"Spovedania" deocheata a lui Cumpanasu in fata a jumatate de milion de elevi. Cum raspandeste "profu" discursul urii impotriva scolii, pe TikTok

Marti, 05 Ianuarie 2021, ora 00:00
16750 citiri
"Spovedania" deocheata a lui Cumpanasu in fata a jumatate de milion de elevi. Cum raspandeste "profu" discursul urii impotriva scolii, pe TikTok
Alexandru Cumpanasu. Foto: Hepta.ro

Alexandru Cumpanasu, fostul candidat la alegerile prezidentiale in 2019, a starnit un scandal public de proportii dupa ce si-a facut un cont pe platforma de socializare TikTok, prin care ii indeamna pe elevi sa se revolte impotriva profesorilor si sa abandoneze scoala.

Cumpanasu sustine ca da in judecata atat scolile, cat si proesorii care, in viziunea lui, comit abuzuri impotriva elevilor. "Profu.online", contul lui Cumpanasu, are nu mai putin de 519.000 de umaritori pe TikTok, iar "eroul" sustine ca face "mentorat si coaching pentru elevi si parinti". In realitate, Cumpanasu vorbeste cu minori subiecte diverse ce tin de scoala, dar nu numai.

Luni, 4 ianuarie, Politia Capitalei si Parchetul Judecatoriei Sectorului 4 au anuntat ca au demarat verificari in privinta discutiilor purtate pe internet de Cumpanasu cu elevii, multi dintre ei minori.

Cumpanasu se da drept profesor, desi nu este

Cumpanasu isi spune "prof", desi nu are nicio calitate didactica, iar in sutele sale de filmari pe TikTok incurajeaza violent ura copiilor fata de scoala si fata de profesori si ameninta ca va da in judecata pe toata lumea.

Cand nu face asta, danseaza pe manele si poarta discutii care pot fi considerate neadecvate pentru copii.

A dezvoltat un intreg subiect legat de organele sale genitale

Cumpanasu a incurajat glumele "deocheate" despre organele sale genitale si s-a prezentat intr-un live ca un barbat "foarte bine dotat", in conditiile in care pe contul sau este urmarit si de copii din clasele primare.

Remarci sexuale la adresa profesoarelor

Intr-un alt video postat pe TikTok, Cumpanasu le-a spus copiilor ca o profesoara "este obisnuita cu maxim 15 minute", de aceea le da teste scurte copiilor. Pentru acea remarca, "profu" a primit peste 120.000 de aprecieri.

Alexandru Cumpanasu nu doar ca poarta discutii nepotrivite cu minorii, dar ajunge chiar sa se certe cu acestia pe live-uri.

Unei minore i-a spus: "Tu ai un par frumos, esti o fata destul de dezvoltata"

Intr-o discutie cu o minora de 16 ani, Cumpanasu a spus:

"M-a facut mama... suficient de bine. Trebuie sa imi fie rusine? Voi sunteti fete, voi sa imi spuneti".

Apoi, a continuat cu o serie de complimente la adresa fetei.

Politia Capitalei si Parchetul Judecatoriei Sectorului 4 s-au autosesizat si fac verificari in cazul postarilor si discutiilor lui Alexandru Cumpanasu pe reteaua sociala chinezeasca TikTok. Conform unor surse apropiate anchetei, ar putea fi vorba despre diverse infractiuni, precum coruperea minorilor.

CTP, critici puternice la adresa lui Cumpanasu: A supt cat a putut din omorarea fetelor din Caracal si a trecut sa-si infiga trompa in alti adolescenti

Deputat PNL: "Suspendati contul de TIK-TOK al descreieratului numit Alexandru Cumpanasu. Datele copiilor nostri ajung la companiile Partidului Comunist Chinez"

Încăierare între doi profesori și elevi de clasa a 7-a, la o școală din Bacău. Scandalul a fost filmat de colegi VIDEO
Încăierare între doi profesori și elevi de clasa a 7-a, la o școală din Bacău. Scandalul a fost filmat de colegi VIDEO
ISJ Bacău a demarat verificări la Liceului Tehnologic din Răchitoasa, după ce într-o şcoală generală care aparţine de acest liceu a fost filmat un incident aparent violent în care sunt...
Doi elevi de liceu, în arest preventiv după ce au bătut pe stradă un coleg. Starea în care se află victima
Doi elevi de liceu, în arest preventiv după ce au bătut pe stradă un coleg. Starea în care se află victima
Cei doi elevi care au bătut pe stradă un coleg de la acelaşi liceu, acesta fiind transportat la spital, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, se precizează într-un comunicat de presă...
#alexandru cumpanasu, #Live, #tiktok, #elevi, #copii, #cumpanasu, #Politia Capitalei, #procurori, #parchet , #scandal