RATB scoate mai multe vehicule pe traseu. In majoritatea, vom face fortat sauna

Vineri, 23 Iunie 2017, ora 20:20
4614 citiri
RATB scoate mai multe vehicule pe traseu. In majoritatea, vom face fortat sauna
Foto: Arhiva Ziare.com

RATB suplimenteaza numarul vehiculelor de pe trasee, in perioada 23 - 30 iunie, astfel incat timpul de asteptare in statii sa fie mai mic in aceste zile caniculare.

"Parcul de vehicule va fi suplimentat, in traseu predominand autobuzele dotate cu aer conditionat", se arata intr-un comunicat al RATB, remis vineri Ziare.com..

RATB subliniaza ca e vorba de autobuze cu AC, pentru ca in cazul celorlalte vehicule nu prea exista aceasta dotare.

In martie, purtatorul de cuvant al RATB, Constantin Tobescu, declara ca din 1.000 de autobuze, 512 au aer conditionat, din 257 de tramvaie, doua au aceasta dotare, iar in ceea ce priveste troleibuzele, niciunul nu are aer conditionat.

Asa ca e posibil ca bucurestenii sa poata respira cat de cat in jumatate din autobuzele RATB, insa in restul vehiculelor vor face in continuare sauna fortata.

Masurile anuntate de RATB au fost luate ca urmare a dispozitiilor primarului Gabriela Firea, se arata in comunicat. Edilul a facut aceasta cerere joi, cand s-a anuntat ca weekendul va fi unul canicular.

In plus, Firea a mai anuntat ca in Capitala se vor monta, pe langa corturi anticanicula si puncte de prim ajutor, si 10 containere cu aer conditionat, chiuveta, canapea si personal medical, la care bucurestenii sa apeleze in caz de nevoie.

Acestea vor fi amplasate in Piata Victoriei, parc Herastrau, Piata Romana, Unirea, Dristor, Parcul Carol, Piata 11 Iunie-Regina Maria, parcul Cismigiu, Arhitectura si Obor.

Citeste si la ce temperaturi ar trebui sa ne asteptam in weekend.

A.S.

#suplimentare vehicule RATB canicula, #masini RATB aer conditionat, #masuri anti canicula, #Firea masuri canicula , #ratb