Directorul RATB crede ca a fost demis pe nedrept

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 23:24
3639 citiri
Directorul RATB crede ca a fost demis pe nedrept
Foto: Cargo

Adrian Crit a anuntat ca nu i s-au comunicat oficial motivele pentru care a fost demis de la conducerea Regiei Autonome de Transport Bucuresti, deoarece "rezultatele, imbunatatirile in ce piveste transportul din Bucuresti se vad si circula".

"Am aflat cu surprindere despre decizia Consiliului General al Municipiului Bucuresti de a ma inlocui din functie, pana la aceasta ora nefiindu-mi comunicate oficial si motivele. Nu ma voi lansa intr-o controversa, deoarece, in cazul meu, rezultatele, imbunatatirile in ce piveste transportul din Bucuresti se vad, circula in fata dvs.

In numai un an si jumatate am adus schimbari importante in structura RATB - am micsorat posturile de conducere si am restructurat zonele ineficiente, avand acum cu circa 700 de salariati mai putini. Am luat masuri dure de stopare a furturilor de orice fel din regie si am aplicat sanctiuni la fel de dure angajatilor care nu-si respecta sarcinile", a declarat fostul director al RATB, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Adrian Crit mai spune ca printre realizarile cu care se mai poate lauda este transportul de noapte.

"In acelasi timp, am initiat o serie de proiecte care sa imbunatateasca transportul public, prin modernizari la nivelul parcului circulant si introducerea unor sisteme moderne de plata si monitorizare. Poate cel mai important pas, cel mai recent, a fost legat de initiativa de a extinde reteaua de transport public in cartierele rezidentiale cele mai noi si in Ilfov. Nu in ultimul rand, introducerea traseelor de noapte in Capitala, proiectul Bucharest City Tour, destinat celor care vor sa viziteze cele mai importante puncte ale orasului, dar si turismul ecumenic , au fost foarte bine primite de cetateni si de turistii straini", a mai declarat acesta.

Adrian Crit crede ca decizia care a fost luata marti de consilierii generali nu a fost "una tipic manegeriala, ci il duce cu gandul la practici dintr-o alta epoca".

"Cu siguranta, decizia nu a fost una tipic manageriala, legata de rezultate sub asteptari. Modul de actiune si lipsa de comunicare, vadite in acest caz, ma duc cu gandul la practici dintr-o alta epoca, de care credeam ca am scapat. Cert e ca proiectele trebuie sa continue, iar Regia Autonoma de Transport Bucuresti trebuie sa isi depaseasca propria inertie si mentalitatile invechite, pentru a deveni flexibila, dinamica si mai aproape de oameni", a mai explicat fostul director al RATB.

Adrian Crit si-a pierdut functia de director al Regiei Autonome de Transport Bucuresti, dupa ce a fost exclus din Consiliul de Administrare al RATB, in sedinta de marti a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Proiectul de eliminare a pedelistului Crit din conducerea RATB a fost aprobat cu 28 de voturi pentru, din totalul de 30, din cauza prostului management.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#demitere director RATB, #Adrian Crit demis director RATB , #ratb