Scandal cu fiii primarului PDL din Deta: Politistii neaga ca ar fi implicati (Video)

Duminica, 24 Iulie 2011, ora 17:20
1540 citiri
Scandal cu fiii primarului PDL din Deta: Politistii neaga ca ar fi implicati (Video)
Foto: Arhiva

Fiul primarului PDL din localitatea Deta, judetul Timis, este cautat de politisti, dupa ce a injunghiat trei persoane, sambata noaptea, intr-un local, iar martorii si victimele acuza politistii ca ar fi asistat la incident.

Reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane dezmint insa ca vreun politist ar fi participat la scandalul izbucnit sambata noapte.

"Pentru corecta informare a opiniei publice, precizam ca, din primele verificari, a rezultat faptul ca, la fata locului, in momentul producerii incidentului, nu se aflau politisti", se arata intr-un comunicat IGPR, remis duminica Ziare.com.

"Intrucat politistii erau angrenati intr-o actiune care se desfasura in apropiere, imediat acestia au intervenit pentru aplanarea scandalului, insa agresorii au fugit. Au fost luate masuri de acordare a primului ajutor si s-au demarat activitati de cautare a suspectilor", se mai arata in comunicat.

Fiul unui primar PDL, cautat de politie - a injunghiat trei persoane

"De asemenea, pentru a verifica modul de interventie al politistilor, la fata locului s-a deplasat o echipa de control, condusa de adjunctul sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Timis. Din echipa fac parte seful Serviciului de Ordine Publica si seful Biroului de Inspectie Interna", precizeaza reprezentantii IGPR.

Si purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Madalina Mezdrea, a dezmintit ca autoritatile ar fi fost de fata in momentul atacului.

"Nu cred ca este adevarat acest lucru. Colegii mei au ajuns la fata locului si atunci au gasit doua dintre victime ranite. Nu cred ca poate fi vorba de asa ceva, orice politist este obligat sa intervina si sa asigure ordinea si linistea publica", a declarat Mezdrea pentru Antena 3.

Al doilea fiu al primarului PDL din Deta, acuzat pentru agresiune si jaf

Si celallt fiu al primarului din Deta ar fi fost implicat intr-un incident similar, petrecut la sfarsitul anului trecut. Ciprian Cotet, membru PSD, sustine ca a fost desfigurat, in luna decembrie, de Calin Roman, fiul edilului din Deta.

Potrivit lui Cotet, Roman junior i-a spart arcada cu pistolul, in urma unui conflict izbucnit intr-un restaurant. Mai mult, victima sustine ca batausul l-a si jefuit de 1.000 de lei si de un lant de aur, care valoreaza in jur de 2.000 de lei.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#scandal fiu primar Deta, #primar pdl deta fiii, #politisti deta scandal injunghiat , #scandal