Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Scandal intre noua si vechea conducere UGIR

Duminica, 22 Mai 2011, ora 17:25
1670 citiri
Scandal intre noua si vechea conducere UGIR
Foto: Arhiva

Scandalurile din confederatia sindicala UGIR continua, dupa inlocuirea lui Cezar Coraci, din functia de presedinte, cu Marius Eugen Opran. Noul presedinte interimar il acuza pe Coraci ca ar fi incercat sa dea "un puci pentru continuarea mentinerii la putere si utilizarea institutiei UGIR-1903 in vederea satisfacerii dorintei bolnave a lui Coraci de imbogatire rapida si parvenire sociala".

O "minuscula entitate a membrilor UGIR-1903", condusa de fostul presedinte Coraci Cezar, a organizat asa-zise Adunari Generale Extraordinara si Ordinara a UGIR-1903, "de fapt o incercare mascata de puci", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Noua conducere tine sa precizeze ca sedinta AGA s-a desfasurat ilegal si nestatutar, iar toate deciziile luate cu aceasta ocazie de catre grupul minoritar participant sunt lovite de nulitate absoluta, deoarece stampila fostului presedintelui a fost anulata.

"Conducerea Interimara a Confederatiei Patronale UGIR-1903 avertizeaza toate Institutiile Statului, Partenerii Sociali si mass media ca orice document primit cu antetul UGIR-1903 purtand prin impostura semnatura 'Presedinte UGIR-1903, Ioan Cezar Coraci' si stampilata cu stampila UGIR-1903 avand inclus si numele 'Romania' sunt nule de drept, nu angajeaza raspunderea Confederatiei Patronale UGIR-1903 si sunt purtatoare de raspundere penala, iar singurele stampile valabile sunt cele cu amprentele 'UGIR - 1903' urmata de indicativele 1 sau 2", se mai arata in comunicat.

Ioan Cezar Coraci, suspendat din functia de presedinte al UGIR 1903

Colegiul Director al Confederatiei Patronale Nationale UGIR 1903, reunit in sedinta extraordinara, l-a supendat din functie pe Cezar Coraci, pe data de 3 mai.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#scandal UGIR, #Cezar Coraci noua conducere , #sindicat