Marica: Am fost un prost, joi imi depun mandatul

Marti, 19 Octombrie 2010, ora 20:34
5245 citiri
Marica: Am fost un prost, joi imi depun mandatul
Foto: Antena 3

Vasile Marica, liderul Sed Lex, sustine ca joi isi va depune mandatul de onoare si spune ca "a fost un prost" pentru ca s-a lasat pacalit de conducerea Ministerului de Finante.

Liderul Sed Lex a spus ca joi isi depune demisia de onoare si ca, in urma acestui gest, Consiliul National al sindicatului va decide cand va fi organizat un congres. Acesta adauga insa ca va ramane presedinte interimar, pana cand va fi gasit un alt lider, daca demisia ii este acceptata.

"Am fost un prost ca m-am lasat pacalit. (...) Probabil ca joi imi depun mandatul si organizam congres. Consiliul National hotaraste cand convoaca congresul", a declarat Vasile Marica, la Antena 3.

Liderul sindical sustine insa ca oamenii care stau pe holuri la Ministerul de Finante sunt in continuare nemultumiti si ca vor da tonul unei alte actiuni de protest. Marica sustine ca stimulentele pe care conducerea Ministerului a anuntat ca le va acorda dupa performante nu vor fi acceptate de unii angajati.

"Chiar si Bucurestiul a transmis ca le da inapoi lui Blejnar (n. red Sorin Blejnar, presedintele ANAF) si Ialomitianu (n. red Gheorghe Ialomitianu, ministrul de Finante) sa le consume ei. Au demnitate oamenii si nu se lasa pacaliti cu un milion de lei" , a spus Marica.

Sute de angajati de la Ministerul de Finante si de la angentiile din subordine au blocat, timp de doua zile, activitatea la minister, protestand fata de eliminarea stimulentelor, odata cu venirea noului ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu. Oamenii sunt nemultumiti ca au ramas cu salarii de sub 700 de lei.

Circa 200 de salariati ai Ministerului de Finante au iesit din nou pe holurile ministerului, marti, in conditiile in care protocolul semnat cu reprezentantii Ministerului nu a fost respectat.

Dupa ce ministrul de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a anuntat ca stimulentele vor fi acordate, oamenii au plecat acasa, insa ulterior sindicalistii au anuntat ca se doreste acordarea stimulentelor numai in functie de performanta, si nu tuturor angajatilor.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#Vasile Marica, #Marica prost, #vasile marica demisie, #Marica depun mandatul , #sindicat
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
pai daca esti lider de sindicat , nu poti sa fi destept ! ramane a doua varianta ; oricum in cazul lui tau Marica , tu nu vei fi altcumva , indiferent de functia pe care o sa o ai pe viitor