O turistă a fost grav rănită pe un traseu turistic din Bucegi. Femeia s-a împiedicat de o piatră și s-a lovit cu capul de copac

Duminica, 01 August 2021, ora 19:54
2836 citiri
O turistă a fost grav rănită pe un traseu turistic din Bucegi. Femeia s-a împiedicat de o piatră și s-a lovit cu capul de copac
Victima a fost predată unui echipaj de la ambulanță FOTO Salvamont / Facebook

O turistă de 67 de ani din București s-a rănit grav duminică, 1 august, în timp ce cobora de la Cascada Urlătoarea. Deși traseul montan nu este unul foarte dificil, femeia s-a împiedicat de o piatră și s-a lovit cu capul de un copac.

Conform datelor furnizate de Salvamont Buşteni, turista este din Bucureşti, iar accidentul s-a petrecut în timp ce aceasta cobora dinspre cascadă spre staţiunea Buşteni.

Potrivit salvatorilor, femeia s-a împiedicat de o piatră, a căzut, iar în cădere s-a lovit cu capul de un copac, suferind un traumatism cranian sever cu pierdere a stării de conştienţă.

"O astfel de lovitură poate avea consecinţe dintre cele mai grave, mai ales la o vârstă înaintată. Victima a fost predată unui echipaj de la ambulanţă şi transportată la spital pentru investigaţii amănunţite. Aşadar chiar şi un traseu banal, poate să ducă la accidente serioase dacă nu acordaţi maximă atenţie unde păşiţi", au transmis salvatorii pe Facebook.

#salvamont, #turisti, #accident munte , #Salvamont