Incendiu in Colectiv Ce scrie presa straina despre protestele de la Bucuresti

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 23:10
7418 citiri
Incendiu in Colectiv Ce scrie presa straina despre protestele de la Bucuresti

Principalele agentii de presa internationale au relatat despre protestele desfasurate marti seara la Bucuresti, notand ca mii de oameni cer demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea si a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, dupa incendiul soldat cu 32 de morti.

Citeste toate stirile despre incendiul din Colectiv

"Mii de oameni protesteaza la Bucuresti, dupa incendiul din club soldat cu 32 de morti", titreaza agentia de presa britanica Reuters.

"Mii de oameni au participat marti la un mars prin Bucuresti, oprindu-se in fata Guvernului, pentru a cere demisii dupa incendiul produs intr-un club de noapte, soldat cu 32 de morti si zeci de raniti aflati in stare critica", relateaza Reuters.

Incendiu in Colectiv Mii de oameni cer demisia lui Piedone si a Guvernului: "Asasinii", "La puscarie"

"Manifestantii cer demisia premierului Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea si a primarului sectorului in care este situat Clubul Colectiv", adauga Reuters.

"Ignorand apelurile la demisie, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anuntat ca va construi un monument in fata Clubului Colectiv", mai noteaza agentia Reuters.

Incendiu in Colectiv Iohannis, despre proteste: Politicienii nu pot ignora acest sentiment de revolta

"Romania: manifestatie antiguvernamentala dupa incendiul din club", titreaza Agentia France-Presse.

"Peste 13.000 de manifestanti s-au adunat in fata Guvernului pentru a cere demisia premierului social-democrat Victor Ponta si a ministrului de Interne", scrie AFP, explicand ca incendiul soldat cu 32 de morti este o "drama nationala".

Peste 15.000 de manifestanti au iesit marti seara in Piata Victoriei si in fata Ministerului Afacerilor Interne, cerand demisia primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a premierului Victor Ponta si a vicepremierului Gabriel Oprea.

Citeste si:
Nicușor Dan s-a vaccinat cu prima doză împotriva Covid-19
Nicușor Dan s-a vaccinat cu prima doză împotriva Covid-19
Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat joi dimineața, 9 decembrie, într-o intervenție la Digi24, că s-a vaccinat cu prima doză împotriva Covid-19. În trecut, edilul a anunțat în...
Decizie așteptată a CCR la sesizarea PSD privind conducerile interimare ale televiziunii și radioului public
Decizie așteptată a CCR la sesizarea PSD privind conducerile interimare ale televiziunii și radioului public
Curtea Constituţională (CCR) ar putea să se pronunțe joi, 9 decembrie, cu privire la decizia asupra sesizării PSD în legătură cu proiectul privind asigurarea continuităţii conducerii...
Comentarii
Ghilotina
rank 5
Piedone poate sa scape cu fuga