Ziare.com

Incidente la Marsul Unirii de la Chisinau

Duminica, 25 Martie 2012, ora 19:26

   

Incidente la Marsul Unirii de la Chisinau
Marsul Unirii, organizat duminica la Chisinau, a fost marcat de altercatii intre participanti si membri ai Partidului Patriotii Moldovei.

La mars, dedicat unirii Basarabiei cu Romania din 27 martie 1918, au participat circa 400 de persoane, potrivit Union.md.

Aproximativ 300 de membri si simpatizanti ai Partidului Patriotii Moldovei, condus de Mihail Garbuz, au blocat bulevardul Stefan cel Mare, la intersectia cu strada Puskin, in calea coloanei de sustinatori ai Unirii.

Colana de participanti la Marsul Unirii a fost intampinata in fata Primariei Chisinau de un grup protestatari, care purtau steaguri ros-albastre. A fost nevoie de interventia politiei pentru dispersarea protestatarilor.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1777 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

cine sunt protestatarii?

Rusia prin intermediul partidelor PCRM, PSRM, ai alte partide rusofone doresc cu orice pret sa isi pastreze la putere in Republica Moldova influenta. Minoritatiile de acolo nu vor sa invete si sa vorbeasca in limba romana. Presa de limba rusa prezinta situatia din Rusia ca fiind buna si foarte buna iar moldovenii asculta (dar situatia din Rusia este proasta). Romania si romanii sa se opuna la accesul fara vize rusiilor din UE. Sa fie realizate intre cele doua tari romanesti poduri, si alte elemente de infrastructura.

 

In primul rind...

In primul rind Rusia ar trebui sa-si retraga armata din Republica Moldova. Nu cred ca mai exista un stat independent unde o armata straina sa stationeze fara incuviintarea guvernului.
Desi a promis de multe ori ca se va retrage se pare ca au intentia sa o tina pina la paste...

Patriotii Moldovei

Care vorbesc "maldaveneste" !!!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor