Un tir a intrat intr-o masina, in Sibiu: doi morti si doi raniti

Duminica, 11 August 2013, ora 12:30
2302 citiri
Un tir a intrat intr-o masina, in Sibiu: doi morti si doi raniti
Foto: Arhiva

Un barbat si fiica sa de 13 ani au murit, sambata noapte, intr-un accident produs pe drumul national 1, in afara localitatii sibiene Apoldu de Sus, iar sotia si fiul sau de 18 ani au fost grav raniti, dupa ce un tir a intrat in masina in care se aflau, cel mai probabil din cauza vitezei.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat, sambata noapte, ca un accident rutier grav s-a produs pe drumul national 1, pe raza localitatii Apoldu de Sus, fiind vorba despre o coliziune intre un tir si un autoturism.

Accidentul s-a produs in jurul orei 03.00, fiind implicate, potrivit politistilor de la fata locului, un autoturism inmatriculat in Dambovita, in care se afla o familie ce se intorcea din concediu si un tir inmatriculat in Arges care circula dinspre Sibiu spre Alba.

Potrivit martorilor, soferul tir-ului a pierdut controlul autocamionului si a intrat direct in masina mica.

Politistii au stabilit ca accidentul s-a petrecut din cauza vitezei excesive.

"Acest accident deosebit de grav, soldat cu decesul a doua persoane si ranirea grava a altor doua, s-a produs pe DN 1, in afara localitatii Apoldu de Sus. Din primele cercetari, coroborate cu declaratia unui conducator implicat in acest eveniment, se pare ca accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate la conditiile de drum", a declarat presei Alin Pahontu, sef Serviciul Rutier Sibiu.

In accident au decedat un barbat de 44 de ani, soferul autoturismului, si fiica sa de 13 ani si au fost raniti sotia barbatului, in varsta de 43 de ani, si fiul acestuia de 18 ani.

Din cauza accidentului, in noaptea de sambata spre duminica, traficul rutier intre Sibiu si Alba-Iulia a fost blocat timp de doua ore.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#accident tir Sibiu, #tir accident masina Sibiu , #raniti