Ultrasii lui Dinamo neaga ca ar fi huliganii de azi-noapte si ataca presa: Voi va permiteti sa vorbiti de diversiune, cand meseria voastra este manipularea?

Joi, 02 Februarie 2017, ora 09:53
7063 citiri
Ultrasii lui Dinamo neaga ca ar fi huliganii de azi-noapte si ataca presa: Voi va permiteti sa vorbiti de diversiune, cand meseria voastra este manipularea?
Foto: Ziare.com

Peluza Catalin Haldan neaga ca ar fi implicata in incidentele de miercuri seara din Piata Victoriei.

"Asistam la cel mai puternic linsaj mediatic din ultimele decenii. Romanii sunt invrajbiti impotriva romanilor. Oameni de televiziune, care traiesc (din cand in cand) din banii partidelor, care au de castigat daca ne omoram intre noi in strada, pentru ca atunci le creste cel mai mult audienta, au renuntat sa mai vorbeasca despre mizeriile acestui Guvern, despre lasitatea si nesimtirea penalilor si au tabarat pe cei care sunt vinovati de toate relele din tara asta: ULTRASII. In mod special 'ULTRASII LUI DINAMO'", a transmis Peluza Catalin Haldan Dinamo pe Facebook.

Suporterii dinamovisti sunt convinsi ca la protest se aflau si suporteri ai echipelor de fotbal din Bucuresti, dar precizeaza ca acest lucru nu justifica "minciuna, dezinformarea si instigarea".

Suporterii au transmis mai multe mesaje unor jurnalisti despre care spun ca miercuri seara i-au acuzat in necunostinta de cauza.

"Voi va permiteti sa vorbiti de diversiune, cand meseria voastra este manipularea?", au adaugat ei.

"De ce intr-o multime de 100.000 de tineri nu pot fi si suporteri ai echipelor de fotbal? Ei n-au voie la protest? Ce-ti va spune constiinta, domnule Rares Bogdan, daca vreunul dintre ultrasi, prezent la proteste cu fularul echipei favorite la gat, va fi linsat de multime, pentru ca va fi considerat element provocator periculos?", au precizat reprezentantii Peluzei Catalin Haldan.

Suporterii dinamovisti mai spun ca niciunul dintre ei n-a fost la meciul de baschet Steaua - Dinamo, asa cum s-a anuntat pe surse.

"Ne-am mobilizat pe Facebook pentru meciul de handbal Dinamo - Steaua, unde am cantat timp de doua ore si am ragusit scandand mesaje obscene impotriva PSD-ului. Si nu era nevoie de vreo investigatie pentru a afla asta, pentru ca meciul a fost televizat", au punctat ei.

Ionut Negoita, al carui nume a fost vehiculat ca fiind in implicat in organizarea ultrasilor, neaga acuzatiie. "Nu sunt in cele mai bune relatii cu ultrasii din galerie, e o minciuna halucinanta ca ar fi fost inaintea manifestatiei la Hotel RIN", a declarat Ionut Negoita pentru Gazeta Sporturilor, adaugand ca nu are nicio legatura cu violentele din Piata Victoriei.

"Din cate stiu eu, ei au ajuns in Piata Victoriei de la meciul de baschet al lui Dinamo, in nici un caz de la hotelul meu si al fratelui", a punctat el.

Amintim ca protestele pasnice de miercuri seara din Piata Victoriei, la care au participat peste 150.000 de oameni, au devenit violente dupa ce mai multi tineri au aruncat cu petarde, gheata si fumigene catre jandarmi.

Protestele au avut loc dupa ce Guvernul Grindeanu a adoptat marti noaptea, fara consultarea CSM, ordonanta de urgenta care schimba Codurile Penale in favoarea unor politicieni, printre care Liviu Dragnea si Florin Iordache.

Citeste mai multe despre cum a dat Guvernul lovitura de gratie Justitiei: A modificat Codurile Penale si a trimis gratierea in Parlament "Legile le facem noi. Alta intrebare?"

De asemenea, Guvernul a trimis la Parlament, pentru aprobare in procedura de urgenta, legea gratierii si modificarea legii privind executarea pedepselor.

CSM a decis, miercuri dimineata, cu unanimitate de voturi sa atace la CCR ordonanta Iordache, dupa ce la sedinta a participat si presedintele Klaus Iohannis.

Vezi sesizarea depusa de CSM la Curtea Constitutionala prin care ordonata ar putea fi blocata.

Totodata, presedintele Iohannis a discutat cu Avocatul Poporului, caruia i-a pus la dispozitie documente care arata ca poate sesiza Curtea Constitutionala, invitandu-l sa o faca.

Din PSD au inceput sa plece oameni, iar joi dimineata si-a dat demisia ministrul Florin Jianu.

Un ministru a demisionat din cauza ordonantei: Nu pot accepta impostura sau minciuna!

A.G.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#suporteri Dinamo proteste, #proteste huligani violente, #proteste Piata Victoriei , #proteste
Comentarii
Poza gipsykings
gipsykings
rank 1
"Becali: "Huliganii trebuie batuti, tocati si bagati la puscarie!"
Poza bum
bum
rank 5