Protest la o universitate, in timp ce ministrii tineau discursuri: Nu-mi place acest Guvern

Miercuri, 01 Octombrie 2014, ora 15:52
3008 citiri
Protest la o universitate, in timp ce ministrii tineau discursuri: Nu-mi place acest Guvern
Foto: edu-news.ro

Un student nemultumit de Guvern a protestat, miercuri, la ceremonia de deschidere a anului universitar de la SNSPA, in timp ce ministrii Remus Pricopie si Titus Corlatean isi tineau discursurile.

Tanarul, student in anul III la Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative (SNSPA), a afisat pe o tableta o fotografie cu mesajul "Nu-mi place acest Guvern", potrivit Mediafax.

Protestatarul a declarat ca este nemultumit de faptul ca deschiderea anului universitar s-a transformat intr-un eveniment politic.

"Este dreptul meu sa imi exprim nemultumirea. Ceea ce trebuia sa fie deschiderea anului universitar s-a transformat intr-un eveniment politic, iar domnul ministru (Remus Pricopie - n.red.) nu a facut altceva decat sa-si evalueze meritele si sa prezinte tot ce s-a intamplat in mandatul sau", a spus studentul.

El a precizat ca nu se asteapta sa fie sanctionat pentru gestul sau. "Nu cred ca vor exista repercusiuni. Eu nu am deranjat pe nimeni, am afisat fotografia doar atunci cand au vorbit membrii Guvernului, nu cand au vorbit cadrele didactice din universitate", a mentionat acesta.

Protestul sau a fost observat atat de ministrul Educatiei, cat si de profesori din cadrul SNSPA, iar o femeie s-a asezat in fata studentului pentru a ascunde mesajul afisat pe tableta.

"Doamna aceea mi-a spus ca nu se face asa ceva la un eveniment academic, iar eu i-am raspuns ca nici eu nu sunt de acord cu ce fac ei la un eveniment academic", a spus tanarul.

La ceremonia organizata la SNSPA au participat, pe langa Remus Pricopie si Titus Corlatean, ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, senatorul Mircea Geoana si primarul sectorului 3, Robert Negoita.

#protest SNSPA, #protest universitate Remus Pricopie, #SNSPA student Pricopie , #proteste