Sindicatele acuza Puterea ca vrea sa deturneze realitatea

Luni, 25 Octombrie 2010, ora 18:31
856 citiri
Sindicatele acuza Puterea ca vrea sa deturneze realitatea
Foto: Arhiva

Mai multe confederatii sindicale acuza partidele de la putere ca incearca sa discrediteze actiunile sindicale si sa deturneze realitatea.

Sindicatele "constata ca puterea actuala incearca sa discrediteze actiunile sindicale indreptate impotriva saraciei si a dispretului fata de lucratori, pensionari si someri, programate a se desfasura pe data de 27 octombrie, utilizand acelasi metode pe care le-au folosit si vechii activisti comunisti atunci cand s-au impus prin forta pumnului si aruncarea in puscarii a elitei sociale, economice si politice. Altfel nu se explica de ce se incearca deturnarea realitatii", se afirma intr-un comunicat remis Ziare.com.

Primaria Bucuresti a autorizat protestul de pe 27 noiembrie

Confederatia Nationala Sindicala "Cartel Alfa", Blocul National Sindical, Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania - "Fratia", Confederatia Sindicatelor Democratice din Romania, Confederatia Sindicala Nationala "Meridian", semnatarele comunicatului, reamintesc faptul ca "au fost obligate sa-si continue desfasurarea actiunilor sindicale anuntate cu o buna bucata de vreme inainte, serie de manifestari ce se incheie prin organizarea unui miting si un mars in Capitala in ziua dezbaterii in Parlament a motiunii de cenzura, cele cinci confederatii sindicale sustinand impreuna o schimbare a actualului Executiv care refuza cu obstinatie sa priveasca la solutiile propuse si la revendicarile partii sindicale".

Si Ponta va participa la protestele sindicalistilor de miercuri

Sindicatele mai acuza Puterea ca incearca sa le discrediteze actiunile pe doua fronturi: pe de o parte, incalcandu-le propriilor parlamentari dreptul la vot, prin decizia de a asigura cvorumul de lucru la dezbaterea motiunii de cenzura insa de a nu le permite sa voteze potrivit propriilor convingeri, si, in plus, puterea incearca sa amestece sindicatele in rafuiala sa politica cu opozitia.

Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
#sindicate protest, #sindicate acuzatii Putere , #proteste