Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Noaptea Muzeelor in Capitala - RATB va infiinta o linie speciala

Joi, 12 Mai 2011, ora 16:55
2220 citiri
Noaptea Muzeelor in Capitala - RATB va infiinta o linie speciala
Foto: Arhiva

Regia Autonoma de Transport Bucuresti anunta ca va infiinta o linie speciala de autobuze cu ocazia desfasurarii evenimentului cultural "Noaptea Muzeelor", in noaptea de sambata spre duminica.

Autobuzele vor circula intre orele 21.00-04.00, pe urmatorul traseu: Palatul Parlamentului (Muzeul National de Arta Contemporana), Calea 13 Septembrie, Str. Izvor, Bd. Hasdeu, Str. Vasile Parvan, Calea Plevnei, Str. Mircea Vulcanescu (Muzeul Militar National), Str. Baldovin Parcalabul, Bd. Garii de Nord, Piata Garii de Nord, Calea Grivitei, Bd. Dacia (Muzeul Literaturii), Piata Romana, Calea Dorobantilor (Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi), Bd. Constantin Prezan, Arcul de Triumf, Sos. Kiseleff (Muzeul National de Geologie), Piata Victoriei, Calea Victoriei (Muzeul National George Enescu, Muzeul National de Arta al Romaniei, Muzeul Municipiului si Muzeul National de Istorie), Splaiul Independentei, Piata Unirii, Bd. Dimitrie Cantemir, Bd. Marasesti (Muzeul Tehnic National), Str. 11 Iunie, Bd. Regina Maria, Bd. Libertatii, Cal. 13 Septembrie, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Pe acest traseu, autobuzele vor efectua opriri pe Calea 13 Septembrie la Muzeul National de Arta Contemporana, pe Str. Mircea Vulcanescu la Muzeul Militar, pe Bd. Dacia la Muzeul Literaturii (situat la intersectia Bd Dacia/Str. Nicolae Iorga), la Piata Romana comun cu troleibuzele liniilor 79 si 86, pe Calea Dorobantilor in statia Piata Dorobantilor comun cu autobuzele liniilor 131, 301, 330, 331, 335, pe Sos. Kiseleff inainte de intrarea in Piata Victoriei, pe Calea Victoriei inainte de intersectia cu Str. Gh. Manu pentru Muzeul National George Enescu, in Piata Revolutiei pentru Muzeul National de Arta al Romaniei, precum si dupa intersectiile cu Bd. Regina Elisabeta pentru Muzeul Municipiului si Str. Lipscani pentru Muzeul National de Istorie, la Piata Unirii in statia Piata Unirii 1 comun cu autobuzele liniilor 104, 116, 117, 123, 124, 232, 312, 313, 783, pe Bd. Marasesti in statia Parcul Carol I (fosta statie a liniei 232) pentru Muzeul Tehnic National.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#linie speciala RATB, #linie RATB Noaptea Muzeelor , #ratb