Interzis la închirierea locuințelor din clădiri cu risc seismic. Guvernul invocă ”apărarea dreptului la viață a altor persoane”
Marti, 03 Octombrie 2023, ora 20:40 - Interzis la închirierea locuințelor din clădiri cu risc seismic. Guvernul invocă ”apărarea dreptului la viață a altor persoane”
Stiri / risc seismic
Închirierea unei categorii imobile nu va mai fi posibilă în scurt timp, potrivit unei noi reglementări pregătite de guvernanţi. Un proiect de lege aflat în Parlament interzice închirierea apartamentelor care se află în blocuri cu risc seismic I. Motivul invocat de autorități este ”apărarea dreptului la viață a altor...
Ornament uriaș căzut pe trotuar în centrul Bucureștiului. Localnic: "Pe aici merg în fiecare dimineață"
Duminica, 16 Ianuarie 2022, ora 13:34 - Ornament uriaș căzut pe trotuar în centrul Bucureștiului. Localnic: "Pe aici merg în fiecare dimineață"
Stiri / risc seismic
Un locuitor al Bucureștiului a postat pe Facebook o fotografie de natură să înfioreze. Bărbatul a fotografiat un fragment consistent de tencuială desprins din fațada unei clădiri istorice și căzut pe trotuar. Potrivit autorului, incidentul a avut loc pe 15 ianuarie pe o stradă din imediata apropiere a Ateneului Român, în...