Trafic restrictionat, sambata, in Bucuresti

Sambata, 15 Martie 2014, ora 08:32

   

Trafic restrictionat, sambata, in Bucuresti
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, in Capitala, in intervalul orar 10.00 - 14.30, cu ocazia desfasurarii mitingului PMP in centrul Bucurestiului. Potrivit estimarilor organizatorilor, la protest vor participa aproximativ 10.000 de persoane.

Pentru buna desfasurare a manifestarii, traficul rutier va fi restrictionat in intervalul orar 10.00 - 14.00, pe Calea Victoriei, intre bd. Stirbei Voda si str. C.A. Rosetti, informeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

Udrea, invitatie la miting pe Youtube: "Ponta te arde cu Pompa" (Video)

"Intre orele 13.30 - 14.30, participantii vor pleca in mars pe traseul Piata George Enescu - str. C.A. Rosetti - bd. Magheru - bd. Lascar Catargiu - Piata Victoriei", precizeaza BPR.

Circulatia va fi deviata astfel: traficul rutier de pe sos. Kiseleff se va continua pe Calea Victoriei si str. Buzesti, fara a se efectua virajul stanga catre bd. Lascar Catargiu, iar traficul rutier de pe bd. Aviatorilor se va continua doar catre bd. Lascar Catargiu prin fata cladirii Guvernului, unde se va asigura circulatia auto in ambele sensuri, subliniaza politistii.Rute ocolitoare sunt Arcul de Triumf - bd. Constantin Prezan - Piata Charles de Gaulle - Calea Dorobantilor si Arcul de Triumf - bd. Maresal Averescu - bd. Turda - Calea Grivitei.

Presedintele Traian Basescu a semnat petitia PMP impotriva taxei pe combustibili (Video)

Partidul Miscarea Populara (PMP) va organiza sambata, la Bucuresti, un miting impotriva accizei suplimentare de 7 eurocenti pentru benzina si motorina care ar urma sa intre in vigoare la 1 aprilie.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 3333 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
next7
rank 1
Jos cu Mascariciul din Frwwntea Guvernului
Jos cu Bowwl Plagiatorul,jos cu mincinosul trageia-si fata in Pwwwla de Jeg Ordinar.ce merite are acest cap de ppwwla de la cocotat Sarbu in fruntea guvernului??
george61
rank 1
next7 , 8 , 9 .....
Stai drakului potolit ca iti pocneste drakului vreo vena de ambalat ce esti !! Ai fost la miting de esti asa pornit ? sau nu te-a lasat nevastata ca ai spus ca te duci la miting si te-ai dus sa te imbeti , este ??? ori cu tine ori fara , nu mai pupati voi revenirea portocaliilor sau cacaniilor de acuma in veci vecilor !!!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor