Scandal la ROMATSA: Directorul s-a imbrancit cu un sindicalist (Video)

Vineri, 21 August 2015, ora 19:27
4413 citiri
Scandal la ROMATSA: Directorul s-a imbrancit cu un sindicalist (Video)

Situatia tensionata generata in cadrul ROMATSA de nemultumirile sindicalistilor s-a materializat, vineri, intr-un incident. Directorul Aurel Stanciu si un lider sindical s-au imbrancit pe holuri, scandalul fiind inregistrat video.

In timp ce directorul sustine ca sindicalistii au fost de vina, acestia il contrazic, informeaza Digi24.

"De dimineata, la venirea la serviciu, un mic protest spontan acolo, vreo 10-12 membri de sindicat in frunte cu domnul lider Diaconu, cu niste pancarte in mana - 'Ne-am saturat de voi, Afara cu generalii de carton'. Incercand sa discut cu dumnealor, s-au manifestat mai violent verbal prima oara, dupa care, cand eu am incercat sa citesc din acest extras de plan de management, s-a repezit domnul Diaconu, l-a smuls prin forta si a fugit. Cineva a filmat de la inceput, de asta va spun ca este diversiune, pentru ca in tot filmul se vede dupa aceea, camerele de supraveghere ii vad, ii vad cum rad, isi dau mana", a declarat Aurel Stanciu.

In replica, liderul sindical Florin Diaconu respinge acuzatiile si da vina pe director.

"Este de-a dreptul hilar ce sustine dansul, ca noi ne-am facut un plan dinainte. Dansul a scos acea hartie, plan de management, il intinde unei colege de-ale mele ca sa-l citeasca, dupa care domnul director il mai da unui coleg de-al meu, care colegul meu vrea sa mi-l intinda mie, moment in care domnul director Stanciu il smulge din mana colegului meu. Ulterior, eu incercand sa vad un document pe care, daca l-au vazut doi colegi inseamna ca si eu, ca lider de sindicat, macar prin faptul ca legea imi permite si chiar il obliga sa-mi dea acest document, l-am luat, iar mai departe vedeti ce se intampla. Efectiv o agresiune. Nu am stiut pe unde sa fug de acest domn care ma incolteste, imi smulge camasa de pe mine", s-a plans Florin Diaconu la Digi24.

Conflictul de la ROMATSA mocneste de mai multe luni si nu pare sa se ajunga prea curand la stingerea lui.

Controlorii de trafic ameninta cu greva generala pe termen nelimitat, prima din istoria transporturilor din Romania, daca revendicarile lor nu se rezolva.

Greva care provoaca haos in aer: "Seful ROMATSA se joaca cu siguranta oamenilor din avion"

Haos in aer: Controlorii de trafic ameninta cu greva generala (Video)

Printre acestea se numara inlocuirea conducerii ROMATSA, generalul Ion Aurel Stanciu fiind acuzat de angajati ca forteaza semnarea unor contracte de munca ilegale, umfland totodata organigrama cu oameni care n-au nici in clin, nici in maneca cu ceea ce se intampla intr-un turn de control.

Citeste si:
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Ce conduc politicienii care au promovat reducerea prețului la benzină. Mulți dintre ei nu au nici măcar mașină
Prețul carburanților a fost intens dezbătut de coaliția de guvernare, până ce s-a ajuns la soluția compensării cu 50 de bani (inițial fiind vorba de 1 leu). Mulți dintre politicienii care...
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un deputat spune că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2024. ”Pe mine mă încântă perspectiva întoarcerii în privat”
Un politician român spune că i-au ajuns două mandate de deputat în Parlamentul României și nu mai vrea să candideze pentru această funcție în 2024. Nu se lasă însă de politică....
Comentarii
MUCALITUL
rank 5
Asta nu e nimica daca politia nu a fost acolo pe post de arbitru.