Tavan prabusit la Carrefour, in Vitan (Video)

Joi, 16 Septembrie 2010, ora 13:18
12364 citiri
Tavan prabusit la Carrefour, in Vitan (Video)

Tavanul de rigips al hypermarketului Carrefour din Vitantis Shopping Center, din Bucuresti, s-a prabusit, joi, insa din fericire nimeni nu a fost ranit.

La fata locului au sosit echipaje SMURD, de la Ambulanta si de la pompieri. Potrivit primelor informatii, o persoana a sunat la numarul de urgenta, solicitand ajutor, dupa ce tavanul complexului Vitan s-a prabusit peste parter. Pompierii si angajatii BGS au evacuat o mare parte din clientii care erau in zona.

"Eram in galerie cand s-a produs accidentul. S-a auzit un zgomot foarte puternic, intr-o fractiune de secunda s-a prabusit tot, tavan, peretii magazinelor de sus. Toata lumea era foarte alamata, oamenii alergau nu stiau pe unde sa iasa din complex", a declarat o martora, la Antena 3.

Primarul Cristian Popescu Piedone a declarat ca a convocat directia inspectia si controlul constructiilor pentru a vedea in ce conditii a fost pus tavanul din rigips si pentru a determina cauza incidentului. La fata locului au fost trimisi si doi inspectori de la ITM, care urmeaza sa stabileasca daca exista un pericol pentru angajati.

"Tavanul fals din rigips, deci nu structura de rezistenta, s-a prabusit pe o suprafata de 500 de metri patrati", a declarat primarul sectorului patru, Cristian Popescu Piedone. Acesta a adaugat ca, din fericire, nu exista raniti, insa ca lucrurile ar fi stat altfel daca incidentul ar fi avut loc in weekend, cand mall-ul era populat.

Reprezentantii Politiei si Ambulantei au declarat ca nu a fost nimeni ranit in urma incidentului.

"Deocamdata nu stim despre ce e vorba. S-a facut solicitare pentru acest incident petrecut la Carrefour si se spunea ca ar putea fi o bucata de tavan cazuta, dar nu avem alte informatii. Nu ne-au spus nimic legat de victime, doar s-a cerut sprijin", a declarat Alice Grasu, purtatorul de cuvant al Ambulantei Bucuresti, pentru Antena 3.

Reprezentantii ISU au anunat ca nu au existat victime, dupa interventie, si au sustinut ca a existat si o a doua prabusire a tavanului, insa aceasta a fost una controlata.

Un incident similar a avut loc pe 8 iulie 2010, cand tavanul unui mall din Timisoara s-a prabusit, fara sa existe victime. Si pe 6 august 2009 o portiune din tavanul etajului 1 al Mall Plaza din Bucuresti s-a prabusit din cauza ploii, fara victime.

Pe 12 februarie 2009, plafonul unui complex comercial aflat in constructie la Oradea s-a prabusit peste cativa muncitori. Unul dintre acestia a murit, iar alti trei au fost raniti. Pe 5 septembrie 2008, mai multi muncitori care lucrau la un mall din Galati au sapat o groapa prea mare, iar o parte din constructie s-a prabusit. Nimeni nu a fost ranit.

Un alt incident a avut loc pe 15 iunie 2008, cand o parte a acoperisului unui

centru comercial din Cluj-Napoca s-a prabusit din cauza ploii, fara a face victime.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#tavan prabusit supermarket, #tavan prabusit Vitan, #tavan Carrefour Vitan , #raniti