PNL se alatura protestelor anuntate pentru duminica

Duminica, 05 Noiembrie 2017, ora 13:01
3475 citiri
PNL se alatura protestelor anuntate pentru duminica
Foto: Facebook Ionel Danca

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, afirma ca liberalii se alatura protestelor anuntate pentru duminica seara fata de modificarile la legile justitiei.

"Asa cum am declarat la preluarea functiei de purtator de cuvant al Partidului National Liberal, atacul la Justitie pentru interese personale si haosul din economie trebuie sa inceteze. PNL si toate grupurile active din societate, cu totii suntem de aceeasi parte a baricadei si cu totii credem in adevarul: Coruptia ucide!", a scris Danca pe contul sau de Facebook.

"In aceasta seara, impreuna cu prietenii si colegii din PNL, vom protesta impotriva atacului PSD la independenta Justitiei si impotriva masurilor fiscale care arunca economia Romaniei in haos", a adaugat purtatorul de cuvant al PNL.

Ulterior, si presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca i-a indemnat pe membrii si pe simpatizantii partidului sa participe la protestele anuntate pentru duminica seara impotriva modificarilor la legile justitiei.

"Sunt solidar cu protestele de strada anuntate impotriva modificarilor PSD la legile justitiei. Am indemnat membrii si simpatizantii PNL sa participe la aceste manifestatii si la orice actiune de protest impotriva PSD. Ne vom bate pentru a impiedica adoptarea oricarei modificari care sa permita controlul justitiei de catre PSD", a scrie Ludovic Orban pe pagina sa de Facebook.

Liderul PNL anunta ca si liberalii vor organiza in urmatoarea perioada manifestatii pentru independenta justitiei, pentru stoparea involutiei fiscale initiate de PSD, pentru scoaterea invatamantului din zodia analfabetismului si subfinantarii, pentru asigurarea dreptului la sanatate al romanilor.

Proteste fata de proiectele de modificare a legilor justitiei sunt anuntate, pe Facebook, pentru duminica seara, atat in Bucuresti, cat si in mai multe orase din tara. In Bucuresti, oamenii se vor aduna in fata Guvernului, urmand ca, in jurul orei 19.00, sa plece in mars spre Parlament. Manifestatii asemanatoare sunt anuntate pentru duminica si in diaspora, in orase precum Paris, Berlin, Roma, Zurich.

Pe pagina evenimentului, peste 10.000 de oameni au anuntat ca merg la proteste.

Platforma Romania 100, fondata de fostul premier Dacian Ciolos, a precizat, sambata, ca nu sustine propunerile PSD-ALDE de modificare a legilor justitiei si a anuntat ca va fi alaturi de manifestanti, in strada, la protestele care incep duminica. Platforma Romania 100 a facut un "apel la actiune si implicare".

De asemenea, USR a anuntat ca membrii sai vor participa la protestele de duminica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#PNL participare proteste Bucuresti , #proteste