Noi proteste fata de problema cainilor maidanezi, in fata Parlamentului

Luni, 09 Septembrie 2013, ora 19:33
1778 citiri
Noi proteste fata de problema cainilor maidanezi, in fata Parlamentului

Zeci de persoane protesteaza si luni fata de problema cainilor maidanezi, in Bucuresti, manifestantii fiind chemati la miting in fata Palatului Parlamentului.

Mai multe ONG-uri au transmit apeluri oamenilor sa vina la protest in Parcul Izvor.

Potrivit Antena 3, in jur de o suta de oameni cu pancarte s-au adunat in fata Casei Poporului, luni seara. Oamenii protesteaza destul de pasnic. Printre bannere se afla si unul cu portretul primarului Sectorului 2, in care a avut loc incidentul cu copilul ucis de caini, Neculai Ontanu, impreuna cu mesajul "Vinovat pentru sangele varsat".

Parintii si bunica copilului ucis de caini au fost prezenti in ultimele zile la proteste si este posibil sa mearga si luni seara la manifestatii.

Sute de bucuresteni au protestat fata de cainii de pe strazi: "Jos primarii maidanezi!" (Galerie foto)

Sute de bucuresteni au protestat si duminica in Parcul Izvor fata de pericolul reprezentat de cainii maidanezi de pe strazi. Aproximativ 300 de oameni au scandat impotriva primarului Capitalei, Sorin Oprescu, si au cerut anularea referendumului privind eutanasierea cainilor fara stapan. De asemenea, acestia au strigat "Jos primarii maidanezi!"

Protest in Bucuresti, duminica, fata de maidanezii de pe strazi. Vedetele implicate - amenintate cu moartea (Video)

Marti se decide in Parlament soarta cainilor de pe strada

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, ca proiectul de lege privind cainii fara stapan va fi analizat de comisiile juridica si de administratie ale Camerei, urmand sa fie dezbatut marti in plen si votat pentru a fi trimis spre promulgare.

Propunerea lui Sorin Oprescu de organizare a unui referendum local prin care cetatenii sa se pronunte in favoarea sau impotriva eutanasierii cainilor comunitari a fost aprobata in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, scrutinul urmand sa aiba loc pe 6 octombrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#protest caini maidanezi Palatul Parlamentului, #protest caini vagabonzi Parcul Izvor, #protest caini Bucuresti , #proteste