Vezi ce spune Ponta despre scandalul prostituatelor de lux

Miercuri, 10 Noiembrie 2010, ora 23:33
5063 citiri
Vezi ce spune Ponta despre scandalul prostituatelor de lux
Foto: ro-news.ro

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, referitor la aparitia numelui vicepresedintelui social-democrat Robert Negoita in cazul scandalului prostituatelor de lux, ca este "o porcarie si o diversiune".

El nu a mai vrut sa faca si alte comentarii, noteaza Mediafax.

Fratii Negoita si alte nume sonore, pe lista clientilor unei retele de prostituate de lux (Video)

Numele deputatului PSD Robert Sorin Negoita apare intr-un rechizitoriu DIICOT prin care patru persoane au fost trimise in judecata pentru trafic de persoane.

Procurorii sustin ca omul de afaceri a intretinut relatii sexuale inclusiv cu o minora, care acum este martor cu identitate protejata in acest caz.

Contactat telefonic de jurnalistii de la Gandul, Robert Negoita a declarat: "Nu am intretinut relatii sexuale cu minore, doar cu fete majore. Mie imi plac fetele si fac dragoste cu ele. Normal ca intretin relatii sexuale cu fetele care ma plac si le plac. Dar asta pentru ca ne placem si nu le platesc. E vorba insa de majore. Asta faceam pana acum un an si ceva, dar acum am prietena si nu mai am relatii cu alte femei".

Scandalul prostituatelor de lux - vezi cum se disculpa cei acuzati

Deputatul social-democrat Robert Negoita pregateste o escapada de doua zile in Delta si accepta ca un inculpat intr-un dosar de proxenetism sa-i pregateasca "cinci fete" care sa-l insoteasca, fara a obiecta atunci cand cel cercetat ii propune ca unele dintre cele recrutate sa fie in clasa a XI-a.

Informatiile apar in transcrierile unor convorbiri telefonice redate in rechizitoriul intocmit de procurori intr-un dosar in care patru barbati sunt cercetati pentru recrutarea a 80 de fete pe care le-ar fi plasat ca prostituate de lux, sub paravanul unor agentii de fotomodele. Deputatul social-democrat are calitate de martor in acest dosar.

Discutiile lui Negoita sunt, majoritatea, purtate in vara anului 2008.

In acest caz procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Ialomita i-au trimis in judecata pe Ion Valeriu Tamarjan, Relu Cornel Costan, Radu Stefan Nicola si pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunii de trafic de persoane.

DIICOT sustine ca activitatea infractionala s-a desfasurat sub paravanul a doua agentii de selectie si promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piata prostitutiei de lux din Romania, Italia si Austria, in cluburi sau la locuintele clientilor, veniturile obtinute depasind suma de 100.000 de euro.

In acest dosar apar numele mai multor persoane publice, printre care Nicu Banicioiu, Adrian Enache si directorul TVR 2 Razvan Nicolescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#scandal prostituate de lux, #deputat PSD Robert Negoita , #scandal