Fiul omului de afaceri Sever Muresan a stat 10 ore pe o macara si a amenintat ca se sinucide - UPDATE

Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 21:07
14130 citiri
Fiul omului de afaceri Sever Muresan a stat 10 ore pe o macara si a amenintat ca se sinucide - UPDATE

Fiul omului de afaceri Sever Muresan (foto), Stefan Muresan, s-a urcat, miercuri, pe o macara amplasata in Sectorul 6 din Capitala, si a amenintat ca se sinucide, el stand in acel loc de mai bine de 10 ore.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti Ilfov au precizat, pentru Mediafax, ca barbatul, in varsta de 35 de ani, este urcat pe o macara, amplasata pe Bulevardul Uverturii, din Capitala.

Stefan Muresan ameninta ca isi ia viata, astfel ca la fata locului au fost trimisi mai multi negociatori.

Dupa aproximativ zece ore, el a fost de acord sa coboare. Potrivit reprezentantilor Politiei, barbatul va fi dus la Sectia 21 Politie pentru audieri, dar si la spital, pentru evaluarea starii de sanatate.

Andrei Sever Muresan (n. 23 octombrie 1948, Campia Turzii) a fost in tinerete un tenisman si ulterior un om de afaceri roman.

Dupa infiintarea Bancii Dacia Felix, in martie 1991, Sever Muresan devine in toamna aceluiasi an actionar al bancii in calitate de persoana fizica, apoi, la cererea membrilor fondatori, intra in consiliul de administratie.

Intre 1992 si 1994, realizeaza prin societatile SC SM Invest Holding SA, Astra Romana Capital S.A.H. si Sita Investment A.G., investitii masive, astfel ca, in cursul anului 1994, participarea acestor societati la capitalul social al Bancii Dacia Felix ajunge la 68,89 la suta.

Dar chiar daca devenise in 1994 actionar majoritar al Bancii Dacia Felix, un an mai tarziu, din cauza presiunilor politice pentru a se afilia partidului de guvernamant, ca sponsor electoral al PDSR, Sever Muresan demisioneaza din Consiliul de Administratie.

La data de 30 decembrie 2007, Curtea de Apel Administrativa din Lyon, Franta, constata faptul ca Sever Muresan nu are nici o datorie fata de autoritatile fiscale franceze pentru anii 1994 si 1995, pe care s-au bazat acuzarea in cadrul procesului penal.

Ca urmare a acestei hotarari, Ministerul de Finante din Franta a eliberat un document de degrevare fiscala pentru anii in cauza, ceea ce anuleaza justificarea procesului penal si condamnarea primita fara temei. In conditiile in care Sever Muresan nu are nici o datorie fata de autoritatile fiscale franceze, acuzatia de evaziune fiscala nu este sustinuta. In prezent este Founder Group President si CEO SM Petrol SA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#fiu Sever Muresan ameninta sinucidere, #fiu Sever Muresan macara , #sinucideri