VIDEO Urmarile scandalului dintre interlopii din Murgeni: zece barbati au fost retinuti pentru 24 de ore. Acuzatiile politiei

Sambata, 15 August 2020, ora 22:25
4794 citiri
VIDEO Urmarile scandalului dintre interlopii din Murgeni: zece barbati au fost retinuti pentru 24 de ore. Acuzatiile politiei
Tanar lovit cu masina in timpul scandalului dintre interlopi

Zece barbati au fost retinuti pentru 24 de ore in urma scandalului in care au fost implicate zeci de persoane joi, in centrul orasului Murgeni. De asemenea, alte 31 de persoane au fost amendate.

"In completarea materialelor de presa transmise de Inspectoratul de Politie Judetean Vaslui in cadrul buletinelor informative din 13 august, respectiv 14 august a.c., dorim sa va informam ca in cursul zilei de astazi, fata de 10 barbati din Murgeni, judetul Vaslui, ce au varste cuprinse intre 21 si 55 de ani, a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore. Fata de inca 31 de persoane a fost luata masura sanctiunii contraventionale pentru incalcari ale Legii nr. 61 din 1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice", a anunsat sambata IPJ Vaslui.

Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad pentru infractiunile de "tulburarea ordinii si linistii publice", "distrugere", "lovire sau alte violente" si "violare de domiciliu".

Mai multe echipaje de politisti, jandarmi si luptatori de la Serviciul pentru Actiuni Speciale au intervenit, joi seara, in orasul Murgeni, judetul Vaslui, dupa ce zeci de persoane s-au adunat pe o strada din zona centrala si au provocat un scandal.

Politia Judeteana Vaslui a fost sesizata, joi, printr-un apel la 112, ca, in orasul Murgeni, judetul Vaslui, mai multe persoane s-au adunat pe o strada din zona centrala, tulburand ordinea si linistea publica.

"La fata locului au intervenit imediat politistii, jandarmii si politistii locali si, suplimentar, au fost dirijate in zona echipaje de politie, luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui, care au restabilit ordinea si linistea publica. In urma derularii evenimentului, nici o persoana nu a fost vatamata", a transmis atunci Politia Judeteana Vaslui.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
Incendiatorul de mașini din Chitila, prins de polițiști după 21 de zile. Unde se ascundea
După 21 de zile, un tânăr de 28 de ani, care a incendiat o mașină, a fost în sfârșit depistat de oamenii legii. A fost găsit la Chiajna, acolo unde locuia fără forme legale. A fost...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Murgeni, #scandal, #interlopi, #retineri, #politie, #dosar, #penal , #scandal
Comentarii
Poza eu-ca
eu-ca
rank 5
Poza LUPTAdeCLASA
LUPTAdeCLASA
rank 5
Ii spala la CCR-Nufarul.