Tragedia de la clubul din Brazilia: Unul dintre patronii localului a incercat sa se spanzure

Joi, 31 Ianuarie 2013, ora 21:16
2137 citiri
Tragedia de la clubul din Brazilia: Unul dintre patronii localului a incercat sa se spanzure
Foto: news.yahoo.com

Unul dintre proprietarii clubului brazilian unde 235 de oameni au murit intoxicati cu fumul provenit de la un incendiu a incercat sa se sinucida in arest, conform informatiilor furnizate miercuri de oficialii brazilieni.

Elissandro Spohr este una dintre cele patru persoane arestate in cazul incendiului izbucnit la sfarsitul saptamanii trecute in clubul Kiss, din oraselul brazilian Santa Maria, noteaza CNN.

Tentativa de sinucidere a coproprietarului clubului s-a petrecut in timp ce acesta se afla internat in spital, in regim de detentie. Spohr s-a intoxicat, la randul sau, cu fumul provenit de la incendiul izbucnit in club.

In timp ce se afla la baie, detinutul a scos furtunul de la dus si l-a legat de fereastra, insa nu a apucat sa si-l puna la gat, intrucat politistii care il pazeau au intervenit la timp.

"Toate indiciile trimit catre o tentativa de suicid prin spanzurare. Detinutul este distrus din punct de vedere emotional", a explicat seful politiei din oraselul brazilian Santa Maria, unde s-a petrecut tragedia de la sfarsitul saptamanii trecute.

Printre persoanele arestate in acest caz se numara si coregraful show-ului pirotehnic ce a dus la izbucnirea incendiului, solistul trupei care concerta in acea seara si un al doilea proprietr al localului.

Peste 200 de oameni au murit duminica noaptea in Brazilia, ca urmare a intoxicarii cu fumul provenit de la incendiul izbucnit de la un spectacol pirotehnic.

Agentii de paza nu i-au lasat pe clienti sa iasa din local, de teama ca acestia vor pleca fara sa achite nota de plata.

Astfel, clientii s-au inghesuit langa singura usa ce dadea spre exterior si au murit unii peste altii.

A doua zi, a fost nevoie de mai multe camioane pentru transportarea cadavrelor de la locul tragediei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#patron club Brazilia sinucida, #tentativa sinucidere proprietar Kiss, #incendiu club Kiss Brazilia, #235 morti incendiu Brazilia , #sinucideri