Jandarmeria cere publicului inregistrari si fotografii cu huliganii de azi-noapte din Bucuresti

Joi, 02 Februarie 2017, ora 09:35
4372 citiri
Jandarmeria cere publicului inregistrari si fotografii cu huliganii de azi-noapte din Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Jandarmeria Romana face apel la oamenii care au protestat, miercuri seara, in Piata Victoriei si au imagini si inregistrari cu cei care au deturnat manifestatia sa le transmita materialele.

"Daca detineti materiale de acest fel, va rugam sa le puneti la dispozitia Jandarmeriei Romane folosind urmatoarea adresa de e-mail: op_jr@mai.gov.ro sau pe suport electronic pe adresa institutiei (strada Jandarmeriei, nr. 9-11, sector 1, Bucuresti).

In situatia in care transmiteti pe e-mail, puteti incarca materialele prin site-urile de transfer disponibile pe internet", transmite Jandarmeria Romana pe Facebook.

Jandarmii sustin ca au primit deja o multime de imagini si inregistrari pe care le vor folosi pentru identificarea si sanctionarea, conform legii, a tuturor celor care au comis "acte de tulburare grava a ordinii publice, precum si acte de violenta".

Reprezentantii Jandarmeriei au multumit si celor care miercuri seara au retransmis apelul lor la calm si celor care au protestat pasnic.

"#Multumim tuturor acelora care au multiplicat mesajele Jandarmeriei, cetatenilor care au prostestat pasnic si au respectat indicatiile fortelor de ordine, sprijinindu-le astfel in actiunile de asigurare si restabilire a ordinii si sigurantei publice, la nivelul Capitalei", transmit jandarmii.

Amintim ca peste 300.000 de oameni au protestat, miercuri seara, in toata tara, dintre care 150.000 in Piata Victoriei din Capitala, unde au avut loc violente.

Protestele au fost organizate dupa ce Guvernul Grindeanu a adoptat marti noaptea, fara consultarea CSM, ordonanta de urgenta care schimba Codurile Penale in favoarea unor politicieni, printre care Liviu Dragnea si Florin Iordache.

Citeste mai multe despre cum a dat Guvernul lovitura de gratie Justitiei: A modificat Codurile Penale si a trimis gratierea in Parlament "Legile le facem noi. Alta intrebare?"

De asemenea, Guvernul a trimis la Parlament, pentru aprobare in procedura de urgenta, legea gratierii si modificarea legii privind executarea pedepselor.

CSM a decis, miercuri dimineata, cu unanimitate de voturi sa atace la CCR ordonanta Iordache, dupa ce la sedinta a participat si presedintele Klaus Iohannis.

Vezi sesizarea depusa de CSM la Curtea Constitutionala prin care ordonata ar putea fi blocata.

Totodata, presedintele Iohannis a discutat cu Avocatul Poporului, caruia i-a pus la dispozitie documente care arata ca poate sesiza Curtea Constitutionala, invitandu-l sa o faca.

Din PSD au inceput sa plece oameni, iar joi dimineata si-a dat demisia ministrul Florin Jianu.

Un ministru a demisionat din cauza ordonantei: Nu pot accepta impostura sau minciuna!

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Jandarmeria Romana imagini protest, #Jandarmeria cere imagini huligani, #Jandarmeria cere imagini protest , #proteste