Sute de revolutionari au aruncat cu oua spre sediul Guvernului

Autor:
Luni, 19 Decembrie 2011, ora 11:25
5317 citiri
Sute de revolutionari au aruncat cu oua spre sediul Guvernului
Foto: B1 TV

Peste 600 de revolutionari s-au adunat, luni dimineata, in Piata Victoriei, din Capitala, ca sa protesteze fata de masurile luate de Guvern, prin care le sunt taiate indemnizatiile de revolutionari.

Din nou imbranceli la mitingul revolutionarilor din Piata Victoriei: Soseaua Kiseleff, blocata

Protestatarii au scandat lozinci atat anti-Guvern, cat si impotriva premierului Emil Boc, in special. Revolutionarii nu au uitat nici de presedintele Traian Basescu, despre care spun ca nu-i mai baga in seama, informeaza B1 TV.

Totodata, oamenii au inceput sa arunce cu oua inspre Palatul Victoria, sediul Guvernului. Desi multe oua nu au ajuns mai departe de asfalt, unele s-au spart pe masinile alesilor nostri.

Oamenii sunt nemultumiti ca Guvernul va sista indemnizatiile pentru revolutionari si va limita reducerile de tarife si gratuitatile la transport, conform unor documente oficiale.

Din Piata Victoriei, manifestantii din Bucuresti, Timisoara, Cluj si din Targu Mures vor pleca, in mars, pana la Palatul Cotroceni, unde estimeaza ca vor ajunge in jurul orei 12.00.

Peste 100 de revolutionari au fost primiti, in jurul orei 12.30, de catre secretarul de stat din Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Nicolae Vaschescu. Potrivit primelor informatii, seniorii ii reproseaza oficialului guvernamental ca nu s-a tinut cont de Legea recunoasterii.

Protestul de luni face parte dintr-o serie de actiuni pe care revolutionarii le-au anuntat in urma cu aproximativ o luna. Revolutionarii au iesit in strada si in urma cu o saptamana, pe 12 decembrie, cand au daramat cateva garduri si au blocat Soseaua Kiseleff.

Protest la Timisoara - revolutionarii au ars poze cu Basescu

Incidente similare au avut loc si la Timisoara, unde oamenii au ars fotografii cu presedintele Traian Basescu si alti membri ai Guvernului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#protest revolutionari Bucuresti, #revolutionari Piata Victoriei, #imbranceli revolutionari Kiseleff, #revolutionari Timisoara ars poze Basescu , #proteste