Protest fata de revolutia fiscala, duminica, in Piata Victoriei: Treziti-va! Salariile scad, inflatia creste!

Duminica, 11 Februarie 2018, ora 12:08
20915 citiri
Protest fata de revolutia fiscala, duminica, in Piata Victoriei: Treziti-va! Salariile scad, inflatia creste!
Foto: Facebook/Reusim

Duminica va avea loc un nou protest in Piata Victoriei din Capitala. De data aceasta, nemultumirea principala a celor care vor manifesta este legata de efectele revolutiei fiscale.

De altfel, evenimentul de pe Facebook se intituleaza "Treziti-va! Salariile scad, inflatia creste!"

Protestul este anuntat pentru intervalul orar 18:00 - 23:00.

"Milioane de romani vor avea salariile mai mici ca in 2017 in urma "revolutiei fiscale"!

Indemnam oamenii sa se alature acestui protest. Cerem sindicatelor sa se alature protestului, sa scoata oamenii in strada dimineata si dupa amiaza in timpul saptamanii si sa declanseze GREVA GENERALA!

Au inceput sa apara efectele grave ale revolutiei fiscale, combinata cu noua lege a salarizarii si ordinul de ministru privind sporurile pentru fiecare categorie in parte. Salariile au inceput sa scada dupa ce contributiile sociale au trecut din sarcina angajatorului in cea a angajatului.

Fluturasii cu salariile micsorate pe luna ianuarie au inceput sa fie primite de angajatii de la buget sau din mediul privat. Alti angajati urmeaza sa primeasca fluturasii cu salarii mai mici in urmatoarele zile. Maririle salariale care au fost anuntate pentru 2018 se dovedesc doar praf in ochii angajatorilor.

Cei afectati care lucreaza la stat lucreaza in domeniul invatamantului, sanatatii, administratiei publice si lista continua. Angajatii care lucreaza in domeniul privat vor fi cei mai mult afectati deoarece multi angajatori nu au crescut salariile angajatilor.

In pofida faptului ca salariile scad pentru angajatii de la buget si din mediul privat, venitul lunar al parlamentarilor creste.

Daca noi nu reactionam si nu iesim masiv in strada, conducerea PSD+ALDE va spune ca romanii sunt multumiti cu scaderea veniturilor. Speram ca aceste scaderi de venituri sa le simta romanii in buzunare si sa se trezeasca din indiferenta.

Vom iesi in strada la protest si pentru multe alte probleme, iar dintre acestea cele mai importante sunt respingerea celor trei legi ale Justitiei, respingerea modificarilor aduse la Codurile Penale si incompetenta Guvernului slugarnic lui Dragnea", se arata pe pagina evenimentului.

"In acest eveniment din 11 februarie din Piata Victoriei numit "Treziti-va! Salariile scad, inflatia creste!" am creat un sondaj in care s-au adaugat mai multe optiuni pentru a afla in fata caror institutii ale statului sau sedii de partid vrem sa protestam in Bucuresti in timpul zilelor lucratoare pentru 20 min - 2 ore, atunci cand politicienii si angajatii statului sunt la serviciu.

In urma sondajului, cele mai votate optiuni au fost:

(1) Parlament,

(2) Guvern,

(3) Sediul PSD,

(4) ICCJ (pentru a urgenta judecarea Dosarului Mineriadei si arestarea lui Iliescu si a celorlalti vinovati),

(5) Ministerul de Justitie si

(6) Curtea Constitutionala a Romaniei", anunta organizatorii.

Duminica, vor fi proteste si in alte orase - iata lista lor si linkul catre pagina de eveniment:

B.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#protest 11 februarie revolutia fiscala , #proteste
Comentarii
Poza memorex
memorex
rank 1
iarasi le da soros o lopatica si-o galetusa #rezistentilor?