Rafuiala cu rangi si bate la Spitalul de Urgenta din Targoviste

Duminica, 24 Iunie 2012, ora 10:34
3762 citiri
Rafuiala cu rangi si bate la Spitalul de Urgenta din Targoviste

Mai multe persoane inarmate cu rangi si bate au patruns in noaptea de sambata spre duminica in unitatea de primiri urgente a spitalului judetean din Targoviste pentru a se rafui cu un pacient.

Persoanele inarmate cautau un tanar de 25 de ani, implicat cu cateva ore inainte intr-o altercatie cu o ruda a lor, informeaza Realiattea TV.

Tanarul de 25 de ani pe care il "vana" grupul de persoane intrate inarmate in spitalul de Urgenta Targoviste s-a rafuit, in noaptea de sambata spre duminica, intr-o discoteca dintr-un sat din judetul Dambovita, cu un adolescent de 17 ani din Gaesti.

Cearta celor doi a pornit, potrivit primelor verificari, de la o fata. Tanarul de 25 de ani l-a lovit in zona capului pe adolescent cu o sticla, dupa care bataia a degenerat.

Ambele persoane au fost transportate de urgenta la spital, persoana de 25 de ani in Tragoviste, iar adolescentul la Gaesti.

Rudele adolescentului au pornit imediat pe urmele tanarului de 25 de ani, pe care l-au gasit la unitatea de primiri urgente a spitalului judetean din Targoviste. In timpul scandalului pe care l-au provocat la Spitalul de Urgenta din Targoviste, rudele adolescentului din Targoviste au luat "ostatica" si o infirmiera.

"Una dintre infirmiere a fost luata ca ostatic, in sensul ca a fost pusa in fata agresorilor. Din fericire nu a fost lovita, dar se afla in stare de soc", a precizat directorul medical al Spitalului Judetean din Targoviste, Carmen Marcu.

Potrivit acesteia, parterul spitalului este pazit de o singura persoana neinarmata, desi astfel de incidente se intampla frecvent.

"Practic, in situatii de genul acesta, personalul medical este descoperit. Nu exista paza cu jandarmi in spitalele de urgenta din toata tara, iar personalul este expus.

Exista un singur post de paza in spital, dar personalul nu are armament, nu este decat un om in uniforma (...) Nu o data personalul medical a fost victima unor astfel de evenimente", a declarat Carmen Marcu.

Principalii suspecti, retinuti

Politistii damboviteni au reusit sa retina, duminica dupa-amiaza, sapte persoane suspectate ca sunt implicate in scandalul de Spitalul Judetean Targoviste.

Persoanele au fost identificate cu ajutorul camerelor de supraveghere de la Camera de Garda a Spitalului Judetean Targoviste.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#scandal Targoviste, #scandal bate, #scandal rangi, #rafuiala discoteca, #tanar Gaesti, #tanar Targoviste , #scandal