Ornament uriaș căzut pe trotuar în centrul Bucureștiului. Localnic: "Pe aici merg în fiecare dimineață"
Stiri / risc seismic
Un locuitor al Bucureștiului a postat pe Facebook o fotografie de natură să înfioreze. Bărbatul a fotografiat un fragment consistent de tencuială desprins din fațada unei clădiri istorice și căzut pe trotuar. Potrivit autorului, incidentul a avut loc pe 15 ianuarie pe o stradă din imediata apropiere a Ateneului Român, în ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei risc seismic . Această zonă va concentra articolele categoriei Stiri din Ziare.Com care au subiectul principal: risc seismic.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - risc seismic, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Stiri , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.