Marius Nistor: Puterea exercita presiune asupra mea prin intermediul ANI

Miercuri, 16 Februarie 2011, ora 15:34
2635 citiri
Marius Nistor: Puterea exercita presiune asupra mea prin intermediul ANI
Foto: Antena 3

Liderul sindicatului Spiru Haret, Marius Nistor, care se afla pe lista celor carora li se verifica averea, a declarat miercuri ca prin aceasta actiune Puterea vrea prin intermediul ANI sa exercite "presiune asupra liderilor sindicali vocali, care reactioneaza dur la deciziile antipopulare luate de actualul Guvern".

"Sa probeze ceea ce apare in aia (declaratia, n.red.) de avere si interese, nu vad de unde circula aceste informatii as avea o avere ilicita. Averea pe care o am este reprezentata de familia mea si parca vad ca o sa se ajunga la concluzia ca si familia mi-am obtinut-o ilicit", a declarat liderul sindical la Antena 3.

Nistor acuza ca ANI nu a facut lista cu parlamentarii verificati, ci doar cu o lista cu liderii de sindicat.

"Paradoxal pe aceasta lista ii gasim doar pe liderii vocali si nu ii regasim pe acolo pe alti lideri de sindicat care sunt comozi Puterii. ANI trebuia sa faca lista tuturor liderilor de sindicat. Recent cineva imi spune ca invatamantul are legatura cu ce se intampla in vami ca noi i-am trecut prin scoala pe acei indivizi numiti de putere, care au facut fapte ilegale. Este jenant sa faci o legatura intre lideri de sindicat din alte domenii cu cea ce s-a intamplat in vami", a mai declarat liderul sindical.

Marius Nistor sustine ca a respectat legea si si-a depus declaratia de avere si de interese.

"Eu Marius Nistor sunt corect, dar nu sunt de acord sa fiu terfelit in momentul de fata. Nu am de gand sa actionez impotriva celor de la ANI. Mi-au cerut documente, le-am oferit, nu am nimic de ascuns. Nu ma consider vinovat cu absolut nimic, stiu ca este o forma de presiune care se exercita asupra mea ca lider de sindicat. Nu imi voi schimba pozitia", a conchis acesta.

15 lideri sindicali, verificati de Agentia Nationala pentru Integritate

Agentia Nationala de Integritate a declansat, miercuri, o actiune de verificare a averilor in cadrul liderilor de sindicate, dupa acuzatiile cu privire la destinatia banilor luati ca spaga din vama.

Pe lista liderilor sindicali care sunt verificati de ANI se afla: liderul SedLex, Vasile Marica, liderul Blocului National Sindical, Dumitru Costin, liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, presedintele Federatiei "Alma Mater", Anton Hadar, liderul ProLex, Vasile Lincu, liderul SNPPC, Marius Gruia, liderul CNSLR Fratia, Marius Petcu, presedintele CNS Meridian, Ion Popescu, Ion Albu, presedintele executiv al Federatiei "Spiru Haret" Marius Nistor, liderul de sindicat de la Petrom, Liviu Luca si presedintele Spiru Haret, Gheorghe Isvoranu.

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#Marius Nistor verificat ANI, #presiune Guvern lideri sindicali , #sindicat