurorul general si seful SRI, cu suspendarea presedintelui.

Asta vrea sa obtina Liviu Dragnea si grupul infractional organizat din Palatul Victoria care au instituit o autentica dictatura in Romania.

Pretul nu poate fi decat urias. Deja avem scrisoarea celor 6 amabasadori UE si NATO, care vorbesc explicit despre albirea parteneriatului cu Romania in cadrul UE si NATO.

Intr-acolo ne duce PSD! Spre prabusirea, violenta daca e nevoie, de pe orbita euro-atlantica si transformarea intr-un satelit al Moscovei, acela fara principii de integritate si reguli democratice.

Oameni buni, acum se joaca viitorul Romaniei! Cand ascultati cantecele de sirena ale PSD, ganditi-va la romanii care vor fi nevoiti sa se intoarca in tara de la slujbele lor din Europa pentru a face foamea in Romania! Ganditi-va la scenariul ucrainean care este atat de aproape inclusiv geografic. Merita pentru promisiunea a doi banuti in plus?

Daca acest grup infractional organizat nu va fi oprit, Romania se arunca in timp, asa cum deja am vazut prin repetarea scenariului din 1990. Lipseste doar contramanifestatia oamenilor de bine, cu sau fara lampase, care sa planteze panselutele lui Dragnea care, ce sa vezi, vorbea despre mineriade inca de la prima manifestatie.

Suntem pe o muchie de cutit. Ori invinge statul de drept, ori pierdem tot, statul european, democratia, Justitia si ramanem cu pomenile aruncate de Liviu Dragnea, liderul maxim.

Priviti in urma si veti putea vedea intregul scenariu: amputarea mijloacelor de supravegehere tehnica ale procurorilor, decredibilizarea masiva a institutiilor Justitiei, decapitarea conducerii operative a SRI, distrugerea legislatiei anticoruptiei.

Au fost pasi parcursi temeinic, programat. Mai urmeaza doar incununarea.

Daca vom da inapoi, daca ne vom speria, vom pierde tot. Pentru ca ei inca nu sunt destul de speriati. Sunt doar incoltiti si hotarati sa arunce in joc pana la ultima carte, ultima munitie din arsenalul murdar al diversiunii si manipularii.

Iar daca vom pierde, cine stie cate decenii, cate generatii, ale noastre si ale copiilor nostri, vor fi necesare pentru a recupera prabusirea.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#ordonanta modificare cod penal, #proteste OUG cod penal , #proteste