Ziare.com

Primaria Capitalei, inovatie sau aberatie? Nu mai parcam mai multe de 2 ore in centru

Joi, 07 August 2014, ora 23:43

   

Primaria Capitalei, inovatie sau aberatie? Nu mai parcam mai multe de 2 ore in centru
Primaria Capitalei pregateste un proiect pentru soferii bucuresteni. Acestia nu vor mai avea voie sa isi lase masinile parcate in centrul Capitalei mai multe de doua ore.

In zona zero a Bucurestiului nu va mai exista niciun loc in care sa iti poti parca masina fara sa fii taxat, potrivit unui proiect al municipalitatii, care va fi supus votului in toamna, arata Digi 24.

Astfel, primaria va transforma locurile in care oamenii isi lasa acum autoturismele fara sa plateasca in parcari noi, toate cu taxa. Daca riveranii vor plati un abonament lunar, cei care nu locuiesc in zona vor achita pretul unui tichet.

Cu cat se inchiriaza locurile de parcare in cladirile de birouri din Bucuresti

"Se doreste fluidizarea traficului si transformarea multor zone in spatii pietonale. Vor fi construite in zona centrala 670 de locuri noi de parcare in parteneriat public-privat", se precizeaza intr-un comunicat al Primariei Capitalei.

Vor exista automate de tichete, precum si panori care sa ii anunte pe conducatorii auto cate locuri libere mai sunt. Primaria va impune si o regula ce i-ar putea nemultumi pe bucurestenii cu treburi in zona sau pe cei care lucreaza in centru. Nimeni nu isi va putea lasa masina in noile parcari mai mult de doua ore, indiferent de problema pe care o au de rezolvat.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3594 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

///

In tarile civilizate legile de acest gen sunt la ordinea zilei. Trageti dvs concluzia daca sunt aberatii sau inovatii.

 

asta-i presa din romania

in occident e o chestie normala, in romania e o aberatie ...

 

Plata e normală...

Aia cu două ore nu. Dacă am treabă 4 ore, ce fac? Intrerup ce am de făcut, revin de unde sint să mai plătesc incă două ore? Sau să iau mașina și să caut un alt loc? Stupid. De ce să nu plătesc atit cit am nevoie?

 
 

Pină una alta ți-am raportat "răspunsul"

In altă ordine de idei - dacă există locuri de parcare disponibile cu plată, nu văd de ce nu aș putea parca atit cit am nevoie, plătind prețul aferent. De ce doar două ore? Nu e niciun beneficiu in asta. La 2-3 străzi mai incolo parchez doar dacă nu sint locuri acolo unde am treabă.
Și mașina mea nu e BMW și nici la mina a doua, că văd că te roade chestia asta...
Și care e problema ta, de fapt, de ai răspuns așa urit? E lipsa de educație sau altceva? După cum ai răspuns mai c-aș zice că tu ești autorul propunerii discutate...


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor