Patriarhul rus Kirill, atacat de o tanara cu sanii goi: "Kill Kirill" (Video)

Joi, 26 Iulie 2012, ora 23:21

   

Patriarhul rus Kirill, atacat de o tanara cu sanii goi: "Kill Kirill" (Video)
O tanara activista care face parte din organizatia FEMEN a incercat, joi, sa-l atace pe Patriarhul Kirill, liderul Bisericii Ortodoxe Ruse, aflat in vizita in Ucraina.

Patriarhul Kirill a sosit in Kiev pentru o vizita de trei zile in Ucraina. Pe aeroport, Yana Zhadanova a fugit catre Patriarhul Kirill strigand "Iesi Afara!" si a incercat sa-i blocheze calea. Ea a fost oprita rapid de un preot si fortele de securitate de pe aeroport.

Tanara activista avea scris pe spate "Omorati-l pe Kirill" si protesta fata de arestarea unui grup de activisti in Rusia, la ordinile presedintelui Vladimir Putin, relateaza RT Question More.

Tinerele sunt cunoscute pentru protestele lor inedite, in care se dezbraca in locuri publice in scopuri politice. De cele mai multe ori, fetele sunt retinute dar eliberate la scurt timp.Sursa: Ziare.com

Articol citit de4433 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
tr2006
rank 5
uitati-va la poza, o tirla de popi imbracati ca niste circari
.
Popa_Tanda
rank 2
Mai bine nu te uiţi tu la o poză cu tine?
cam "dezbrăcat" :)
tr2006
rank 5
@popa_suparat
nu prea inteleg de ce te oftici de cite ori ma pufneste risul la vederea circarilor popi. Chiar sint de risul lumii, uita-te la ei cum sint imbracati in secolul 21 in Europa... 1000 de copii ale lui Krusty si 2000 ale lui Bozo. O adunatura de paraziti, hoti si mincinosi.
Stan
rank 5
Nu-i problema cum sunt imbracati, strigator la cer (poate aude
...Dumnezeu) este faptul ca sunt o liota de homosexuali, profitori, afaceristi de cea mai joasa speta. Astia oamenii lui Dumnezeu? Ptiu drace!
tr2006
rank 5
bine ca nu s-a dezbracat kiril
hahahahaha
I_deea
rank 5
brrrr.......
Ce bun esti pe vremea asta caniculara: mi-ai dat fiori reci !
PresiuniDisensiuniSiTensiuni
rank 1
Culmea...
daca i se dezbraca in privat i-ar fi dat patriarhul la part.
I_deea
rank 5
Offf, ucraineni norocosi.....
Uite ce activiste au ! Pe cand noi : Norica, Macovei, AlmaRoberta, Olgutza, "Ciocu' mic", Rovana,EBA, Andreea Vass, toate sunt m-oartea pasiunii. Nutzi ce mai salva peisajul, da uite ca au ascuns-o.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor