DNA a pus sechestru pe 200.000 de euro din averea lui Casuneanu

Miercuri, 05 Mai 2010, ora 13:26
1573 citiri
DNA a pus sechestru pe 200.000 de euro din averea lui Casuneanu
Foto: Arhiva

Omul de afaceri Costel Casuneanu s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA, impreuna cu avocatul sau, pentru a fi instiintat de procurori ca a fost pus sechestru pe 200.000 de euro din averea sa, potrivit unor surse judiciare. Acest lucru are loc dupa ce procurorii anticoruptie au pus sechestru pe o parte din averea omului de afaceri Marius Locic.

Procurorii anticoruptie au pus, tot miercuri, sechestru pe o parte din averea omului de afaceri Marius Locic, care este cercetat pentru cumparare de influenta, in dosarul senatorului Catalin Voicu.

Conform acelorasi surse, sechestru ar fi fost pus pe suma de 119.000 de lei, procurorii aducandu-i la cunostinta lui Locic, miercuri, acest lucru. Suma reprezinta banii pe care Locic i-ar fi dat lui Voicu, pentru a interveni pe langa politisti de la Capitala.

De asemenea, spun surse judiciare, procurorii vor pune sechestru pe 200.000 de euro din averea lui Costel Casuneanu, suma care ar reprezenta presupusul imprumut dat lui Voicu de omul de afaceri. Costel Casuneanu urmeaza sa fie instiintat despre sechestrul asigurator.

Procurorii DNA au pus sechestru pe o parte din averea lui Marius Locic

Omul de afaceri Marius Locic s-a prezentat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, unde spune ca a fost citat in legatura cu dosarul in care este cercetat pentru cumparare de influenta de la senatorul Catalin Voicu.

La DNA urmeaza sa fie audiati si alti martori impotanti din dosarul lui Voicu.

Omul de afaceri Costel Casuneanu a fost arestat, pe 9 aprilie, alaturi de Marius Locic si de judecatorul Florin Costiniu, de magistratii Sectiei Penale de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Trei zile mai tarziu, pe 12 aprilie, Casuneanu, Costiniu si Locic au fost pusi in libertate, dupa ce Completul de 9 Judecatori al ICCJ le-a admis recursurile impotriva deciziei de arestare pentru 29 de zile.

Pe de alta parte, senatorul Catalin Voicu, arestat pe 30 martie, prin decizia Inaltei Curti, este in continuare inchis, dupa ce aceeasi instanta a decis definitiv, pe 26 aprilie, prelungirea, cu 30 de zile, a mandatului de arestare emis pe numele sau.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#sechestru avere Casuneanu, #Casuneanu Voicu DNA , #sechestru