Soferul masinii cu mesaj antiPSD a ramas fara permis si placute. Se anunta protest la Udriste (Video)

Luni, 30 Iulie 2018, ora 10:18
20994 citiri
Soferul masinii cu mesaj antiPSD a ramas fara permis si placute. Se anunta protest la Udriste (Video)
Foto: Facebook/Razvan Stefanescu

Proprietarul masinii cu numar de inmatriculare suedez dedicat PSD-ului a ajuns luni dimineata la Politie.

Realitatea TV transmite ca soferul a ramas fara permisul de conducere si fara placutele de inmatriculare.

"La ora 5.50 am fost oprit in trafic, pe Bulevardul 1 Decembrie, de un echipaj de Politie. Eram in masina cu copilul meu de 8 ani. Mi-au dat jos placutele de inmatriculare si m-au condus la sectia de la Udriste. Acolo mi-au retinut si permisul.

Politistii mi-au spus ca nu am voie sa circul cu aceste placute in afara Suediei. Nu inteleg de ce vineri placutele erau valide, cand m-a oprit Politia Rutiera din Craiova, iar azi nu mai sunt valide", a declarat Razvan Stefanescu pentru G4Media.ro.

"M-a oprit pe dreapta, mi-au cerut actele de inmatriculare, mi-au spus sa dau numerele jos, am refuzat. Le-am zis ca 'daca doriti, va rog sa le dati'. Cred ca am fost urmarit. Motivul a fost cu numerele sunt ilegale. Dar nu m-au verificat. La trei minute dupa ce le-am dat actele mi-au spus ca numerele sunt ilegale", a declarat Razvan Stefanescu si pentru Realitatea TV.

Potrivit Codului Rutier, politistii pot retine placutele de inmatriculare in cazul in care masina are numere straine si soferul nu poate face dovada valabilitatii documentelor. Nu se stie insa daca este si cazul masinii cu numere impotriva PSD.

Legea mai prevede ca politistii pot retine placutele de inmatriculare, daca circuli fara asigurare RCA sau cu ITP-ul expirat.

Din momentul in care placutele au fost confiscate de politisti, masina mai poate circula doar pe platforma.

Dupa ce au aparut noile informatii despre ce a patit acest sofer, pe Facebook oamenii au inceput sa se organizeze pentru a protesta la ora 14:00 in fata Brigazii Rutiere Bucuresti, de pe Strada Logofatul Udriste.

De asemenea, pagina de Facebook a Politiei Romane a fost asaltata de oameni care au dat recenzie de o stea si au criticat ceea ce s-a intamplat.

Amintim ca in weekend in spatiul public au aparut informatii potrivit carora s-ar fi intocmit dosar penal pe numele proprietarului masinii cu numar de inmatriculare suedez dedicat PSD-ului. Informatia a fost furnizata de un ziar din Craiova si postata pe contul sau de Facebook de Olguta Vasilescu. Politia din Craiova a infirmat apoi informatia.

Luni dimineata, Ambasada Suediei la Bucuresti a transmis placutele de masina personalizate emise de Agentia Suedeza de Transport sunt valabile pentru calatoriile in Uniunea Europeana.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#sofer masina mesaj antiPSD, #sofer masina inmatriculata Suedia , #proteste