Protest in ziua motiunii: oamenii au plecat acasa dezamagiti de parlamentari

Miercuri, 27 Octombrie 2010, ora 17:39
34083 citiri
Protest in ziua motiunii: oamenii au plecat acasa dezamagiti de parlamentari
Foto: Antena3

Zeci de mii de oameni au protestat miercuri in Piata Constitutiei, in ziua in care in Parlament s-a votat motiunea de cenzura "Motiunea Romaniei majoritare, motiune populara".

In ciuda frigului si a ploii, s-au adunat in jur de 40.000 de oameni, dupa estimarile autoritatilor, sindicalistii insa vorbesc de 80.000 de manifestanti sau chiar de 100.000. Protestatarii le-au cerut parlamentarilor ca, in momentul in care vor vota motiunea de cenzura, sa voteze pentru popor.

In jurul orei 18:00, insa, au aparut primele zvonuri ca motiunea a picat, cateva minute mai tarziu acestea fiind si confirmate, asa ca oamenii au inceput sa rupa randurile si sa se indrepte spre casa, desi mitingul avea autorizatie pana la ora 22:00.

Motiunea de cenzura in Parlament, minut cu minut

Ziare.com v-a prezentat minut cu minut protestele din strada

17.55 - Oamenii au inceput sa plece in numar mare, la aflarea zvonului ca motiunea de cenzura nu a reusit sa doboare Guvernul Boc.

17.45 - Seful SMURD, Raed Arafat, a declarat ca cel putin cinci dintre protestatarii care au avut nevoie de ingrijiri medicale erau sub influenta alcoolului.

17.30 - Potrivit lui Marius Militaru, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, sase dintre cei care-i instigau la violenta pe protestatari erau membrii galeriei unui club de fotbal din Bucuresti. Cei sase au fost dusi la sectia de politie. Militaru a mai declarat si ca, de la inceputul manifestatiei, 28 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale, la care se adauga si unul din cei sase instigatori, care a simulat un lesin incercand sa scape de fortele de ordine.

17.15 - Presedintele sindicatului Sed Lex, Vasile Marica, a declarat ca cei 8 oameni care instigau la violenta si au fost retinuti de jandarmi nu erau membri de sindicat. "Daca oamenii nu i-au urmat, inseamna ca nu erau membri de sindicat", a spus Marica.

17.05 - Marius Militaru, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, a declarat ca fortele de ordine "au extras" din multime opt persoane care instigau la violente. Acestia au fost condusi la sectiile de politie. Cu toate astea, Militaru a spus ca nu se va suplimenta numarul jandarmilor, pentru ca e un dispozitiv foarte mobil si care poate face fata situatiei.

16.50 - Mai multi participanti la mitingul din fata Parlamentului au fost scosi de jandarmi din randul protestatarilor si dusi la Politie, pentru identificare, dupa ce au smuls gardul de protectie din Piata Constitutiei, spun oficiali din Jandarmerie.

16.43 - O sindicalista din CNSLR-Fratia au declarat ca tanarul de 39 de ani care a lesinat anterior a facut spume la gura si a avut hemoragie. Se pare ca acesta sufera de epilepsie si a fost prins intr-o busculada.

16.40 - Un tanar a lesinat si a fost intins pe gazon, pe trotuarul din Piata Constitutiei. Cu 15 minute inainte de ciocniri, o femeie a lesinat si ea din cauza foamei si epuizarii si a fost dusa la spital.

16.35 - Cateva zeci de protestatari incearca sa rupa cordoanele de jandarmi, dar oamenii legii rezista.

16.17 - Unui alt protestatar i s-a facut rau si a fost luat cu salvarea din piata.

16.10 - Vasile Marica, presedintele sindicatului Sed Lex, a declarat ca cei care au rupt gardurile au fost niste instigatori, nu sindicalisti. "I-am scos din front, impreuna cu politia. Erau vreo 4 insi, i-am si filmat", a spus liderul sindical.

15.45 - Potrivit corespondentului Ziare.com, aproape jumatate dintre protestatari au plecat din piata.

15.30 - Elena Udrea nu a scapat nici ea de furia multimii, numele ei fiind scandat de protestatarii din Piata Constitutiei, alaturi de lozinca "Iesi afara, c***a ordinara!".

15.25 - Oamenii au inceput sa plece din piata in numar mare, in ciuda apelurilor liderilor sindicali, care incercau sa-i determine sa ramana. Unii dintre cei care pleaca au declarat ca merg doar sa manance, altii ca s-au saturat si parasesc de tot mitingul.

Desi Jandarmeria anunsase ca in Piata Constitutiei s-ar afla circa 20.000 de oameni, sindicalistii insista ca la fata locului erau cel putin 100.000 de oameni, inainte de interventia fortelor de ordine. Printre argumentele demonstrantilor se numara si faptul ca Piata Constitutiei, umpluta pana la refuz de demonstranti, ar avea o capacitate maxima de 350.000 de oameni.

15.20 - Jandarmii au inceput sa-i impinga pe oamenii din piata, in ciuda apelurilor la calm lansate de liderii sindicali, care i-au rugat pe reprezentantii fortelor de ordine sa nu-i sperie pe demonstranti. In cele din urma, oamenii s-au calmat.

Demonstrantii din Piata Constitutiei sustin ca incidentul in care au fost daramate gardurile de protectie, ce a atras si reactia jandarmilor, ar fi fost provocat de un grup distinct de necunoscuti, niste "agitatori" care au venit de curand in piata, au reusit sa inainteze pana preajma tribunei, iar de indata ce au ajuns langa gardurile instalate de jandarmi au inceput sa le impinga si sa le darame.

15.05 - Protestatarii au rupt gardurile de protectie si in dreapta tribunei.

15.00 - Vorbitorii de la tribuna au facut apel la calm, insa nu au reusit sa-i opreasca pe protestatari sa rupa gardurile.

14.50 - Sindicalistii au rupt gardurile de protectie din stanga tribunei. Jandarmii au intervenit in forta, cu echipamente de protectie si-au pus castile. Oamenii s-au sperit si au plecat din stanga tribunei. Din informatiile de la fata locului reiese ca ar fi fost folosite si gaze lacrimogene.

14.40 - Corespondentul Ziare.com la fata locului a fost nevoit sa paraseasca pentru moment Piata Constitutiei pentru a lua legatura cu redactia, dar chiar si asa convorbirea s-a intrerupt dupa cateva minute si nu a mai putut fi contactat. Nu este clar in acest moment daca este vorba despre o suprasolicitare a retelelor de telefonie mobila sau de bruiaj, asa cum cred cei aflati la fata locului.

14.30 - Manifestantii din Piata Constitutiei si-au dat mana si au cantat si jucat Hora Unirii.

14.20 - Pentru moment, in Piata Constitutiei, atmosfera este calma, de miting pasnic, cu cantece si discursuri ale liderilor sindicali. Inca nu a fost votata motiunea de cenzura si oamenii spun ca nu au de gand sa plece acasa.

14.15 - Exista doua cordoane de jandarmi in fata cladirii Parlamentului si nenumarate masini de politie.

14.10 - Sunt probleme cu semnalul telefoanelor mobile, in fata tribunei de unde isi tin sindicalistii discursurile nu este semnal. Se prinde semnal doar pe laturile pietei, transmite corespondetul Ziare.com.

Pentru ca le este tot mai greu sa-si foloseasca telefoanele mobile in Piata Constitutiei, oamenii cred ca semnalul acestora a fost bruiat in zona, insa informatia nu a fost pana acum confirmata sau infirmata din surse oficiale.

14.05 - Evenimentul de la Piata Constitutiei este acoperit si de presa internationala. BBC, CNN, France Presse au trimis corespondenti pentru a lua pulsul celui mai mare miting din Romania din decembrie 1989.

14.00 - Cinci protestatari au primit ingrijiri medicale de la SMURD dupa ce li s-a facut rau la miting, patru persoane au fost duse la spital.

13.50 - Demonstrantii au chemat-o pe Roberta Anastase si pe premierul Emil Boc in Piata Constitutiei sa-i numere, transmite corespondentul Ziare.com la fata locului. Se striga "Nu plecam acasa!", "Jos Basescu!", "Acum sau niciodata!", "Iesi afara, javra ordinara!".

13.45 - Restaurantele din Piata Constitutiei au fost inchise dupa ce au fost luate cu asalt de catre demonstranti. Multi dintre sindicalisti au ramas blocati inautru, potrivit Adevarul.ro.

13.40 - Traficul rutier a fost reluat pe ruta Piata Victoriei - Bd. Lascar Catargiu - Piata Romana - Bd. Magheru - Bd. Nicolae Balcescu - Piata Universitatii si este in continuare inchis pe Piata Universitatii - Bd. I.C. Bratianu - Piata Unirii - Bd. Unirii - Piata Constitutiei.

13.35 - Protestatarii din Piata Constitutiei au aplaudat-o pe invatatoarea aflata in greva foamei de peste 60 de zile.

13.30 - Victor Ponta s-a urcat apoi pe scena amenajata in Piata Constitutiei si le-a strigat sindicalistilor: "Azi scapam de Guvern, asa sa dea Dumnezeu. Aveti incredere in noi?".

13.15 - Victor Ponta a declarat in Piata Constitutiei ca sunt 100.000 de manifestanti. "Nu va luati dupa numaratorile gen Roberta Anastase", a cerut liderul PSD, intervievat de Antena3.

13.10 - Au inceput si discursurile liderilor sindicali in Piata Constitutiei.

13.05 - Protestatarii au bannere pe care scrie "Boc, rusinea Ardealului", "Istoria romanilor a inceput cu Traian si se poate termina tot cu Traian".

13.00 - Primele coloane de manifestanti au ajuns in Piata Constitutiei, unde vor astepta rezultatul votului la motiunea de cenzura.

12:50 - RATB a introdus in circulatie 100 de autobuze suplimentare, pe traseele care au fost deviate din cauza marsului, iar Metrorex a suplimentat trenurile pe magistralele 1 si 2. In plus, Metrorex si RATB vor prelungi programul miercuri, pana la ora 00.00.

12.45 - Statia tramvaiului 32 din Piata Unirii este plina ochi, iar tramvaiul vine rar si nu opreste in statie pentru ca este foarte aglomerat. Manifestantii au trecut prin parcul din fata Magazinului Unirea, unde au lasat in urma lor o mare de gunoaie, potrivit Adevarul.ro.

12:40 - Traficul rutier in Piata Victoriei din Capitala a fost redeschis, dupa ce sindicalistii au plecat in mars spre Palatul Parlamentului, anunta reprezentantii Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei.

12.30 - Manifestantii striga "Veniti cu noi!" la oamenii care privesc de la balcoane. Corespondentul Ziare.com aflat in mijlocul coloanei de manifestanti relateaza ca oamenii spun ca daca nici de data asta nu rezolva ceva, ne meritam soarta ca popor. In plus, in mijlocul coloanei, nu se stie ca in fata s-au aflat lideri PSD.

12.20 - Coloana de manifestanti flancata de jandarmi a umplut pana la refuz Bd. Magheru, varful coloanei a trecut de Piata Universitatii, insa coada nu a trecut inca de Piata Romana.

12.10 - Bulevardul Unirii a fost inchis de politistii rutieri, de la Piata Unirii pana la Piata Constitutiei, pentru deplasarea coloanei de manifestanti catre Palatul Parlamentului, unde a inceput dezbaterea motiunii de cenzura.

12.00 - Coloana are 3 kilometri si a ajuns la Piata Universitatii, unde se scandeaza "Pacat, Pacat de sangele varsat!", anunta corespondentul Ziare.com de la fata locului.

11.50 - Galeria echipei de fotbal Steaua s-a alaturat coloanei de manifestanti. Suporterii au fulare si fluiere si scandeaza "Haideti pe ei, haideti pe ei, pe mama lor!", potrivit Adevarul.ro.

11.45 - 3.500 de profesori din Galati au intrerupt miercuri activitatea in semn de protest fata de noua Lege a educatiei si a salarizarii unitare, anunta Antena3.

