Execuția Ceaușeștilor, prezentată de o televiziune americană în urmă cu 33 de ani. ”Majoritatea românilor au privit ca la un cadou de Crăciun” VIDEO
Stiri / Revolutie
În urmă cu exact 33 de ani, la 25 decembrie 1989, televiziunea americană NBC prezenta imagini din România, unde Elena și Nicolae Ceaușescu fuseseră executați în urma unui proces sumar. Reportajul începe cu imagini dintr-un hotel bucureștean, unde mai multe angajate jubilau la aflarea veștii, privind știrile difuzate de singura ...
Desecretizarea de către SRI a dosarului privind zilele Revoluției. Oficial PNL: „Merităm să știm câți comuniști ne-au condus după 1989”
Vineri, 23 Decembrie 2022, ora 11:51 - Desecretizarea de către SRI a dosarului privind zilele Revoluției. Oficial PNL: „Merităm să știm câți comuniști ne-au condus după 1989”
Stiri / Revolutie
"Desecretizarea dosarului despre zilele Revoluţiei de către SRI sper să aducă cu ea dreptatea şi adevărul pe care cu toţii le merităm", afirmă, într-o postare pe Facebook, purtătorul de...
De ce nu știm să ne apreciem eroii. ”La americani nu vine nimeni să spună că soldatul căzut în Afganistan poate s-a împiedicat de o piatră și și-a spart capul”
Vineri, 23 Decembrie 2022, ora 03:00 - De ce nu știm să ne apreciem eroii. ”La americani nu vine nimeni să spună că soldatul căzut în Afganistan poate s-a împiedicat de o piatră și și-a spart capul”
Stiri / Revolutie
În evenimentele din decembrie 1989 au murit 1.166 de persoane, potrivit rapoartelor Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989 (IRRD). După 33 de ani, cu greu ne mai aducem aminte de cei...
Pe cine încurca Ceaușescu dacă ar fi fost lăsat în viață. ”Într-un proces public ar fi spus tot ce știa despre Iliescu, Brucan, Stănculescu sau Militaru”
Joi, 22 Decembrie 2022, ora 03:25 - Pe cine încurca Ceaușescu dacă ar fi fost lăsat în viață. ”Într-un proces public ar fi spus tot ce știa despre Iliescu, Brucan, Stănculescu sau Militaru”
Stiri / Revolutie
Avem 33 de ani de libertate. Acum putem spune ce dorim, oricui și oricând, putem călători, munci, trăi, oriunde în lume și, mai ales, ne putem alege conducătorii în mod democratic....
Cine a avut interesul să denatureze adevărul despre Revoluția din 1989. ”Oamenii tind să crediteze lucrurile care au o aură de mister”
Miercuri, 21 Decembrie 2022, ora 03:00 - Cine a avut interesul să denatureze adevărul despre Revoluția din 1989. ”Oamenii tind să crediteze lucrurile care au o aură de mister”
Stiri / Revolutie
După 33 de ani de la Revoluția din 1989, când România a ieșit de sub comunism, încă mai sunt multe întrebări fără răspuns. Mulți spun că a fost o lovitură de stat. Alții cred că a...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Revolutie . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: Revolutie.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Revolutie, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.