#sieu Cum reactioneaza PSD la protestul pentru autostrazi 15-15-15

Vineri, 15 Martie 2019, ora 10:55
11691 citiri
#sieu Cum reactioneaza PSD la protestul pentru autostrazi 15-15-15
Foto: Facebook/PSD

"Cainii latra, ursul trece" pare sa fie strategia pe care PSD a decis sa o aplice in cazul protestului pentru autostrazi "#sieu", care are loc in toata tara timp de 15 minute astazi, 15 martie, incepand de la ora 15, strategia fiind aplicata cu succes si in cazul protestelor pentru sustinerea magistratilor.

Pana ieri, PSD nu a reactionat, asteptand sa vada mai intai ce amploare ia protestul initiat de suceveanul Stefan Mandachi. Vazand ca se extinde si ia forme tot mai diverse, partidul fondat de Ion Iliescu a decis sa utilizeze inca o data celebrul indemn de la Revolutie "Mircea, fa-te ca lucrezi!".

Mai exact, tocmai azi "incepe Autostrada Moldovei", anunta PSD pe pagina oficiala de Facebook, cu prezenta ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, la Bacau, incepand de la ora 12:30.

Insotita de hashtagul "#NeRespectamPromisiunile", postarea social-democratilor a generat peste 200 de comentarii acide. "Si startul il fura astia! E extraordinar!", a scris unul dintre internauti.

Tot pe Facebook, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, explica ieri de ce nu sustine protestul "#sieu".

"Cat timp Romania si romanii vor autostrazi, eu cred ca, daca ne oprim si 15 minute, ne costa foarte mult. Noi vom lucra non-stop ca sa vedem ca se implementeaza proiectele (sic!) care le avem acum in desfasurare", a declarat ministrul Cuc.

Din aceeasi zona a venit si declaratia stupefianta a purtatorului de cuvant al CNAIR. Intrebat insistent de jurnalisti despre protestul de azi, Alin Serbanescu a afirmat ca romanii nici nu si-au dorit autostrazi pana in 2011 si a precizat ca autoritatile vor fi pe santier azi, la ora 15. "Cei care vor sa protesteze protesteaza, cei care vor sa munceasca muncesc", a subliniat el la DigiFM.

Pe aceeasi linie merge si primarul social-democrat al Capitalei, Gabriela Firea, care totcmai azi, tot la ora 15:00, organizeaza o conferinta de presa privind proiectele derulate cu finantare europeana.

Iar pe plan local, senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache, coordonator al organizatiilor partidului din localitatile rurale din jurul municipiului Suceava, si-a convocat colegii la o sedinta, vineri, la aceeasi ora cu protestul pentru autostrazi, lucru care i-a nemultumit pe primarii care si-ar fi dorit sa se alature protestului.

"Nu am avut nicio intentie de a sabota actiunea cuiva. Va fi o activitate de informare asupra modului in care se deruleaza proiectele PNDL II, stadiul lucrarilor si mai ales problemele cu care se confrunta", a declarat senatorul PSD, citat de stirisuceava.net.

Mii de romani si firme din tara si din diaspora au decis sa participe la protestul de astazi, organizat pentru ca Romania sa nu mai sufere, din toate punctele de vedere, din cauza lipsei autostrazilor.

Citeste mai multe despre: #sieu 15 minute de greva. Protestul ia amploare! Tot mai multe firme, romani din tara si din diaspora isi anunta participarea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#PSD protest autostrazi si eu , ##sieu
Comentarii