11.40 - Coloana de manifestanti s-a spart in mars, la putin timp de la plecarea din Piata Victoriei. Victor Ponta se grabeste sa ajunga in Parlament, motiv pentru care a grabit pasul si s-au format goluri in coloana. Sindicalistii au fost nemultumiti ca in fata se aflau lideri ai PSD, iar actiunea sindicala a fost blocata, timp de cateva minute, intre Piata Victoriei si Piata Romana, potrivit RealitateaTV.

Ponta, cu tricolorul la gat si Vanghelie alaturi, conduce manifestantii catre Parlament

Prima pancarta pe care scria cu rosu pe fond alb "Criza sunteti voi, Romania suntem noi" - si care era tinuta de sindicalisti impreuna cu lideri ai PSD - a fost schimbata cu alta pe care scrie cu albastru pe fond alb "Mitingul celor nemultumiti". Prima pancarta nu mai este afisata, potrivit Mediafax.

11.35 - Pentru a usura deplasarea manifestantilor, Politia Rutiera a decis sa inchida complet bulevardul Lascar Catargiu.

11.33 - Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa, se dezice de prezenta pesedistilor in fruntea coloanei. "Nu stiam ca liderii PSD s-au lipit de marsul nostru, dar nu ma mira! Domnul Ponta mai bine isi vedea de treaba si statea acum in Parlament".

11.30 - Coloana de manifestanti este insotita de Victor Ponta care are o sapca cu insemnele CNSLR-Fratia si un fular tricolor la gat. Mai sunt intre manifestanti Marian Vanghelie, Rovana Plumb si Dan Nica.

11.20 - Politia Rutiera recomanda soferilor sa evite zona de nord a Capitalei, pentru ca traficul este mai aglomerat acolo decat in celelalte zone, din cauza autocarelor cu protestatari care vin la miting.

11.15 - Liderul CNSLR-Fratia, Marius Petcu, a spus ca protestatarii nu vor pleca de la Palatul Parlamentului pana cand nu vor avea vestea cea mare, ca Guvernul Boc pleaca si a facut apel la sindicalistii din Piata Victoriei sa fie rezistenti, puternici si solidari.

11.10 - Demonstrantii au continuat sa cante imnul national si dupa ce s-a terminat inregistrarea pusa in difuzoare. Au inceput sa strige apoi: "Vrem capul lui Motoc!", cu referire la premierul Emil Boc.

11.00 - Manifestantii au format coloane si se indreapta in mars lent spre Palatul Parlamentului, pe traseul Bulevardul Magheru - Piata Unirii - Piata Constitutiei.

10.55 - In Bucuresti a inceput sa ploua. In Piata Victoriei este o mare de umbrelute colorate.

10.45 - Trei persoane au avut nevoie de asistenta medicala, una fiind transportata la Spitalul de Urgenta "Floreasca" din Capitala, informeaza Mediafax.

10.35 - Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca din estimarile Jandarmeriei vor fi in jur de 50.000 de protestatari astazi. Autoritatile au luat in considerare si manifestantii care sunt pe drum.

10.30 - Sindicalistii din piata au aflat, pe surse, ca in zona Patriarhiei sunt grupuri de oameni care le ofera bani (50 de lei de persoana) pentru a pleca acasa celor care asteapta coloana de manifestanti, pentru a se alatura demonstratiilor.

10.25 - In Piata Victoriei se canta melodii revolutionare, de miting (de genul Treceti batalioane romane Carpatii!"). S-a cantat si imnul national, starea de spirit este buna si oamenii bine-dispusi, transmite corespondentul Ziare.com de la fata locului.

10.20 - Aproximativ 400 de oameni s-au adunat la cele patru porti ale Parlamentului. Fluiera si huiduie.

10.15 - Masinile parcate ilegal in Capitala intre Piata Unirii si Piata Constitutiei sunt ridicate de Politie, cu ajutorul firmelor de profil, si transportate in Parcul Carol, ca masura de siguranta suplimentara pentru protestele sindicale de miercuri, au declarat, pentru NewsIn, oficiali din Politie. Soferii care si-au parcat ilegal autoturismele nu vor fi amendati.

10.10 - Marin Gruia, liderul sindicatului politistilor, a anuntat ca 3.000 de politisti au venit sa protesteze in Capitala in ciuda interdictiilor de la centru.

10.05 - Manifestantii din Piata Victoriei fluiera, huiduie si striga din cand in cand "Iesi afara, fiinta extraodinara!", inlocuind astfel sloganul clasic "Iesi afara, javra ordinara!"

10.00 - Peste 5.000 de jandarmi, politisti rutieri si politisti de la ordine publica au fost mobilizati pentru a participa la actiunile de protest. Pe strada Vasile Lascar sunt vreo 20 de autospeciale de jandarmi, transmite corespondentul Ziare.com. Fortele de ordine au echipament de protectie, care in Occident se foloseste doar in caz de revolte violente.

9.50 - In fata sediului Guvernului a fost amplasata o tribuna de la care pot lua cuvantul liderii sindicali si politicienii.

9.45 - Coloanele de manifestanti curg non-stop spre sediul Guvernului pe strazile adiacente Pietei Victoria.

9.30 - Un grup de manifestanti a vrut sa intre in Parlament sa asiste la dezbaterea pe motiune din balcoanele Camerei Deputatilor, dar ofiterii SPP au interzis accesul. Pana la urma oamenii au ajuns, sub paza, in biroul grupului PSD, potrivit Antena3.

9.15 - Aproximativ 100 de persoane s-au adunat la intrarea din dreptul Parcului Izvor si asteapta sa incepa mitingul programat la ora 14. Unii au venit de la 100-150 de kilometri departare de Bucuresti.

9.00 - Peste 100 de autocare cu manifestanti au intrat deja in Capitala. Autocarele au fost oprite la intrarile in Bucuresti, grupate cate 10 si apoi escortate de catre politisti spre Piata Victoriei.

8.45 - Mii de oameni s-au adunat in Piata Victoriei. Protestatarii au bannere si veste cu insemnele confederatiilor si sindicatelor din care fac parte.

8.30 - 46 de autocare cu manifestanti au intrat in Capitala si se indreapta spre Piata Victoriei, alte 10 fiind la punctele de intrare in oras, in timp ce organizatorii au anuntat ca vor fi circa 1.200 de autocare care vor ajunge in Bucuresti pana la ora 9.30.

8.25 - In Piata Victoriei a venit si secretarul de stat Valentin Fatuloiu, seful Deparamentului de Ordine si Siguranta Publica, pentru a supraveghea masurile luate de fortele de ordine.

8.20 - Victor Ponta si alti membri ai conducerii PSD vor participa la mitingul sindical impotriva masurilor de austeritate. Printre acestia se vor numara si presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, si secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Ponta, Nastase si Dragnea se vor alatura mitingului sindicalistilor

8.00 - Primii protestatari au ajuns la Piata Victoriei. In zona au aparut sindicalistii de la Sanitas, unii veniti tocmai din Bistrita Nasaud.

7.30 - Soseaua Kiseleff si Bulevardul Aviatorilor au fost inchise. Rutele pe care manifestantii se deplaseaza spre Capitala sunt supravegheate video de catre echipaje ale Politiei, iar in toate garile tranzitate de participantii la mitigul si marsul de miercuri Politia Transporturi a suplimentat efectivele, pentru ca deplasarea acestora sa se faca in bune conditii.

7.15 - Toti politistii din tara sunt in alerta maxima, in vederea mitingurilor de miercuri. Ordinul a fost semnat chiar de ministrul de Interne, Traian Igas. Liderii sindicatului politistilor acuza faptul ca autoritatile incearca astfel sa ii impiedice pe politisti sa vina in Bucuresti la marele miting.

Protestul din Capitala baga Politia in stare de alarma de gradul zero

7.00 - Autocare si trenuri pline cu sindicalisti din provincie sosesc in Capitala. Intrarile in Bucuresti prin Baneasa, Drumul Taberei, Militari, Pantelimon, Berceni sunt aglomerate. Si in centrul Capitalei se circula deja cu dificultate.

Motiune cu scandal in strada

Motiunea de cenzura a fost initiata de Alianta PSD+PC si este sustinuta de PNL. Pentru depunerea ei au semnat 209 senatori si deputati din Opozitie, dar pentru a darama Guvernul este necesar ca ea sa fie votata miercuri de 235 de senatori si deputati.

