Ziare.com

Judecatoare declarata locotenent de Securitate

Luni, 03 Martie 2014, ora 14:55

   

Judecatoare declarata locotenent de Securitate
Judecatoarea Zinica Trandafirescu, de la Tribunalul Prahova, a fost declarata locotenent de Securitate, in urma unei decizii de vineri a Curtii Supreme de Justitie.

Magistratii au intors astfel o decizie din anul 2013 a Curtii de Apel Bucuresti, in urma careia se stabilise ca judecatoarea nu a facut politie politica, scrie Evenimentul Zilei.

Zinica Trandafirescu a fost ofiter de Securitate in anii '80, ea conducand mai multi ani Penitenciarul de femei Targsor si fiind locotenent in Inspectoratul Judetean de Securitate Prahova.

La varsta de 24 de ani, Zinica Trandafirescu a dirijat surse informative cu numele de cod "Alberto", "Viorica", "Gheorghe Marin", "Kati" si "Iorgu", urmarind o angajata a intreprinderii "Dorobantul" din Ploiesti, intre anii 1985-1987.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3562 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

presupun ca e cu doctoratul re.g.ulat si asta

iubita curtii de apel bucuresti

 

Eu presuput

ca o cariera asa de promitatoare o putea duce la functia de sef al unei misiuni economice la Anvers daca avea pile mari sau prin Africa daca avea pile mai mici.

Bineintzeles ca nu va intra in grupul tortzionarilor!

Merita o penzie d'aia grasa, de gheneral, de vreo 10.000 de lei pe luna!!

 

Generalii nu au 10 000/luna

decat in cazul in care au fost si judecatori.

Nu a fost ofiter acoperit

A avut o functie in MAI si a fost dovedita ca ofiter de securitate.Toti ofiterii de securitate ne/acoperiti aveau posibilitatea sa urmeze Dreptul la ff unde aveau locuri rezervate si dupa revolutie multi au avut cariere de avocati,procurori,judecatori,notari si in alte functii unde se cerea sau erau utile cunostiintele si diploma de jurist.
Toti ofiterii de securitate ocupa functii importante in institutiile statului sau in firme private dar majoritatea au fost si sunt inca ofiteri sub acoperire si este imposibil de dovedit.
Nu stiu ce inseamna pentru angajatorii de la stat acea declaratie cu "politia politica".S-au deconspirat mai multi simplii informatori ai securitatii ale caror note informative au fost folosite de securitatea din acei ani deci numai securitatea si angajatii sai se poate spune ca facea "politie politica".Se poate spune ca toti angajtii MAI din acele vremuri faceau "politie politica"?.Sa nu uitam ca si astazi exista informatori si servicii secrete care fac "la greu" politie politica dar nu sunt deconspirati si nici dati afara din functii.De ce se face aceasta discriminare si sunt persecutati numai cei din "vechea garda"?
Macakul de la Cotroceni a fost bine mersi inainte si este si mai bine astazi si la fel ca el sunt multi!

 

O urata si o paroasa, mai planturoasa decat i portugheza!

Si mai are si ochii rosii. Trebuie sa fie beata.
Ce jeg infect! Poarta o perdea de satin. Roz?!?!?

 

Articol de doi bani!

Nu poti fi "declarat" locotenent odata ce ai absolvit o scoala de securitate. Au fost "declarati" colonei alde turcescu, ala de la anaf, olteanu etc...
@mosule, dupa vocabular si atitudine , cred ca ai trecut pe la parnae!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor