Liderul sindical Liviu Luca a fost retinut (Video)

Luni, 22 Februarie 2016, ora 23:40
5122 citiri
Liderul sindical Liviu Luca a fost retinut (Video)
Foto: Arhiva B1Tv

Liderul de sindicat Liviu Luca a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore, iar alte trei persoane sunt cercetate sub control judiciar in dosarul de spalare de bani si delapidare, cu un prejudiciu de peste 15 milioane de lei, potrivit unor surse judiciare.

Procurorii DIICOT Ploiesti au facut, luni, perchezitii la locuinta din Paulesi a sindicalistului Liviu Luca, in legatura cu un dosar de spalare de bani si delapidare.

Perchezitii la fostul lider sindical Liviu Luca, intr-un dosar de coruptie - prejudiciu de 15 milioane de lei

Potrivit unor surse judiciare, perchezitiile au vizat activitatea companiei SC PSV Company, fosta Petromservice.

In urma acestora, declara surse judiciare pentru Mediafax, au fost audiate sapte persoane, iar ulterior liderul sindical Liviu Luca a fost retinut pe 24 de ore, in timp ce alte trei persoane - un fost director in Petromservice si doua persoane care au avut legatura cu compania - au fost puse sub control judiciar.

Potrivit procurorilor, in perioada 2005-2009, Liviu Luca, alaturi de alte persoane din conducerea companiei, ar fi prejudiciat firma cu suma de 15.591.262 lei, fiind suspectat de spalare de bani si instigare la delapidare cu consecinte deosebit de grave.

Liviu Luca ar fi folosit banii din patrimoniul PSV Company pentru construirea unor locuinte

Potrivit Politiei, din cercetari a reiesit ca persoanele banuite s-ar fi folosit de functiile detinute in cadrul unei societati comerciale in vederea deturnarii de fonduri din patrimoniul acesteia.

Sumele ar fi fost utilizate pentru construirea unui ansamblu de imobile, care, in urma unor operatiuni civile si contabile, ar fi ajuns in folosinta "uneia dintre persoanele banuite".

Ulterior, acesta va fi audiat, alaturi de alte persoane, la sediul DIICOT Ploiesti.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Liviu Luca retinut, #lider sindicat retinut , #sindicat