Dacian Ciolos a iesit in strada: Noi ne razboim pe legile justitiei

Duminica, 26 Noiembrie 2017, ora 21:40
5209 citiri
Dacian Ciolos a iesit in strada: Noi ne razboim pe legile justitiei
Foto: Ziare.com

Fostul premier Dacian Ciolos a participat la protestul de la Bucuresti si a declarat ca se afla in strada pentru a apara Legile Justitiei de asaltul PSD-ALDE.

"Noi ne razboim pe legile justitiei, sunt cativa lideri politici care au probleme cu justitia si vad ca sunt gata sa faca orice pentru a-si apara interesele personale, inclusiv de a pune in pericol credibilitatea si stabilitatea Romaniei. De asta am iesit", a afirmat Ciolos.

"Din pacate, s-a ajuns ca o majoritate politica larga, consistenta la ultimele alegeri, care spun ca sunt reprezentativi din punct de vedere democratic, iata ca nu deschid calea dialogului, nu iau decizicii in urma unor dezbateri, nu iau decizii cu argumentele pe masa, plimba legile de la guvern la Parlament, fac modificari si reajustari ca sa testeze reactia populatiei si sa testeze rezistenta oamenilor la aceasta presiune", a subliniat fostul premier.

De asemenea, Ciolos a aratat ca, in pofifa cresterii economice a Romaniei, ratam oportunitatea unei cresteri economice durabile.

In privinta tensiunilor cu jandarmii, Dacian Ciolos a spus: "Eu ii cunosc pe jandarmi fiindca am lucrat cu ei anul trecut si stiu ca sunt acolo oameni profesionisti si oameni care stiu sa-si faca treaba. Deci, din punctul acesta de vedere nu am emotii, asa cum nu am emotii nici cu faptul ca oamenii care sunt in strada sunt pasnici".

La protestul din Bucuresti participa si alti membri ai Platformei Romania 100, lideri USR in frunte cu Dan Barna, reprezentanti ai sindicatelor, intre care presedintele BNS, Dumitru Costin.

#Ciolos proteste Bucuresti , #proteste