Jandarmeria a suplimentat dispozitivele pentru mitingul USL si protestul de la Universitate

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 10:48
1637 citiri
Jandarmeria a suplimentat dispozitivele pentru mitingul USL si protestul de la Universitate
Foto: Arhiva

Jandarmeria Bucuresti a suplimentat dispozitivele de jandarmi, joi, in contextul desfasurarii a doua adunari publice diferite, mitingul organizat de USL si protestul din Piata Universitatii, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache.

Georgian Enache a precizat ca este vorba de doua adunari publice diferite, desfasurate in doua locatii diferite, stationare.

In aceste conditii, dispozitivele de jandarmi au fost suplimentate astfel incat sa poata fi gestionata situatia din ambele locatii.

Totodata, Enache a facut apel la participantii la ambele mitinguri sa nu se implice in incidente si sa semnaleze infiltrarea persoanelor care ar putea tulbura ordinea publica.

Primaria Capitalei a aprobat, in urma cu o zi, cererea USL pentru mitingul de joi, din Capitala.

Actiunea de protest a USL, denumita "miting pentru libertate", incepe la ora 15:30, la Arcul de Triumf, de unde manifestantii pleaca in mars pe Soseaua Kiseleff, pana in apropierea sediului Guvernului, unde raman pentru miting pana la 18:00.

Partidul National Liberal, cel care a cerut autorizarea protestului, a anuntat ca la marsul si mitingul care au loc joi participa 10.000 de persoane din Bucuresti si din provincie.

Autocarele care ii vor aduce pe protestatarii din provincie vor intra in Capitala intre orele 14:30 si 15:30, prin cinci puncte, respectiv: DN 1 - Fantana Miorita; DN 2 - Soseaua Colentina (Parc Plumbuita); autostrada A1 - Bulevardul Iuliu Maniu, in dreptul Metro Militari; autostrada A2 - in dreptul Real Pallady; DN 5 - Giurgiului. Participantii vor fi adusi cu autocarele pana pe Bulevardul Kiseleff, pe tronsonul cuprins intre strada Docentilor si Piata Arcul de Triumf.

Manifestantii vor pleca in mars la ora 15:30, de la Piata Arcul de Triumf pe strada Soseaua Kiseleff, pana la strada Monetariei, din apropierea Muzeului Taranului Roman, unde pana la ora 18:00 va avea loc un miting de protest.

Celalalat protest urmeaza sa aiba loc in Piata Universitatii, unde oamenii se aduna, zilnic, incepand de vineri.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#jandarmi prostest USL, #jandarmi proteste Piata Universitatii , #proteste