Elon Musk, prima persoana cu sindromul Asperger care a gazduit emisiunea "Saturday Night Live" VIDEO

Duminica, 09 Mai 2021, ora 18:14
4837 citiri
Elon Musk, prima persoana cu sindromul Asperger care a gazduit emisiunea "Saturday Night Live" VIDEO
Elon Musk in emisiunea Saturday Night Live. Foto: captura video twitter

Elon Musk, director general Tesla si antreprenor miliardar, s-a declarat, sambata seara, prima persoana cu sindromul Asperger care gazduieste emisiunea "Saturday Night Live" de la NBC, potrivit Variety.

In monologul de deschidere, el a completat: "Sau, cel putin, sunt prima persoana care recunoaste asta". Persoanele diagnosticate cu aceasta afectiune interpreteaza diferit altor oameni mediul in care traiesc.

Musk, in varsta de 49 de ani, a continuat remarcand ca nu are o mare variatie a intonarii in modul in care vorbeste, "ceea ce mi-a fost spus ca e bine pentru comedie".

Miliardarul sud-african a glumit pe seama reputatiei lui de geniu, de perturbator, antreprenor si partizan al cripto-monedelor. El a vorbit despre viziunea sa asupra viitorului, mai ales al unuia marcat de energia regenerabila si a spus ca este de parere ca "umanitatea trebuie sa devina o civilizatie spatiala multi-planetara".

Elon Musk a glumit si pe seama numelui copilului lui, care "se pronunta ca atunci cand o pisica alearga pe tastatura", si a deplans volumul discutiilor despre el in presa si pe retelele de socializare.

"Oamenii sunt redusi la cele mai tampite lucruri pe care le-au facut vreodata", a spus el referitor la incidentul din septembrie 2018, cand a fost suprins fumand marijuana in timpul unui podcast gazduit de Joe Rogan.

Pentru ca sambata a fost sarbatorita Ziua Mamei, el a adus-o pe Maye Musk pe scena pentru un moment special, in timpul monologului.

"Iti amintesti cand aveam 12 ani si am creat primul meu joc video?", a intrebat-o el. "Imi amintesc ca ti-au dat 500 de dolari. Erai prea tanar sa iti deschizi un cont in banca, asa ca a trebuit sa deschid eu unul pentru tine", a raspuns mama lui. "Ai transformat acel joc video despre spatiu in realitate", a adaugat ea.

El a completat: "Realitatea noastra poate fi un joc video si noi suntem doar simulari pe computer, jucati de un adolescent de pe alta planeta".

Segmentul a fost realizat, in parte, pentru a tempera criticii miliardarului care spun ca el a pierdut controlul, apreciaza Variety. Mama si fiul s-au imbratisat la final, iar Maye Musk i-a spus: "Bafta in seara asta. Te iubesc foarte mult".

Elon Musk a debutat ca gazda a "SNL", pe 8 mai, episod care face parte din finalul celui de-al 46-lea sezon al emisiunii si primul dupa cateva saptamani de absenta. Pentru prima data in istoria emisiunii, "Saturday Night Live" a fost transmisa in direct pe YouTube in mai mult de 100 de tari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Tesla solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru Elon Musk. Suma uriașă la care se ridică
Tesla solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru Elon Musk. Suma uriașă la care se ridică
Tesla Inc. solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru CEO-ul Elon Musk, evaluat la 56 de miliarde de dolari. De asemenea, compania a propus relocarea sediului...
Noi probleme grave descoperite la mașinile electrice. Mii de autoturisme, chemate urgent în service
Noi probleme grave descoperite la mașinile electrice. Mii de autoturisme, chemate urgent în service
Mașinile electrice ale lui Elon Musk se confruntă cu noi probleme. 3.878 de vehicule Cybertruck au fost rechemate în service, pentru a repara pedala de accelerație. Potrivit oficialilor...
#Elon Musk, #emisiunea, #sturday night live, #sindromul Asperger , #Sindromul Asperger