In calitate de initiator, PSD a cerut si sprijinul cetatenilor, iar apelului sau i-au raspuns cele cinci mari confederatii sindicale care au anuntat ca vor aduce miercuri pe strazile Capitalei peste 80.000 de oameni din toata tara, nemultumiti de activitatea Guvernului si de masurile de austeritate adoptate de acesta in ultimele luni.

Vezi traseele RATB modificate din cauza mitingului

Intr-un comunicat remis Ziare.com marti seara, se arata ca Victor Ponta, Adrian Nastase si Liviu Dragnea au decis sa participe, alaturi de alti membri marcanti ai PSD, la mitingul sindical ce va porni din Piata Victoriei incepand cu ora 11.

La aceeasi ora, la Palatul Parlamentului, incepe sedinta celor doua Camere reunite, la finalul careia vom afla daca pica sau nu Guvernul Boc.

CNSLR Fratia aduce 50.000 de sindicalisti la miting

Liderii sindicali au declarat ca spera ca actiunea de protest de miercuri sa fie una pasnica. In timpul dezbaterii motiunii de cenzura vor fi delegatii ale sindicalistilor la fiecare poarta a Palatului Parlamentului, insa numarul reprezentantilor nu va fi foarte mare, pentru a nu bloca intrarea in cladire.

Traficul din Bucuresti, paralizat pe 27 octombrie de 80.000 de sindicalisti

In timp ce Elena Udrea si Gheorghe Flutur si-au exprimat public temerile cu privire la posibilitatea ca, la indicatiile PSD, manifestarile de protest sa degenereze in violente de strada, social-democratii au respins acuzatiile.

Blaga: Primarii Opozitiei au norma de 25 de participanti la mitingul din ziua motiunii (Video)

Flutur acuza PSD ca instiga la violenta la mitingul de miercuri

Victor Ponta, Miron Mitrea sau Robert Negoita au admis, rand pe rand, ca vor spijini in toate modurile organizarea protestelor de strada, dar s-au delimitat foarte ferm de orice intentie de a exploata nemultumirea oamenilor pentru a provoca violente.

Emotii pana in ultima clipa

Este cea de a cincea motiune de cenzura de la preluarea mandatului de catre Emil Boc, in 22 decembrie 2008. Dintre acestea doar cea de a treia a trecut, in octombrie 2009, cand 258 de senatori si deputati au demis Guvernul cu doar cateva luni inainte de alegerile prezidentiale. Cum acestea au fost castigate tot de Traian Basescu, pana la urma PSD si PNL nu au castigat nimic de pe urma ei, Emil Boc fiind din nou investit ca prim-ministru, iar cele doua mari partide ramanand in Opozitie.

De data aceasta, din totalul de 470 de parlamentari, PSD, PC si PNL au pe hartie doar 214, fiind necesara pentru succesul motiunii strangerea a inca 23 de voturi de la partidele din coalitia guvernamentala.

In aceste conditii, Adrian Nastase si Crin Antonescu si-au exprimat scepticismul cu privire la sansele de reusita ale motiunii, dar Victor Ponta a anuntat marti ca a primit asigurari ferme din partea unor parlamentari ai Puterii ca vor vota alaturi de Opozitie si ca doar patru voturi despart PSD si PNL de ajungerea la guvernare.

Trece motiunea de cenzura? Opozitia mai are nevoie de doua voturi

Semnatarii motiunii de cenzura sustin ca, in cazul trecerii acesteia, doresc sa realizeze un guvern de criza, sa organizeze alegeri anticipate in maximum sase luni si sa renegocieze angajamentele convenite cu FMI, Banca Mondiala si Comisia Europeana.

Corespondent special Ziare.com in Piata Constitutiei - Alexandra Ion

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#motiune cenzura, #proteste motiune cenzura, #motiune cenzura 2010, #miting Bucuresti motiune , #proteste
Comentarii
Poza Arthas
Arthas
rank 4
Doua vorbe pentru manifestanti si opozitie: "ARDETI SOBOLANU' !!! "