Ziare.com

Radu Stroe: Buba cea mare la Vaslui a fost lipsa de comunicare

Luni, 21 Octombrie 2013, ora 10:35

   

Radu Stroe: Buba cea mare la Vaslui a fost lipsa de comunicare
Liberalul Radu Stroe, ministrul Afacerilor Interne, a declarat, duminica seara, ca PNL nu se opune explorarii si exploatarii gazelor de sist in Romania, in conditiile in care liberalii nu au nimic impotriva dezvoltarii economice, "pe orice cale, evident cu respectarea conditiilor de mediu".

"Daca noi ne-am opus acestui proiect de lege in Parlament, nu am facut-o pentru ca suntem impotriva unei exploatari acolo. Noi ne-am opus proiectului de lege. Informez pe aceasta cale ca deja se prefigureaza in Comisia Speciala un vot negativ asupra acestei legi", a spus ministrul Afacerilor Interne.

"Solul Romaniei nu are numai aur, argint si gaze de sist. Orice tara din lumea asta trebuie sa-si exploateze bogatiile subsolului. Vom vedea daca e in folosul natiunii si daca se respecta conditiile de mediu", a adaugat ministrul.

Legat de protestele din ultimul timp, din judetul Vaslui, ministrul a opinat ca "buba cea mare la Vaslui a fost lipsa de comunicare".

Parlamentul European a adoptat, de curand, o serie de amendamente la legislatia europeana actuala in care este prevazuta obligatia ca exploatarea si extractia gazelor de sist sa fie supuse mai intai unor studii de impact de mediu.

Pe 3 octombrie, Chevron a obtinut autorizatie de construire pentru amplasarea in judetul Vaslui, a primei sonde de explorare a gazelor de sist in Romania.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 276 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Buba cea mare la Vaslui a fost lipsa de comunicare

Si buba cea mica ?

 

Buba cea mare e in capul tau ...nulitate care nu reuseste

sa spuna mai mult de doua fraze , in silabe precum gugustiucii ce cinta CU-CU !!!!

sa

o probeze chevron pe maicata radule
sa vada daca are gaze de sist
nu in ro.
lasa comunicarea si furatu ci puneti mana pe treaba

 

pai aga stroe marinar de uscat militian este suptil nevoie mare....

...ca da fratelui uslamist pesederast la gioale: primarele pesederast din Pungesti fuse pe banii chevronezi in Polonia "in vizita de docomentare" cum scrie azi in com.ziare. numai ca toashu'primar si alti membrachi ai diligatziei vasluiene au mancat, au dormit si, cand in judetu' Vaslui au revenit, nimic n-au povestit pastrand vizita secretoasa sa nu afle vasluienii si sa-i juganeasca cu coasa.
asa ca aga militian comunitar de uscat marinar arunca felina decedata kkomunikkand ca partea uslamista pesederasta a fost incomunikkando de mare buboasa....

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor