Protest si mars, duminica, in Bucuresti: Impreuna salvam tara de corupti!

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 15:28
17967 citiri
Protest si mars, duminica, in Bucuresti: Impreuna salvam tara de corupti!
Foto: Arhiva Ziare.com

Un nou protest se anunta pentru duminica in centrul Capitalei. Organizatorii pun la cale si un mars, oamenii trecand si pe la Parlament sau CCR.

Protestul Impreuna salvam tara de corupti va avea loc la ora 19:00.

Organizatorii propun ca punct de intalnire Piata Victoriei, iar de la ora 20:00 sau 20:30 se va pleca in mars catre Piata Romana; Piata Universitatii; Parlament si Curtea Constitutionala a Romaniei.

"Daca ramanem pasivi si nu luam atitudine la ceea ce se intampla in jurul nostru, vom pierde definitiv razboiul pe care l-am dus cu coruptia cel putin in ultimele 5 luni", transmit organizatorii 600000 pentru Rezistenta si Coruptia ucide.

Initiatorii sunt dezamagiti de deciziile CCR, dar precizeaza ca si desemnarea lui Mihai Tudose pentru functia de premier este tot o dezamagire.

"Cu totii aveam alte asteptari dupa ce presedintele Iohannis mentionase calitatile pe care le asteapta de la persoana propusa pentru aceasta functie: sa fie o persoana integra, fara probleme penale si cu anvergura profesionala necesara pentru a conduce un guvern.

Cu toate acestea, a fost ales un om cu zero realizari in Guvernul Grindeanu, cu un doctorat suspect de plagiat si banuit chiar in interiorul propriului partid ca are legaturi cu serviciile secrete. Sa amintim ca presedintele a afirmat la finalul anului trecut ca 'politicianul dovedit plagiator trebuie sa dispara din politica'!", se arata in mesajul organizatorilor.

Acestia cer romanilor sa nu uite motivele pentru care au inceput protestele din iarna.

"Sa nu uitam ce anume ne-a scos pe toti in strada incepand cu 31 ianuarie: nu doar OUG 13 data noaptea ca hotii, dar si tot sistemul acesta putred de corupt de care abia de curand am inceput sa fim mai constienti. Nu mai vrem hotie, minciuna, sfidare, aroganta, incompetenta si coruptie!

Ne dorim o clasa politica curata si onesta, care sa lucreze pentru cetateni, nu doar in interes personal, o clasa politica bazata pe meritocratie si valori morale, valori europene. Lupta noastra nu trebuie sa inceteze, pentru ca doar impreuna putem salva tara de corupti! De aceea, iesim din nou in strada in numar mare si te asteptam alaturi de noi!", se incheie mesajul organizatorilor protestului.

Amintim ca presedintele Iohannis l-a desemnat Mihai Tudose ca viitor premier. Mihai Tudose a fost propunerea PSD pentru functia de premier, dupa ce Sorin Grindeanu a fost indepartat prin motiune de cenzura.

Afla cine sunt ministrii Guvernului Tudose

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#protest Piata Victoriei, #protest mars PIata Victoriei, #protest duminica Piata Victoriei , #proteste